10/10

Verkeersschool Harrie van Hout


12 Beoordelingen (totaal)
6 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

01 Apr 2019

5

Zeer goede proffesionele begeleidin

Goede begeleiding. Stelt je altijd op je gemak


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Mar 2019

5

super goede begeleiding

Op een leuke goede duidelijke manier les gekregen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Feb 2019

5

Zeer tevreden plezierig ontspannen maar leerzame instructeur.

Met plezier gelest duidelijk, vriendelijk maar ook met de nodige dosis humor wat ontspannend werkt. Laat je ook niet meer lessen dan nemen dan nodig is. Ik had met 21 lessen mijn rijbewijs gehaald. dik tevreden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

19 Jan 2019

5

Een hele fijne leertijd gehad

Ik vond het heel erg fijn om rijles te krijgen bij verkeersschool Harrie van Hout. Echt een aanrader als je van gezellige en heel leerrijke rijlessen houdt.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Dec 2018

5

Top rijschool!

Ondertussen hebben alle drie, sorry Harrie ze zijn echt op, onze kinderen bij harrie van Hout rijles genomen en alle drie de eerste keer geslaagd! Echt compliment voor deze rijschool houder. Alle drie waren ze erg enthousiast over de humor, rust en klik die ze met Harrie hadden. Voor ons als ouders en sponsoren in hun geval ook leuk om te mogen ervaren! Top gedaan Harrie! We bevelen jou echt aan bij de zoekende!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Dec 2018

5

Top rijschool


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Aug 2018

5

Uitstekende rijschool

Harrie van Hout is een uitstekende instructeur met een persoonlijke aanpak. Harrie doet echt niets liever dan mensen leren auto rijden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 May 2018

5

Een Super goeie Rijschool!

Ik kan me geen betere rijschool bedenken m'n dochter heeft er 3 jaar geleden gelest, en omdat haar opa er niet meer zou zijn als ze t rijbewijs zou hebben gehaald, heeft Harrie gewoon 1 les op de zondag gegeven en heeft opa toch kunnen zien hoe z'n kleindochter reed. Nu 2 weken geleden heeft m'n zoon het rijbewijs gehaald, en aangezien hij het heel druk had met werk / stage en school. Heeft Harrie hem gewoon verschillende lessen op zondag gegeven. Nou ik heb alleen maar heel veel lof voor deze rijschool. Harrie je hebt een super rijschool! ga zo door!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Apr 2018

5

Verkeersschool Harrie van Hout is een hele goede rijschool.

Leuke lessen gehad en goede voorbereiding op het rijexamen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Mar 2018

5

Rijschool is aanrader.

Goede uitleg, goede rij-instructeur. Alleen jammer dat ik in de eerste paar maanden 2 rij-instructeurs had.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


Verkeersschool Harrie van Hout

Leren autorijden bij Verkeersschool Harrie van Hout is rijden onder deskundige en persoonlijke begeleiding. Jij, de kandidaat, staat voorop!

Klanttevredenheid vinden wij erg belangrijk. Daarom horen wij graag wat jij van ons vindt.

Ben je tevreden? Of juist niet? Dan horen wij dat graag van jou.

Contactgegevens

E-mail: contact@verkeersschoolharrievanhout.nl
Tel: 0475582005
KVK: 12053528

Adres
Verkeersschool Harrie van Hout
Bergerweg 35c
6085 AT
Horn

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten