9.6/10

uwbrokkenthuisbezorgd.nl


12 Beoordelingen (totaal)
6 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Martin van der Heide

13 Feb 2019

5

Tot nu toe heel positief.

Alles gaat zoals op de site vermeld staat. Duidelijk en aangenaam. En tot nu vindt Mo het voer lekker, hoewel het een lastige eter is.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Iris Venema

26 Nov 2018

5

Helemaal tevreden

Ik bestel hier mijn anti struvite brokken voor de katten. Ze zijn goedkoop (veel goedkoper als bij de dierenarts) en mijn katten vinden de brokken heerlijk. Ook vind ik de service erg goed dus ik ben helemaal tevreden


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Marijke Hiemstra

24 Nov 2018

5

Fantastische service goede bezorging vriendelijke bezorger

Bestel nu ruim 1 jaar al mijn voer voor mijn hond en kat. Ben super tevreden over de bezorging en de service die wordt verleend door de bezorger. Ben nu ook op zoek naar andere honden spullen hoop dat dit nog komt in het assortiment.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

W. Vlug

31 Oct 2018

5

Ik gebuik de brokken nu een jaar en de hond doet het e erg goed op.

Na bestellen snel aan huis geleverd.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

J. Alfing

09 Sep 2018

4

Fijne service

Snel bezorgd .Aardige mensen. Hond is gek op de brokken


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Ineke Kroon

12 Aug 2018

5

Perfect voer, vriendelijke adviseur

Komt zijn afspraken na. Mijn Bente is dol op het voer. 👍


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Floor Tesselaar

13 Jan 2018

5

Top

Super, denkt met je mee, geeft je advies en levert het gratis bij je huis af. Hond wil niet anders meer.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Tineke Talens

10 Jan 2018

5

Device en snelheid zijn top

Besteld Geleverd No problemo


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Mirjam Kroon

30 Dec 2017

5

Heerlijke brok!! Ze word er elke dag weer blij van!! 👌

Onze hond word elke dag weer heel blij van dit voer! Haar ontlasting is ook vele malen beter! Uitstekende thuisbezorgdservice!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bianca Schouten

26 Dec 2017

5

Uitstekende service!

Prettig dat het persoonlijk wordt gebracht en het voer bevalt erg goed.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


logo

www.uwbrokkenthuisbezorgd.nl is onderdeel van Schouten Webwinkels.
www.uwbrokkenthuisbezorgd.nl is een webwinkel vol met dierenvoer en aanverwante artikel voor uw trouwe viervoeter.

Contactgegevens

E-mail: info@uwbrokkenthuisbezorgd.nl
Tel: 0634822696
KVK: 66796571

Adres
uwbrokkenthuisbezorgd.nl
Forstythialaan, 62
1702 TD Heerhugowaard

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten