8.4/10

Zimmerfrei.nl


229 Beoordelingen (totaal)
85 beoordelingen (12 maanden)

94.8% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

94.8%

Petro Dibbets

Score: 5

24 Jun 2019

Fijn weekend gehad.

Vriendelijke mensen, goed ontbijt, nette kamer met prima bed en ligbad :), eten in het restaurant erg lekker, ze konden ook rekening houden met dieetwensen, rustige omgeving en lekker gewandeld.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Ankie Steenbekkers

Score: 4

17 Jun 2019

Zeer tevreden

We hadden geboekt bij gaststatte zur quelle in deudesfeld en zijn hier hier erg tevreden over. Het was daar erg netjes en gezellig


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Benjamin Noorlander

Score: 3

13 Jun 2019

makkelijk benaderbare site

toegankelijke site met voldoende informatie over de accomodatie


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Henk van Ringen

Score: 5

09 May 2019

Makkelijk uitzoeken van een goede overnachting onderweg,

Veel keuze bij het vinden van een overnachtingsplek. Makkelijk die mogelijkheid op de kaart weer te geven. Ook fijn dat er een keur aan faciliteiten en prijzen zijn. Duidelijke beschrijving van wat je krijgt


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Anton Lambooij

Score: 5

09 May 2019

Gemakkelijk boeken

Zeer snel en gemakkelijk geboekt, geen rompslomp en duidelijkeomschrijving van het hotel/pension.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Chris Kantelberg

Score: 5

08 May 2019

Nachtje slapen

Gewoon goed


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

R.A Korten

Score: 4

08 May 2019

overnachting Noord Duitsland

In verband met een reis door Noorwegen zochten wij een overnachtingsmogelijkheid in Noord Duitsland. Via Zimmerfrei. nl een adres gevonden en geboekt. Het verliep zoals het hoort. Het gebruik van de website was eenvoudig. Wij kregen snel bericht dat de overnachting vast stond.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Yvonne Lubbersen

Score: 5

08 May 2019

Is goed bevallen om hier te boeken

Is goed bevallen om hier te boeken...nu nog afwachten waar we terecht komen en of dat over een komt maar Voor nu goed vertouwen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Cheryl Vis-Leijting

Score: 4

08 May 2019

Tot nu toe goede service en gemak website

Tot nu toe tevreden over het gemak van de website. Na het boeken bleek 1 hotel niet meer te boeken voor de door mij geplande periode, die nog niet doorgevoerd bleek te zijn op de website. Vrij snel werd ik benaderd hierover en uiteindelijk heb ik wat anders kunnen vinden en de boeking kon worden overgezet. To zover tevreden over de snelle afwikkeling omtrent administratie. Mijn ervaring over de door mij geboekte hotels moet ik nog ervaren, want ik moet de reis nog meemaken.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Hans van Leeuwen

Score: 1

08 May 2019

verkopen lukt wel. . aftrsales vraag/klacht wordt niet beantwoord.

verkopen lukt wel. . aftrsales vraag/klacht wordt niet beantwoord. accomodatie geboekt , werd na enkele weken geannuleerd door de accomodatie. Gevraagd aan zimmerfrei.nl hoe en/of dat zomaar kan. geen antwoord gehad en daardoor iets anders moeten regelen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Nee

Bedrijfsinformatie


logo

Pensions en kleine hotelletjes in Duitsland


Contactgegevens
E-mail: emiel@zimmerfrei.nl
Tel: 0725710650
KVK: 37092957

Website
https://zimmerfrei.nl/

Adres
Zimmerfrei.nl
Kwakeloever 20
1823CM Alkmaar


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten