9/10

STRENGTH - constructieberekeningen


10 Beoordelingen (totaal)
10 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

27 Jun 2019

4

Goede constructiebereking volgens opdracht

Strength heeft een goede construnctie berekening geleverd volgens de criteria in de opdracht. Vergunning is op basis van deze berekening zonder problemen verleend.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Jun 2019

5

Super! meedenkend en vakkundig

Snel en vakkundig geholpen. Communicatie verliep soepel, zowel via mail als Whatsapp. Ook afstemming met de aannemer was top.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 May 2019

5

Super snel geholpen

Ik ben door strength constructieberekeningen super geholpen. Op verzoek en na het inzenden van alle tekeningen had ik binnen een paar dagen de berekeningen in huis. Raoul heeft goed meegedacht en het contact was prettig. Nogmaals bedankt!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

23 May 2019

4

constructierapport was prima

Goed en uitgebreid rapport met goed advies tav de aan te brengen constructie


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 May 2019

5

Uitstekende constructieberekeningen!

Wij hadden constructieberekeningen nodig voor een te verbouwen huis. Het aangeleverde rapport ziet er goed uit. Verder hadden we een uiterst plezierig contact met Raoul. De door ons aangeleverde informatie heeft hij ook precies zo verwerkt.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

19 May 2019

4

goede communicatie

Goed


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 May 2019

5

Een aanrader

De berekening voor een draagconstructie ter vervanging van een draagmuur was van hoog niveau.....echt een aanrader. Raoul dacht ook mee met het verkrijgen van de bouwtekeningen bij de gemeente. Dank daarvoor!!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Apr 2019

5

Misschien nog belangrijker is dat Raoul snel handelt, proactief is en meedenkt in oplossingen.

Wij hebben erg prettig met Raoul samengewerkt! Hij is goed bereikbaar en communiceert duidelijk. Misschien nog belangrijker is dat hij snel handelt, proactief is en meedenkt in oplossingen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Apr 2019

4

Goed, en prima prijs/kwaliteit

Door de drukte had alles een kleine vertragen (daarom geen 5 sterren) maar was er geleverd wordt is een erg goed eind product en eventuele aanpassingen worden direct verwerkt in het eindproduct. Gewoon goed voor een mooie prijs


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Apr 2019

4

Professioneel bedrijf dat maatwerk levert en oog heeft voor mogelijkheden.

Strength Constructieberekeningen werkt accuraat en schakelt snel. Ik heb de communicatie als zeer prettig ervaren. Strenght denkt mee in mogelijkheden en levert een sterk constructierapport met uitstekende service.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


STRENGTH - constructieberekeningen

Contactgegevens

E-mail: welkom@strength-constructieberekeningen.nl
Tel: 0628277578
KVK: 71021531

Adres
STRENGTH - constructieberekeningen
Eemsplantsoen 5
2652 DT
Berkel en Rodenrijs

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten