9.2/10

Tax & Service Solutions


10 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Corine

Score: 5

02 Sep 2016

Altijd klaarstaande, vriendelijke en oplossing denkend bedrijf! TOP!

Zij staan ons altijd met raad en daad bij met alle financiele/belasting vragen die wij hebben en niet heel onbelangrijk: ze vragen niet de hoofdprijs. Blij dat we zijn tegen gekomen!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

N. Govaerts

Score: 5

21 Aug 2016

What you see is what you get.

Ik kreeg zeer snel duidelijke en eerlijke antwoorden op mijn vragen. Daarnaast kreeg ik nog enkele nuttige tips mee voor de toekomst.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Van der Linden

Score: 4

19 Aug 2016

Fantastisch

Zeer ervaren en bekwaam personeel.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Terlouw

Score: 5

16 Aug 2016

Uitstekende service!

Zeer klantvriendelijk en goed geholpen, aanrader!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

S. Jager

Score: 4

15 Aug 2016

Satisfied customers

From our customers we've received possitive feedback about this company. Professional, knowledgeable and good pricing. Value for money!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Terlouw

Score: 5

11 Aug 2016

Experienced and service-minded for a fair price

I have good experiences with this firm. Would recommend.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

P.Veenstra

Score: 5

10 Aug 2016

Goede hulp en advies

Met de ABN AMRO bank ging het wat stroever, daar moesten wat vaker actie ondernemen om tot een bevredigend resultaat te komen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

R.J. van Rijn

Score: 5

10 Aug 2016

klantvriendelijk, snel en adequaat

Bij een aanvraag om verzekeringen te controleren werd direct geanticipeerd. Ouderwetse kwaliteit dus. Dat schept vertrouwen en bindt mij als klant.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Rob

Score: 3

09 Aug 2016

Spam email?

Mail viel mij niet echt op, zat zo in de prullen bak


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Janneke van Rijn

Score: 5

09 Aug 2016

Geweldige service met oog voor detail.

Ik ben professioneel en vlot geholpen en kan dit bedrijf zeker aanbevelen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Tax services for expats in The Netherlands.


Contactgegevens
E-mail: services@tssolutions.nl
Tel: 06-41957571
KVK: 64683990

Adres
Tax & Service Solutions
Riouwstraat 12
3312 XL Dordrecht


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate