9.8/10

Youngtime


26 Beoordelingen (totaal)
6 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Gerlinde

Score: 5

23 Mar 2019

heel goed

prima


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

M.

Score: 4

20 Mar 2019

Goede service

Door een fout bij de pakketbezorging werd mijn pakje na één dag bij het afhaalpunt te hebben gelegen, naar Youngtime retour gezonden. Contact opgenomen met de klantenservice van Youngtime. Keurig geholpen en de dag erna kon ik mijn pakje alsnog bij het afhaalpunt ophalen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Roos Rombout

Score: 5

06 Mar 2019

Uitstekend ervaart!

Ik had nog een aantal vragen voordat ik een horloge wilde bestellen. Deze zijn uiterst snel en zeer netjes beantwoord via de online chat. Verder is de verzending zeer vlot verlopen, keurig verpakt en de volgende dag al ontvangen. Deze webshop wordt blijkbaar uitgebaat door een juwelier met een echte winkel, dit heeft ook mijn voorkeur omdat dit tenslotte wel vakmensen zijn!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Ellen

Score: 5

08 Jan 2019

hele goede ervaring met deze webshop

De levering gebeurde snel, volgende dag ontvangen. Mijn product was niet alleen mooi verpakt in cadeau papier, maar ook stevig in de doos met de nodige bescherming . Het product is precies wat er op hun site staat. Ik ben heel tevreden. 10/10


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Patrick

Score: 5

16 Oct 2018

Zeer tevreden over de service. Kreeg op al mijn vragen snel een antwoord.

De bestelling online verliep rimpelloos en correct. Op mijn bijkomende vragen kreeg ik snel steeds een antwoord.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Robin

Score: 5

19 Jun 2018

zeer klantvriendelijk en behulpzaam.

Zeer tevreden !!! Op het beloofde tijdstip geleverd en zeer klantvriendelijk . Een echte aanrader !


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Lina

Score: 5

02 Apr 2018

Zeer goede service

Dankzij de goede service kreeg ik mijn pakje op tijd aan. Alles verliep erg vlot z’n Steve was ontzettend klantvriendelijk. Zeker een aanrader!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Luc Vandemergel

Score: 5

06 Feb 2018

Professioneel

Professionele en aangename bediening


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jolanta

Score: 5

06 Feb 2018

same positives, nice and fast and beautiful jewelry

same positives, nice and fast and beautiful jewelry


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Dirk Verhulst

Score: 5

20 Dec 2017

tevreden over de service

goed


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Horloges en sieraden online webshop Youngtime. Wij hebben een ruim aanbod van horloges en sieraden in voorraad. Vanaf een totaalbedrag van 60€ wordt uw aankoop gratis verzekerd verzonden. U koopt op deze webshop bij een echte juwelier, hier staan wij dan ook garant voor een uitstekende na service (eigen ateliers).


Contactgegevens
E-mail: info@youngtime.be
Tel: +3258311999
KVK: be0472350210

Adres
Youngtime
Ooststraat 32
8630 Veurne


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate