9.2/10

STRENGTH - constructieberekeningen


12 Beoordelingen (totaal)
12 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

02 Oct 2019

5

Vriendelijke geholpen

Ik had een constructie tekening nodig en ondanks de kleine vertraging is het geleverde product prima in orde en duidelijk gecommuniceerd. Ook zeer vriendelijk geholpen en ik zou dit bedrijf dan ook zeker aanraden!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Sep 2019

5

Levert snel een uitgebreide constructieberekening

Menig constructeur haakte af toen ik vroeg om berekeningen te maken voor mijn Tiny House. Raoul reageerde positief en had zelfs al ervaring met berekeningen voor Tiny Houses! Binnen een kort tijdsbestek heb ik een uitgebreide constructieberekening gekregen en zijn, de door mij in het tekenwerk aangehouden balkmaten, niet dikker geworden! Luistert goed en doet wat je als opdrachtgever vraagt! Goede leesbare rapporten en geeft ook heldere antwoorden op vragen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Jun 2019

4

Goede constructiebereking volgens opdracht

Strength heeft een goede construnctie berekening geleverd volgens de criteria in de opdracht. Vergunning is op basis van deze berekening zonder problemen verleend.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Jun 2019

5

Super! meedenkend en vakkundig

Snel en vakkundig geholpen. Communicatie verliep soepel, zowel via mail als Whatsapp. Ook afstemming met de aannemer was top.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 May 2019

5

Super snel geholpen

Ik ben door strength constructieberekeningen super geholpen. Op verzoek en na het inzenden van alle tekeningen had ik binnen een paar dagen de berekeningen in huis. Raoul heeft goed meegedacht en het contact was prettig. Nogmaals bedankt!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

23 May 2019

4

constructierapport was prima

Goed en uitgebreid rapport met goed advies tav de aan te brengen constructie


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 May 2019

5

Uitstekende constructieberekeningen!

Wij hadden constructieberekeningen nodig voor een te verbouwen huis. Het aangeleverde rapport ziet er goed uit. Verder hadden we een uiterst plezierig contact met Raoul. De door ons aangeleverde informatie heeft hij ook precies zo verwerkt.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

19 May 2019

4

goede communicatie

Goed


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 May 2019

5

Een aanrader

De berekening voor een draagconstructie ter vervanging van een draagmuur was van hoog niveau.....echt een aanrader. Raoul dacht ook mee met het verkrijgen van de bouwtekeningen bij de gemeente. Dank daarvoor!!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Apr 2019

5

Misschien nog belangrijker is dat Raoul snel handelt, proactief is en meedenkt in oplossingen.

Wij hebben erg prettig met Raoul samengewerkt! Hij is goed bereikbaar en communiceert duidelijk. Misschien nog belangrijker is dat hij snel handelt, proactief is en meedenkt in oplossingen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


STRENGTH - constructieberekeningen

Contactgegevens


0628277578
KVK: 71021531

STRENGTH - constructieberekeningen
Eemsplantsoen 5
2652 DT
Berkel en Rodenrijs

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten