9.4/10

Staopstoelwinkel.nl


30 Beoordelingen (totaal)
2 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

familie van Gurp

15 Mar 2019

5

Mark heeft verstand van zijn vak, is geen "verkoper" maar een echte Adviseur

Op verwijzing van een ergo therapeut Mark gevraagd om bij ons thuis te komen praten over een aangepaste (sta op) stoel. Prima advies, correcte verwerking van afspraken. Kortom. Wij zijn zéér tevreden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

dhr Schulte

26 Sep 2018

5

Goed Advies

Hij hebben een erg goede ervaring met de sta op stoel winkel. goede uitleg en een no nonsens mentaliteit maar gewoon een 1 op 1 gesprek en een stoel die op maat wordt gemaakt echt een aanrader voor verdere klanten.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

dhr Freriksen

09 Jun 2018

5

voledig tevreden

Ik ken je al langer via mijn vriendin


Zou u ons aanbevelen?: Ja

dhr Wijenberg

24 May 2018

5

Uitstekend geholpen

Door Mark vriendelijk en goed geholpen met het uitzoeken van de stoel en ook gewezen op alle opties die er zijn. En zo zijn we op de juiste stoel uitgekomen ook de levering is goed verlopen. Je kan Mark ook altijd mailen of bellen als er vragen zijn en je krijg dan vlot antwoord.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

mw Boersma

30 Apr 2018

5

Deskundig advies.

Correcte afhandeling.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Laurens

25 Apr 2018

5

Maatwerk en uitmuntende service

Via een doorverwijzing van de ergotherapeut bij Mark terecht gekomen. Mark komt bij je op bezoek en meet alles na en kijk wat voor de klant het beste is. Hij blijft continu communiceren over de voortgang van de bestelling en de aflevering hiervan. Wij waren heel blij met de goede zorgen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

dhr Groeneveld

16 Feb 2018

5

Afspraak is afspraak

Persoonlijke service. Gemaakte afspraken worden stipt nagekomen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

mw te Winkel

15 Jan 2018

5

Snelle doeltreffende afhandeling

Prettige ervaring


Zou u ons aanbevelen?: Ja

De dochter van de heer Teela

07 Nov 2017

5

Mark Schorfhaar geeft echt persoonlijke aandacht en een goed advies!

Bij de passing werd echt de tijd genomen om tot een goede keuze te kunnen komen. Mark Schorfhaar is geduldig en praat goed duidelijk (mooi voor mensen die minder goed horen). Mijn vader is blij met de sta-op-stoel die goed zit en ook nog in zijn interieur past.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

mw Hoogstraten

30 Sep 2017

5

Zeer deskundig advies

Ik werd doorverwezen naar Mark door mijn ergotherapeut. Hij was op korte termijn beschikbaar. Keek goed naar mijn beperkingen en gaf adh daarvan zeer deskundig advies en goede tips. Hele prettige communicatie.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


logo

Staopstoelwinkel.nl levert op maat gemaakte staopstoelen (Of voor zorgverzekeraars: aan functiebeperking aangepaste stoel). Het aanmeten zal bij u thuis plaatsvinden. Hierdoor hoeft u niet eerst uw lichaam te belasten om een goede stoel / fauteuil te kiezen.
Doordat het aanmeten bij u thuis plaats vindt, kunt u in alle rust een kleur uitzoeken dat bij uw inrichting past.
Ideaal bij Rugklachten, zitproblemen en problemen met opstaan. Er zijn diverse aanpassingen mogelijk om een goede zitpositie te creëren.
Als specialist kijk ik naar u en uw stoel om dit te verkrijgen.
Staopstoelwinkel.nl is leverancier van de gerenommeerde merken Doge, Fitform en Sowecare.
Afhankelijk van de fabrikant en het model is er een garantie oplopend tot 10 jaar!

Contactgegevens

E-mail: info@staopstoelwinkel.nl
Tel: 06-33009565
KVK: 55884709

Adres
Staopstoelwinkel.nl
Riezebessum 5
7475GD Markelo

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten