9/10

Welldone Installatietechniek


16 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Fam. Jansma

Score: 4

03 Dec 2015

Harde werkers

Harde werkers, verbouwing achter de rug zowel electra, gas als water. Chapeau!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Fam. Uphoff

Score: 4

27 Nov 2015

Zelfs op zondag geholpen

Ik wil jullie graag bedanken voor de snelle service van vandaag, en dat op Zondag als NIET klant. Zoals besproken zal aankomende week mijn dochter en zoon contact met jullie opnemen voor een jaarlijkse onderhoudsbeurt. Nogmaals bedankt! en tot volgend jaar.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jaap van der Wal

Score: 5

27 Nov 2015

Prettige samenwerking en goede communicatie

Goede communicatie afspraken keurig nagekomen en deskundig personeel, pannendak vervangen met zinken dakgoten. Wij hebben een erg mooi pannendak voor een prima prijs. 4 offerte,s aangevraagd en Welldone was voor ons naast de prijs ook qua materiaal het aantrekkelijkste! top erg bedankt voor de prettige samenwerking.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Kevin Peeters

Score: 4

26 Nov 2015

Fantaschtische service

Deze week een Nefit cv ketel laten plaatsen door Welldone Installatietechniek. In combinatie met een fabrikant actie voor erg goedkoop een goeie ketel aangeschaft. Erg goede service gekregen en alles erg netjes geplaatst. Welldone Installatietechniek is een echte aanrader!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Harrie Lieverink

Score: 4

26 Nov 2015

Als n zonnetje

Zonnepanelen zijn bij ons in oktober geplaatst. Installatie en uitleg naar wens. De glas-glas pv panelen van Solarwatt/Nefit doen t ondanks t weer nu in de herfst uitstekend, systeem en installatie als n zonnetje!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jan van Boven

Score: 4

26 Nov 2015

Dik voormekaar en netjes gewerkt

7 dagen(!) geleden een offerte aangevraagd voor een nieuwe cv-ketel, nu is hij al gemonteerd! De prijs/kwaliteitsverhouding is zeer goed, omdat ook álle oude onderdelen zijn vervangen, zoals kranen, drukvat, dakdoorvoer, enz. De monteurs kwamen 10 minuten later dan afgesproken, maar dáár kreeg ik zelfs een telefoontje over. Aardig en vakkundig personeel, dat snel en goed werkt en géén rommel achterlaat, kortom: perfect!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

huiskamp

Score: 5

25 Nov 2015

snel vakkundig en betrouwbaar

Na een telefoon gesprek de heer dijkhof op bezoek gehad. Na goed en in mijn ogen vakkundig advies er voor gekozen om de opdracht aan welldone te gunnen. Mijn gevoel zat goed. Volgens afspraak begonnen met de voorbereidings werkzaamheden voor onze douche en tegen alle verwachtingen in sneller klaar dan verwacht. Hiervoor niets meer dan lof. Korte duidelijke contacten gehad en alles volgens afspraak gerealiseerd. In mijn ogen zeer zeker een aanrader. Vr gr familie. Huiskamp


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

van Ree

Score: 5

25 Nov 2015

prettig bedrijf, vriendelijk personeel en bovenal vakbekwaam

wij zijn uitstekend geholpen en zijn erg tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

W. Venema

Score: 5

25 Nov 2015

Top service

's Avonds 21.00 nog storing opgelost. Top service in mijn ogen. Ga zo door.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

J. van de Waal

Score: 5

18 Nov 2015

Netjes gewerkt, mijn complimenten

De monteur heeft zeker z'n best gedaan en netjes gewerkt. Alles wat hij ging doen werd eerst met mij besproken. Niets op of aan te merken dus..De CV ketel en de afzuig Box netjes geplaats, helemaal naar mijn tevredenheid. Na afloop ook nog wat instructies doorgenomen en waar ik op moet letten wat ook in de handleiding staat. Het kan niet beter. Toen de monteur weg ging meldde hij nog , dat indien er wat is of dat ik wat vragen heb, meteen moet bellen. Ik kan alleen maar zeggen, dat ik zeer tevreden ben over de monteur en natuurlijk ook het contact met Welldone Ik durf het bedrijf dan ook aan te bevelen aan vrienden en kennissen. Mijn complimenten.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Welldone Installatietechniek is een allround installatiebedrijf met specialisaties in de verwarming, nieuwbouw, renovatie en duurzame energie. Door continue scholing te volgen passen wij de laatste technieken en vaardigheden toe in de uitvoer van ons werk om als een innoverend en kwalitatief bedrijf te worden ervaren in de regio Apeldoorn, Deventer en Zwolle.

Lees meer over ons op www.welldone-installatietechniek.nl


Contactgegevens
E-mail: info@welldone-installatietechniek.nl
Tel: 0578 - 57 57 87
KVK: 08082304

Adres
Welldone Installatietechniek
Lange Veenteweg 20
8161PB Epe


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate