9.2/10

Tax & Service Solutions


10 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Corine

02 Sep 2016

5

Altijd klaarstaande, vriendelijke en oplossing denkend bedrijf! TOP!

Zij staan ons altijd met raad en daad bij met alle financiele/belasting vragen die wij hebben en niet heel onbelangrijk: ze vragen niet de hoofdprijs. Blij dat we zijn tegen gekomen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

N. Govaerts

21 Aug 2016

5

What you see is what you get.

Ik kreeg zeer snel duidelijke en eerlijke antwoorden op mijn vragen. Daarnaast kreeg ik nog enkele nuttige tips mee voor de toekomst.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Van der Linden

19 Aug 2016

4

Fantastisch

Zeer ervaren en bekwaam personeel.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Terlouw

16 Aug 2016

5

Uitstekende service!

Zeer klantvriendelijk en goed geholpen, aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

S. Jager

15 Aug 2016

4

Satisfied customers

From our customers we've received possitive feedback about this company. Professional, knowledgeable and good pricing. Value for money!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Terlouw

11 Aug 2016

5

Experienced and service-minded for a fair price

I have good experiences with this firm. Would recommend.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

P.Veenstra

10 Aug 2016

5

Goede hulp en advies

Met de ABN AMRO bank ging het wat stroever, daar moesten wat vaker actie ondernemen om tot een bevredigend resultaat te komen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

R.J. van Rijn

10 Aug 2016

5

klantvriendelijk, snel en adequaat

Bij een aanvraag om verzekeringen te controleren werd direct geanticipeerd. Ouderwetse kwaliteit dus. Dat schept vertrouwen en bindt mij als klant.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Rob

09 Aug 2016

3

Spam email?

Mail viel mij niet echt op, zat zo in de prullen bak


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Janneke van Rijn

09 Aug 2016

5

Geweldige service met oog voor detail.

Ik ben professioneel en vlot geholpen en kan dit bedrijf zeker aanbevelen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


logo

Tax services for expats in The Netherlands.

Contactgegevens

E-mail: services@tssolutions.nl
Tel: 06-41957571
KVK: 64683990

Adres
Tax & Service Solutions
Riouwstraat 12
3312 XL Dordrecht

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten
0