9.8/10

Youngtime


28 Beoordelingen (totaal)
7 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

25 Jul 2019

5

Bestelling en levering waren zeer correct.

Alles is naar wens verlopen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 May 2019

4

Goed

Je werd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Producten waren netjes en professioneel verpakt.

Antwoord van Youngtime
Beste Charmaine, bedankt voor uw review! Wij wensen U nog veel plezier met uw aankoop.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

23 Mar 2019

5

heel goed

prima


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Mar 2019

4

Goede service

Door een fout bij de pakketbezorging werd mijn pakje na één dag bij het afhaalpunt te hebben gelegen, naar Youngtime retour gezonden. Contact opgenomen met de klantenservice van Youngtime. Keurig geholpen en de dag erna kon ik mijn pakje alsnog bij het afhaalpunt ophalen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Mar 2019

5

Uitstekend ervaart!

Ik had nog een aantal vragen voordat ik een horloge wilde bestellen. Deze zijn uiterst snel en zeer netjes beantwoord via de online chat. Verder is de verzending zeer vlot verlopen, keurig verpakt en de volgende dag al ontvangen. Deze webshop wordt blijkbaar uitgebaat door een juwelier met een echte winkel, dit heeft ook mijn voorkeur omdat dit tenslotte wel vakmensen zijn!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Jan 2019

5

hele goede ervaring met deze webshop

De levering gebeurde snel, volgende dag ontvangen. Mijn product was niet alleen mooi verpakt in cadeau papier, maar ook stevig in de doos met de nodige bescherming . Het product is precies wat er op hun site staat. Ik ben heel tevreden. 10/10


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Oct 2018

5

Zeer tevreden over de service. Kreeg op al mijn vragen snel een antwoord.

De bestelling online verliep rimpelloos en correct. Op mijn bijkomende vragen kreeg ik snel steeds een antwoord.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

19 Jun 2018

5

zeer klantvriendelijk en behulpzaam.

Zeer tevreden !!! Op het beloofde tijdstip geleverd en zeer klantvriendelijk . Een echte aanrader !


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Apr 2018

5

Zeer goede service

Dankzij de goede service kreeg ik mijn pakje op tijd aan. Alles verliep erg vlot z’n Steve was ontzettend klantvriendelijk. Zeker een aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Feb 2018

5

Professioneel

Professionele en aangename bediening


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


Youngtime

Horloges en sieraden online webshop Youngtime. Wij hebben een ruim aanbod van horloges en sieraden in voorraad. Vanaf een totaalbedrag van 60€ wordt uw aankoop gratis verzekerd verzonden. U koopt op deze webshop bij een echte juwelier, hier staan wij dan ook garant voor een uitstekende na service (eigen ateliers).

Contactgegevens

E-mail: info@youngtime.be
Tel: +3258311999
KVK: be0472350210

Adres
Youngtime
Ooststraat 32
8630
Veurne

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten