9.2/10

VakkledingOnline.nl


10 Beoordelingen (totaal)
1 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Marian Burink

Score: 4

24 Nov 2016

de levering was redelijk snel binnen

Dit was de 1e keer dat ik bij vakkledingonline heb besteld en tot nu toe bevalt het geleverde uniformjasje goed


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Alie Buijert/buurtzorg IJsselmuiden

Score: 5

07 Mar 2016

Heel snel het goede product ontvangen

Jasje past precies en ziet er goed uit.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marlies

Score: 4

13 Oct 2015

Prima uniform!

De uniform jasjes zijn mooi, blijven prima in de was je hoeft ze niet te strijken. Ik doe ze altijd in de wasdroger en ook dat gaat prima. kortom een prima product


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Buurtzorg Wezep-Oldebroek

Score: 5

11 Oct 2015

Prima kleding

Uniformjasjes besteld, prima en snel geleverd. 1 ging retour, dat was geen probleem en zonder extra verzendkosten


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Laura

Score: 5

10 Oct 2015

Goeie service!

Goeie service!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

M. Dirks werkzaam bij Buurtzorg

Score: 4

07 Oct 2015

vakkleding

uniform is van goede kwaliteit, snelle levering


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

John

Score: 5

07 Oct 2015

Goede webwinkel

Ideaal dat ik mijn bestellingen ook online door kan geven!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Telerex Nederland BV

Score: 5

07 Oct 2015

goede service

snelle levering kan zonder problemen omgeruild worden


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

E.van Halm

Score: 5

06 Oct 2015

Voor herhaling vatbaar....

Snel,goed en goedkoop


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Pieter

Score: 4

01 Oct 2015

Goede persoonlijke service

Geen kiesmenu's en afdelingen maar meteen contact. De fysieke winkel is ideaal om kleding te passen en te bekijken.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Vakkledingonline.nl is de online webwinkel van Wolterinck Mode & Vakkleding. In onze winkel hebben wij een breed aanbod en een gedeelte hiervan is te vinden in onze webshop.


Contactgegevens
E-mail: Info@vakkledingonline.nl
Tel: 0547-333264
KVK: 06043348

Adres
VakkledingOnline.nl
Goorsestraat 22
7496AD Hengevelde


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate