9.2/10

VakkledingOnline.nl


10 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Marian Burink

24 Nov 2016

4

de levering was redelijk snel binnen

Dit was de 1e keer dat ik bij vakkledingonline heb besteld en tot nu toe bevalt het geleverde uniformjasje goed


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Alie Buijert/buurtzorg IJsselmuiden

07 Mar 2016

5

Heel snel het goede product ontvangen

Jasje past precies en ziet er goed uit.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Marlies

13 Oct 2015

4

Prima uniform!

De uniform jasjes zijn mooi, blijven prima in de was je hoeft ze niet te strijken. Ik doe ze altijd in de wasdroger en ook dat gaat prima. kortom een prima product


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Buurtzorg Wezep-Oldebroek

11 Oct 2015

5

Prima kleding

Uniformjasjes besteld, prima en snel geleverd. 1 ging retour, dat was geen probleem en zonder extra verzendkosten


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Laura

10 Oct 2015

5

Goeie service!

Goeie service!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

M. Dirks werkzaam bij Buurtzorg

07 Oct 2015

4

vakkleding

uniform is van goede kwaliteit, snelle levering


Zou u ons aanbevelen?: Ja

John

07 Oct 2015

5

Goede webwinkel

Ideaal dat ik mijn bestellingen ook online door kan geven!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Telerex Nederland BV

07 Oct 2015

5

goede service

snelle levering kan zonder problemen omgeruild worden


Zou u ons aanbevelen?: Ja

E.van Halm

06 Oct 2015

5

Voor herhaling vatbaar....

Snel,goed en goedkoop


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Pieter

01 Oct 2015

4

Goede persoonlijke service

Geen kiesmenu's en afdelingen maar meteen contact. De fysieke winkel is ideaal om kleding te passen en te bekijken.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


logo

Vakkledingonline.nl is de online webwinkel van Wolterinck Mode & Vakkleding. In onze winkel hebben wij een breed aanbod en een gedeelte hiervan is te vinden in onze webshop.

Contactgegevens

E-mail: Info@vakkledingonline.nl
Tel: 0547-333264
KVK: 06043348

Adres
VakkledingOnline.nl
Goorsestraat 22
7496AD Hengevelde

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten
0