9.4/10

Urban Publicity


7 Beoordelingen (totaal)
7 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

24 Dec 2018

5

Super blij met deze stoere en doeltreffende manier van adverteren!!

Iets origineels verzinnen om onze vernieuwde winkel in de picture te zetten was niet zo heel makkelijk. Totdat we de mannen van urban publicity tegen kwamen. Na een perfecte uitleg hebben wij gekozen voor een krijt graffiti. De reacties van onze bestaande en ook zeker de nieuwe klanten waren boven verwachting!! Ik kan niks anders zeggen... Wat een topbedrijf met stuk voor stuk aardige meedenkende gasten!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Dec 2018

4

Promotie

Wij waren opzoek naar een unieke manier om ons bedrijf te promoten. Zo kwamen wij uit bij Urban publicity zei kwamen met het idee om krijt graffiti’s aan te brengen op diversen locaties om ons bedrijf te promoten. Wij waren verast van allen reacties van onze klanten en nieuwe klanten dit is zeker voor herhaling vatbaar, Urban publicity top werk geleverd en accuraat zeker een aanrader voor iedereen die zijn of haar bedrijf wil promoten - Dhr. J. Griffioen


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Dec 2018

4

Promotie

Wij waren opzoek naar een unieke manier om ons bedrijf te promoten. Zo kwamen wij uit bij Urban publicity zei kwamen met het idee om krijt graffiti’s aan te brengen op diversen locaties om ons bedrijf te promoten. Wij waren verast van allen reacties van onze klanten en nieuwe klanten dit is zeker voor herhaling vatbaar, Urban publicity top werk geleverd en accuraat zeker een aanrader voor iedereen die zijn of haar bedrijf wil promoten - Dhr. J. Griffioen


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Dec 2018

5

Doeltreffend

Gave manier van reclame maken en hele leuke respons gehad van mijn klanten. Ik heb een campagne laten maken door de mannen van Urban Publicity voor de opening van mijn winkel in Den Haag. De mensen konden mijn winkel goed vinden en reageerden enthousiast. Ik koos voor de Krijt Graffiti's. Voor herhaling vatbaar en via deze weg nogmaals bedankt voor de service mannen


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Dec 2018

5

Voor herhaling vatbaar!

Wij waren op zoek naar een manier van reclame maken in de stad voor een van onze filialen. Het ging om een actie die wij onder de aandacht wilden brengen onder het winkelend publiek van Amsterdam. De actie duurde maar 2 weken maar we wilden toch echt opvallen. De super leuke Krijt Graffiti's van Urban Publicity was de perfecte oplossing voor ons. Het was erg opvallen en overal aan te brengen. En het belangrijkste was nog dat het na 2 weken weer weg was! Heel erg bedankt voor jullie service Urban Publicity! We zullen jullie zeker aanraden en wellicht nog eens van jullie service gebruik willen maken.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Dec 2018

5

Erg origineel en opvallend!

Voor mijn winkel in het centrum van Rotterdam heb ik reclame laten zetten. Super orginele manier van reclame. Waarop wij super leuke reacties kregen! Zeker een aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Dec 2018

5

Wat een verfrissende manier van adverteren!!

Uitstekende service, overal over nagedacht! heel veel leuke reacties van mijn klanten. Ik zou dit zeker aanraden voor de beginnende ondernemer, winkelier. Ideaal om evenementen te promoten op een originele manier op plekken waar uw doelgroep zich bevindt.

Antwoord van Urban Publicity
Hartstikke leuk om te lezen dat onze service u goed is bevallen. We wensen u veel succes met uw onderneming en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


Contactgegevens


085 - 130 47 86
KVK: 72447788

Urban Publicity
Langeweg 9C
3233 LM
Oostvoorne

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten