9.6/10

uwbrokkenthuisbezorgd.nl


8 Beoordelingen (totaal)
7 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

J. Alfing

Score: 4

09 Sep 2018

Fijne service

Snel bezorgd .Aardige mensen. Hond is gek op de brokken


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Ineke Kroon

Score: 5

12 Aug 2018

Perfect voer, vriendelijke adviseur

Komt zijn afspraken na. Mijn Bente is dol op het voer. 👍


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Floor Tesselaar

Score: 5

13 Jan 2018

Top

Super, denkt met je mee, geeft je advies en levert het gratis bij je huis af. Hond wil niet anders meer.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Tineke Talens

Score: 5

10 Jan 2018

Device en snelheid zijn top

Besteld Geleverd No problemo


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Mirjam Kroon

Score: 5

30 Dec 2017

Heerlijke brok!! Ze word er elke dag weer blij van!! 👌

Onze hond word elke dag weer heel blij van dit voer! Haar ontlasting is ook vele malen beter! Uitstekende thuisbezorgdservice!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bianca Schouten

Score: 5

26 Dec 2017

Uitstekende service!

Prettig dat het persoonlijk wordt gebracht en het voer bevalt erg goed.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

C.E. Schouten

Score: 4

25 Dec 2017

Zeer snelle levering.

Door de leverancier wordt een eerlijk advies gegeven voor wat betreft de het juiste voer voor je huisdier.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jan Koopman

Score: 5

23 Oct 2017

Leuke artikelen voor je huisdier

Had een vraag over de bestelde bench. Had gebeld nam niet op maar belde 5 minuten later terug en beantwoorde al mijn vragen. Top!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

www.uwbrokkenthuisbezorgd.nl is onderdeel van Schouten Webwinkels.
www.uwbrokkenthuisbezorgd.nl is een webwinkel vol met dierenvoer en aanverwante artikel voor uw trouwe viervoeter.


Contactgegevens
E-mail: info@uwbrokkenthuisbezorgd.nl
Tel: 0634822696
KVK: 66796571

Adres
uwbrokkenthuisbezorgd.nl
Forstythialaan, 62
1702 TD Heerhugowaard


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate