9.2/10

Zonnerij


59 Beoordelingen (totaal)
12 beoordelingen (12 maanden)

96.6% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

96.6%

Frank Hietbrink

Score: 5

24 Mar 2017

Fantasties, goedkoop , snelle levering, goed contact, goed materiaal.

Fantasties, goedkoop , snelle levering, goed contact, goed materiaal.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Wim Kruyt

Score: 5

18 Mar 2017

Snelle levering en service

Wij hebben een slinger voor de zonnewering gekocht, na de bestelling de dag daarna al in huis. En tussendoor door Zonnerij gebeld of de bestelling klopte en hoorde ook dat de volgende dag het bestelde zou aankomen. Gewoon super! Wim Kruyt


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

B. Ruegebrink

Score: 4

22 Feb 2017

goed en overzichtelijk assortiment

Kleine bestelling, correct en snel geleverd


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

C. Bode

Score: 5

22 Feb 2017

Uistekend

Nadat een onderdeel van een rolluik bleek gebroken te zijn, vond ik vrij snel de website van Zonnerij. Daarna was het relatief eenvoudig om het betreffende onderdeel op de site te vinden. 2 Dagen later is het betreffende onderdeel geleverd.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

M. Verhulsdonk

Score: 5

22 Feb 2017

Er is maximaal meegedacht om hetgeen wat besteld is tijdig te leveren.

Het bestelde onderdeel was niet voorradig de dame in kwestie heeft de vertegenwoordiger gebeld van de betreffende fabrikant om het tijdig in huis te hebben. Helemaal super !!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

ine zwinkels

Score: 5

15 Feb 2017

Zeer goed geholpen, netjes en snel geleverd en mooi product

Ik had een nieuwe doek nodig voor mijn zonwering en wilde ook een extra los raamdoek hebben. Ook al staat een goede uitleg op hun site ,was ik toch onzeker en heb gebeld met de Zonnerij. Ik werd goed geholpen. Via hun site heb ik de bestelling gedaan en een paar dagen later kwam alles netjes verpakt bij mij thuis. Het raamdoek heeft nette draaiknopjes aan de zijkanten en kon ik makkelijk bevestigen aan mijn deur en het doek voor de zonwering heeft mijn man vernieuwd door de eenvoudige montagestrip die al vast gemaakt zat aan het nieuwe doek. Al met al zijn wij een tevreden klant.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

gaby natuur

Score: 4

15 Feb 2017

Knikarmscherm

Heel eenvoudig een furore knikarmscherm besteld online bij de Zonnerij. Snel geleverd en staat mooi bij onze gevel


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bakker

Score: 5

08 Feb 2017

Heel fijn geholpen!

Ons zonnescherm was kapot en na het mailen van wat foto's heeft de Zonnerij ons geholpen aan de juiste onderdelen om ons scherm te repareren.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Johan

Score: 4

28 Jan 2017

Vandaag besteld morgen in huis

Een duidelijke website aanklikken in winkelmandje en betalen hoe jij het wil. Vandaag besteld morgen in huis .een mail van dat je het hebt besteld en een mail dat ze het verzonden hebben .al met al alles snel en correct gegaan


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jan

Score: 4

18 Jan 2017

Snelle levering en prettig contact

Snelle levering en prettig contact


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja



Bedrijfsinformatie


logo

Zonnerij.nl is een onderdeel van ZBV Trading BV.
Wij bieden u een complete collectie van buitenzonweringen, raamdecoratie, rolluiken, verandadaken, pergola`s, garagedeuren, vlaggenmasten en onderdelen aan.
De Zonnerij.nl is een online winkel met levering door heel Nederland, België en Duitsland, tevens beschikken wij over een ruime showroom, waar u op afsrpaak van harte welkom bent.
Dit zorgt dat wij minimale kosten hebben aan een winkel, verkoop-personeel en organisatie en tevens door onze grootschalige inkoop kunnen wij u laten profiteren van de laagste prijzen. Prijzen welke normaal gesproken alleen gehanteerd worden voor de groothandel.
Zo kunnen wij hoge kwaliteitszonwering van gerenommeerde fabrikanten leveren tevens een zeer scherpe prijs.
De Zonnerij levert maatwerk producten die u zelf kunt installeren. Wij zorgen voor een montagehandleiding. En desgewenst leveren wij RVS bevestigingsmateriaal, schakelaars enz. Ook kunt u ervoor kiezen de door u gekochte producten te laten monteren door een van onze zéér ervaren monteurs, kosten hiervoor vindt u terug bij de producten.
In onze webshop vindt u een compleet assortiment om u van alle gemakken te voorzien. Mocht u op zoek zijn naar een product van een speciaal merk en staat deze niet op de site van de Zonnerij.nl? Geen probleem, De meeste merken zijn met hoge kortingen te leveren! De prijzen hiervoor kunnen wij alleen op aanvraag verstrekken. Dit komt omdat sommige fabrikanten niet willen dat hun naam via een internetverkoopsite wordt gebruikt. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie.
Eenvoudig te bestellen
U zal zien dat het aanschaffen van zonwering en rolluiken nog nooit zo eenvoudig en goedkoop is geweest. In enkele simpele stappen kunt u het artikel van uw keuze bestellen:
- U kiest het model
- U vult de bestellijst in
- U rekent veilig af in onze webwinkel
U heeft de keuze bij de Zonnerij.nl tussen standaard maten of producten die speciaal voor u op maat gemaakt worden. Allen van een zeer goede kwaliteit. En u kunt veilig afrekenen via IDeal of factuur. Voor verzending worden er vrachtkosten berekend, maar uiteraard kunt u de producten ook ( kosteloos ) bij ons ophalen.
Service
Mocht u niet zeker zijn van uw opgemeten maten, dan is de mogelijkheid dit door ons na te laten meten. Dit geeft u aan onderaan in het bestelformulier. ( meerprijs €55) Wij komen dan op afspraak bij u langs. Tevens krijgt u op ware grootte het model te zien welke u heeft uitgekozen en kunnen de doekkleuren nog doorgenomen worden.
De voordelen van Zonnerij.nl:
Groothandel prijzen
Snel en veilig bestellen
Zeer goede kwaliteit
Duidelijke meet- en montage instructie
Veilig afrekenen via IDeal
Veiligheid
De monteurs van Zonnerij.nl zijn VCA gecertificeerd, dit in het belang voor uw veiligheid, en die van onze medewerkers. VCA betekent Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Het VCA certificaat is voor u een bevestiging dat de Zonnerij.nl de werkzaamheden waarvoor u ons inschakelt veilig kan en ook veilig zal uitvoeren
Showroom
Wilt u het product bekijken voor uw het besteld? Dat kan in onze ruime Showroom! Geopend alléén op afspraak, afspraak maken? Bel: 0174-226384 of mail naar info@zonnerij.nl
Bedrijfgegevens
ZBV Trading BV., ook handelend onder de naam Zonnerij.nl
s Gravenzandseweg 3
2291 PE Wateringen
Handelsregisternummer 59468343
BTWnr : 8535.05.834
Telnr : 0174 - 22 63 84
Email : info@zonnerij.nl


Contactgegevens
E-mail: info@zonnerij.nl
Tel: 0174226384
KVK: 59468343

Website
https://www.zonnerij.nl

Adres
Zonnerij
s gravezandseweg 3
2291PE Wateringen


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten