10/10

Youngtime


20 Beoordelingen (totaal)
11 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Lina

Score: 5

02 Apr 2018

Zeer goede service

Dankzij de goede service kreeg ik mijn pakje op tijd aan. Alles verliep erg vlot z’n Steve was ontzettend klantvriendelijk. Zeker een aanrader!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Luc Vandemergel

Score: 5

06 Feb 2018

Professioneel

Professionele en aangename bediening


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jolanta

Score: 5

06 Feb 2018

same positives, nice and fast and beautiful jewelry

same positives, nice and fast and beautiful jewelry


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Dirk Verhulst

Score: 5

20 Dec 2017

tevreden over de service

goed


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

IMMIE OTTEN

Score: 5

14 Dec 2017

prima webshop

heel tevreden met de aankoop, snel verzonden, leuk ingepakt. zeker voor herhaling vatbaar!

Bedankt voor Uw feedback, fijne feestdagen !


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Goens Dieter

Score: 4

06 Dec 2017

uitstekend

Prima, geen negatieve opmerking.

Hartelijk dank voor Uw feedback !


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Joris baal

Score: 5

18 Nov 2017

prima ervaring

Deze webshop doet wat ze belooft = volgende dag bestelling ontvangen. overzichtelijk en simpel te bestellen. ik kreeg hetzelfde uur al een mail met een link van bpost dat mijn zending al vertrokken was een aanrader, bedankt


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

C Kleijn

Score: 5

04 Oct 2017

Prima service

Er waren wat problemen met de bezorging van mijn bestelling maar Youngtime heeft dat prima voor mij opgelost door contact op te nemen met de bezorgdienst. Ze hebben mij zowel telefonisch als per mail op de hoogte gehouden.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

josé meijssen

Score: 5

27 Sep 2017

snelle levering heel mooi verpakt echt leuk.

Love Pandora heel mooie bedeltjes ben fan.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Alessandra

Score: 5

23 May 2017

Very Perfect!

Very a good experience! Ho chiesto inoltre l'invio di gadget e con grande sorpresa ho ricevuto uno dei miei gadget preferiti! Consigliato!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Horloges en sieraden online webshop Youngtime. Wij hebben een ruim aanbod van horloges en sieraden in voorraad. Vanaf een totaalbedrag van 60€ wordt uw aankoop gratis verzekerd verzonden. U koopt op deze webshop bij een echte juwelier, hier staan wij dan ook garant voor een uitstekende na service (eigen ateliers).


Contactgegevens
E-mail: info@youngtime.be
Tel: +3258311999
KVK: be0472350210

Adres
Youngtime
Ooststraat 32
8630 Veurne


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate