9.6/10

uwbrokkenthuisbezorgd.nl


11 Beoordelingen (totaal)
5 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Iris Venema

Score: 5

26 Nov 2018

Helemaal tevreden

Ik bestel hier mijn anti struvite brokken voor de katten. Ze zijn goedkoop (veel goedkoper als bij de dierenarts) en mijn katten vinden de brokken heerlijk. Ook vind ik de service erg goed dus ik ben helemaal tevreden


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marijke Hiemstra

Score: 5

24 Nov 2018

Fantastische service goede bezorging vriendelijke bezorger

Bestel nu ruim 1 jaar al mijn voer voor mijn hond en kat. Ben super tevreden over de bezorging en de service die wordt verleend door de bezorger. Ben nu ook op zoek naar andere honden spullen hoop dat dit nog komt in het assortiment.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

W. Vlug

Score: 5

31 Oct 2018

Ik gebuik de brokken nu een jaar en de hond doet het e erg goed op.

Na bestellen snel aan huis geleverd.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

J. Alfing

Score: 4

09 Sep 2018

Fijne service

Snel bezorgd .Aardige mensen. Hond is gek op de brokken


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Ineke Kroon

Score: 5

12 Aug 2018

Perfect voer, vriendelijke adviseur

Komt zijn afspraken na. Mijn Bente is dol op het voer. 👍


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Floor Tesselaar

Score: 5

13 Jan 2018

Top

Super, denkt met je mee, geeft je advies en levert het gratis bij je huis af. Hond wil niet anders meer.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Tineke Talens

Score: 5

10 Jan 2018

Device en snelheid zijn top

Besteld Geleverd No problemo


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Mirjam Kroon

Score: 5

30 Dec 2017

Heerlijke brok!! Ze word er elke dag weer blij van!! 👌

Onze hond word elke dag weer heel blij van dit voer! Haar ontlasting is ook vele malen beter! Uitstekende thuisbezorgdservice!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bianca Schouten

Score: 5

26 Dec 2017

Uitstekende service!

Prettig dat het persoonlijk wordt gebracht en het voer bevalt erg goed.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

C.E. Schouten

Score: 4

25 Dec 2017

Zeer snelle levering.

Door de leverancier wordt een eerlijk advies gegeven voor wat betreft de het juiste voer voor je huisdier.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

www.uwbrokkenthuisbezorgd.nl is onderdeel van Schouten Webwinkels.
www.uwbrokkenthuisbezorgd.nl is een webwinkel vol met dierenvoer en aanverwante artikel voor uw trouwe viervoeter.


Contactgegevens
E-mail: info@uwbrokkenthuisbezorgd.nl
Tel: 0634822696
KVK: 66796571

Adres
uwbrokkenthuisbezorgd.nl
Forstythialaan, 62
1702 TD Heerhugowaard


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate