9.8/10

Youngtime


15 Beoordelingen (totaal)
15 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Goens Dieter

Score: 4

06 Dec 2017

uitstekend

Prima, geen negatieve opmerking.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Joris baal

Score: 5

18 Nov 2017

prima ervaring

Deze webshop doet wat ze belooft = volgende dag bestelling ontvangen. overzichtelijk en simpel te bestellen. ik kreeg hetzelfde uur al een mail met een link van bpost dat mijn zending al vertrokken was een aanrader, bedankt


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

C Kleijn

Score: 5

04 Oct 2017

Prima service

Er waren wat problemen met de bezorging van mijn bestelling maar Youngtime heeft dat prima voor mij opgelost door contact op te nemen met de bezorgdienst. Ze hebben mij zowel telefonisch als per mail op de hoogte gehouden.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

josé meijssen

Score: 5

27 Sep 2017

snelle levering heel mooi verpakt echt leuk.

Love Pandora heel mooie bedeltjes ben fan.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Alessandra

Score: 5

23 May 2017

Very Perfect!

Very a good experience! Ho chiesto inoltre l'invio di gadget e con grande sorpresa ho ricevuto uno dei miei gadget preferiti! Consigliato!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Dhr Verwaal

Score: 5

21 Apr 2017

keurig geregeld

snelle reactie en duidelijk wat betreft bezorgen


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

KARIN

Score: 5

31 Mar 2017

Positieve ervaring

Ik kreeg snel antwoord op mijn vragen en de bestelling werd snel verzonden. Ik zou bij dit bedrijf zeker nogmaals bestellen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marie

Score: 5

25 Mar 2017

Uitstekend!

Deze webshop beoordeel ik als uitstekend. De bestelingswijze verliep heel vlot, enkele uren na mijn bestelling was het pakket al onderweg. Ik kreeg een code om mijn bestelling op te volgen. Ik had voordien eventjes gebeld of het product voor alle zekerheid wel op voorraad was (stond wel voorradig maar toch ....je weet maar nooit). Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Ik ben heel blij met mijn bestelling, kwam vlot aan en goed ingepakt. Voor mij dus een hele positieve ervaring met youngtime, bedankt.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Harteel Isabel

Score: 5

07 Mar 2017

Prima service!

Mijn bestelling werd tijdig geleverd, blij met mijn aankoop. Een aanrader!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jonas uit Beernem

Score: 5

03 Mar 2017

Ik ben heel tevreden.

Super service !! Er kwam een foutmelding toen ik een bestelling probeerde te plaatsen. De bediende heeft alles voor me geregeld via de handige online chat. De volgende dag had ik mijn bestelling al rond mijn pols hangen. Een dikke maand verder ondertussen ben ik nog steeds tevreden over mijn aankoop. Ik bestel hier zeker weer terug. Toppertje 😄 !!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Horloges en sieraden online webshop Youngtime. Wij hebben een ruim aanbod van horloges en sieraden in voorraad. Vanaf een totaalbedrag van 60€ wordt uw aankoop gratis verzekerd verzonden. U koopt op deze webshop bij een echte juwelier, hier staan wij dan ook garant voor een uitstekende na service (eigen ateliers).


Contactgegevens
E-mail: info@youngtime.be
Tel: +3258311999
KVK: be0472350210

Adres
Youngtime
Ooststraat 32
8630 Veurne


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate