8.8

Venvo


40 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Bedrijfsinformatie


Venvo

Het is alweer meer dan 30 jaar geleden dat het bedrijf Venvo Zonwering opgericht werd.

De naam Venvo komt voort uit een deel van de namen van de oprichters van 'Venvo' te weten Mr van de Ven en Mevr. Vogels.

In 1990 nam René de Brabander `Venvo Zonwering` over. Op dat moment was het een klein bedrijf, gevestigd in Naaldwijk.

Door de groei van ons bedrijf de afgelopen jaren, verhuisde we via Naaldwijk naar Poeldijk waarna we in 2001 een mooi pand konden laten bouwen op de 's Gravenzandseweg 3 in Wateringen. De plek waar we op dit moment met een groot team met veel plezier werken om zonwering en rolluiken bij de particulier en bedrijven tot een pareltje aan de gevel af te leveren en terug kunnen kijken op de tevreden klant.

Venvo Zonwering B.V. behoort tegenwoordig tot een van de grotere zonwering bedrijven en is dé specialist in het weren van zonlicht.

Venvo Zonwering heeft een eigen assemblage-afdeling en we werken alleen met kwalitatief hoogwaardige materialen. In eigen beheer maken wij diverse zonweringen en rolluiken.

In onze ruime confectie-afdeling worden de doeken en gordijnen op maat gemaakt, maar ook een grote diversiteit aan speciale opdrachten worden hier geconfectioneerd.

Door deze exclusieve en unieke manier van werken kan Venvo snel, goedkoop en goede producten afleveren zoals knikarmschermen, uitvalzonwering, zipscreens, rolluiken enz.

Buiten 'Venvo Products' zonwering en rolluiken zijn wij dealer van Brustor, Weinor, Luxaflex binnenzonwering, Velux, Verosol enz. De producten kunt u op onze site bekijken, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze ruime showroom. Het voordeel is dat u met eigen ogen kunt waarnemen hoe het product er daadwerkelijk uitziet, het nieuwste bekijken op het gebied van zonwering en zelf kunt testen. Wij kunnen u dan direct een goed 'schaduw en energie advies' op maat aanbieden.


In 1987 startte René de Brabander vanuit huis Brabander Beveiligingen. Het bedrijf groeide uiteindelijk samen met Venvo Zonwering mee tot een bloeiend bedrijf en is gevestigd onder het zelfde adres. De bedrijven vullen elkaar bijzonder goed aan. De rolluiken en elektronische beveiligingen geven samen met zonwering een totaal pakket voor schaduw en veiligheid aan elk pand. Brabander Beveiliging heeft binnenkort een nieuwe site en levert een totaal pakket van o.a. rolluiken, rolhekken voor elk pand en winkelpui.

Venvo en Brabander Beveiligingen werken voor een veelheid aan opdrachtgevers o.a. de consument , als toeleverancier voor andere bedrijven, projecten bij horecagelegenheden, aannemers, gemeentes, VVE's en woningbouwcorporaties. Er is een speciale showroom aanwezig voor architecten en bouwbedrijven.

Bij de invulling van het bestek, kunnen aannemers en architecten rekenen op professioneel advies en ondersteuning van Venvo en Brabander Beveiliging. Samen met u bekijken we de specifieke situatie om zo een optimale oplossing te vinden.

Gedurende het totale project heeft u een persoonlijke adviseur die het project begeleidt, u adviseert en altijd bereikbaar is voor vragen. En omdat de kwaliteit van ons werk ook in de toekomst gewaarborgd moet zijn, krijgt u garantie op de producten en montage en kunt u diverse servicecontracten afsluiten.

Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging voor vak handelaren in de zonwering en rolluiken branche, de Romazo en voor de beveiligingsbranche de VEB.

Geniet van het bekijken van onze producten op onze site, heeft u nog op of aanmerkingen dan horen we dit natuurlijk graag van u. Samen komen we verder!

Bekijk keurmerk

Contactgegevens


0174213273

Venvo
s Gravenzandseweg 3
2291PE
WATERINGEN

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten