9.6/10

teapottery


221 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

99.1% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

99.1%

09 Nov 2017

5

Keurige afhandeling, ook bij retour

De deksel van de bestelde theepot bleek niet te passen -vast omdat het echt handwerk was en dan heb je daar kans op- maar met één telefoontje was alles geregeld. De nieuw toegestuurde vervangende theepot was daarbij nog eerder in mijn bezit dan de geretourneerde weer terug kon zijn bij Teapottery.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Aug 2016

3

Retourproces verloopt vlekkeloos

Bij Teapottery een Cilio peculator besteld. Helaas bleek het ding te lekken tijdens het koffiezetten en kwam er water op de voet met elektrische aansluiting. Direct een melding van gemaakt en kreeg per omgaande een retourzegel toegestuurd voor kosteloze retournering. Het vervangend product kwam een dag later, maar deze bleek een niet goed sluitende deksel te hebben. Nogmaals retour gestuurd en nu mijn geld terug gevraagd. Door teapottery werd alles keurig afgehandeld, met uitgebreide excuses. Hoewel ik afgeknapt ben op de producten van Cilio heb ik toch een positief gevoel overgehouden aan Teapottery. Hun retourproces hebben ze in ieder geval op orde!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Jul 2016

4

Lekkerste groene thee van Nederland. Als ik in Nederland ben bestel ik een hele voorraad voor in Italie.

Snelle bestelling, snelle levering! Erg goed!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Jul 2016

5

Prima product, snelle levering, beter kan niet.

Eindelijk een rode thee thermoskan met mooie vorm (Cilio) gevonden. Besteld en binnen 2 dagen in huis. Alles prima geregeld, wij zijn heel tevreden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Jul 2016

5

Prima, snelle levering.

Waar voor je geld.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

19 Jul 2016

5

Snelle levering, netjes verpakt, top product!

Prachtige waterkoker die snel geleverd werd. Prima!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Jul 2016

5

Goede snelle levering

Uitstekende service


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Jul 2016

5

Zeer vlotte levering

Heb al meerdere dingen via internet gekocht gehad. Nog nooit had ik zo'n snelle en goede levering.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Jul 2016

5

Super!

Snelle levering en een top apparaat rijker!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Jul 2016

5

Elektrische percolator

Snelle levering, goed op de hoogte gehouden. Hoog gebruiksgemak en leuke vormgeving.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


teapottery

Teapottery is een online winkel met een origineel aanbod op het gebied van sfeervolle keukenartikelen. Met service en kwaliteit voorop is Teapottery jouw specialist.

Bekijk keurmerk

Contactgegevens


0502111601
KVK: 04087033

teapottery
Rietweg 22
9321VJ
Peize

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten