10/10

Youngtime


11 Beoordelingen (totaal)
11 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Alessandra

Score: 5

23 May 2017

Very Perfect!

Very a good experience! Ho chiesto inoltre l'invio di gadget e con grande sorpresa ho ricevuto uno dei miei gadget preferiti! Consigliato!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Dhr Verwaal

Score: 5

21 Apr 2017

keurig geregeld

snelle reactie en duidelijk wat betreft bezorgen


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

KARIN

Score: 5

31 Mar 2017

Positieve ervaring

Ik kreeg snel antwoord op mijn vragen en de bestelling werd snel verzonden. Ik zou bij dit bedrijf zeker nogmaals bestellen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marie

Score: 5

25 Mar 2017

Uitstekend!

Deze webshop beoordeel ik als uitstekend. De bestelingswijze verliep heel vlot, enkele uren na mijn bestelling was het pakket al onderweg. Ik kreeg een code om mijn bestelling op te volgen. Ik had voordien eventjes gebeld of het product voor alle zekerheid wel op voorraad was (stond wel voorradig maar toch ....je weet maar nooit). Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Ik ben heel blij met mijn bestelling, kwam vlot aan en goed ingepakt. Voor mij dus een hele positieve ervaring met youngtime, bedankt.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Harteel Isabel

Score: 5

07 Mar 2017

Prima service!

Mijn bestelling werd tijdig geleverd, blij met mijn aankoop. Een aanrader!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jonas uit Beernem

Score: 5

03 Mar 2017

Ik ben heel tevreden.

Super service !! Er kwam een foutmelding toen ik een bestelling probeerde te plaatsen. De bediende heeft alles voor me geregeld via de handige online chat. De volgende dag had ik mijn bestelling al rond mijn pols hangen. Een dikke maand verder ondertussen ben ik nog steeds tevreden over mijn aankoop. Ik bestel hier zeker weer terug. Toppertje 😄 !!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Dewulf Ilse

Score: 5

27 Feb 2017

Vlotte en correcte service

De aankoop van de armband ging heel vlot. Het product was ook helemaal zoals op de site beschreven. Aanrader.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Miriam George

Score: 5

27 Feb 2017

Alles prima verlopen !!

De bestelling, betaling en de ontvangst van mijn horloge verliep uitstekend


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Patrick

Score: 5

23 Feb 2017

PRIMA!

Aankoop keurig verlopen, snel geleverd, prima webshop !


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Paul Van Waeyenberge

Score: 5

20 Feb 2017

Hoogkwaliteitsvolle, prijsgunstige producten, aimabele klantenbejegening ! Schitterende gepersonaliseerde dienstverlening !

Dè 'Youngtime'-extra troef is zonderméér jullie hartelijke gepersonaliseerde soepele 'verkeer' naar en met klanten. In deze tijden van al tè abstracte "distance-commerce-, en verafstandelijkte e-communicatie" ligt jullie sterkte juist in het accuraat-spontaan "e-mailcommuniceren"; over bvb. de processus van een aankoop, de geo-localisatie van de aangekochte artikelen ! Zéker voor dié klant, welke tenslotte toch veelal ook 'op afstand' online en/of per telefoon geadviseerd wordt, ... wikt, ... (over)weegt, ... beslist, ... bestelt, zondermeer ook nog 'ns een ferme 'atout' en gratis extra handreiking, verhelderend, en vertrouwen scheppend ! En dat vertrouwen zijn jullie dubbel-en-dwars 'waardig'; authentieke eerlijke dienstverlening, aantrekkelijke aanbiedingen, en duidelijke afspraken. Allemààl al even onontbeerlijk voor de vitaliteit van 'n gezond handelsbedrijf, even wisselwerkend naar jullie tevreden klanten. Dat jullie bovendien steeds telefonisch bereikbaar èn paraat zijn, heeft ons als klant over de provinciegrenzen heen, snel dichtbij gebracht, alsof we in de bijouterie, voor de toonbank staan ! Aanhoudend veel succes gewenst. Jullie hoeven in 't geheel niks aan jullie 'attitude', 'marketing', 'strategie' of wat dan ook te bestuderen, of bij te schaven ... Jullie zijn wie je bent !, : "Standing Sure'' - "Fresh and 4 Ever Youngtime", eerlijk-vriendelijk, dicht bij de mensen ! U van harte toegenegen, Atenciosamente, Até a Próxima. P.R.&M. V.W.D.L. 20 de Fevereiro de 2017.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Horloges en sieraden online webshop Youngtime. Wij hebben een ruim aanbod van horloges en sieraden in voorraad. Vanaf een totaalbedrag van 60€ wordt uw aankoop gratis verzekerd verzonden. U koopt op deze webshop bij een echte juwelier, hier staan wij dan ook garant voor een uitstekende na service (eigen ateliers).


Contactgegevens
E-mail: info@youngtime.be
Tel: +3258311999
KVK: be0472350210

Adres
Youngtime
Ooststraat 32
8630 Veurne


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate