9/10

Staopstoelwinkel.nl


22 Beoordelingen (totaal)
7 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

De dochter van de heer Teela

Score: 5

07 Nov 2017

Mark Schorfhaar geeft echt persoonlijke aandacht en een goed advies!

Bij de passing werd echt de tijd genomen om tot een goede keuze te kunnen komen. Mark Schorfhaar is geduldig en praat goed duidelijk (mooi voor mensen die minder goed horen). Mijn vader is blij met de sta-op-stoel die goed zit en ook nog in zijn interieur past.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

mw Hoogstraten

Score: 5

30 Sep 2017

Zeer deskundig advies

Ik werd doorverwezen naar Mark door mijn ergotherapeut. Hij was op korte termijn beschikbaar. Keek goed naar mijn beperkingen en gaf adh daarvan zeer deskundig advies en goede tips. Hele prettige communicatie.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

mw Vosman

Score: 5

28 Sep 2017

Vriendelijk - betrokken - correct - alles volgens afspraak

Zie boven.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

mw Oude Engberink

Score: 5

31 Jul 2017

Ik kom volledig tot rust in deze stoel. Wat heerlijk.

Ik kon niet meer zitten en ging van de ene stoel naar de andere. Uiteindelijk belandde ik vaak tegen 21.15 u al in bed om mijn pijnlijke gewrichten te kunnen ontspannen. Deze paar dagen dat ik de stoel nu heb kan ik moeiteloos de avond vol houden. Met de scgommelstand ontspan ik helemaal. Heerlijk.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

EJ Heering

Score: 4

14 Jul 2017

stoel zit goed-goed af gewerkt - oogt goed

verder Mark nam alle tijd voor mij om zo'n stoel uit te proberen en wat het fijnste bij mij paste .


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

dhr Weyers

Score: 5

08 Mar 2017

De stoel zit comfortabel en ik heb er veel profijt van.

Een goede service met duidelijke uitleg.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

dhr van Zeben

Score: 5

06 Dec 2016

Prima levering en contact. En zeer persoonlijk en goed advies

Goed contact en service. Goed advies


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

dhr Nijmeijer

Score: 4

27 Jun 2016

De uitleg over het bedienen van de stoel was duidelijk goed te begrijpen ook voor moeder dus oke' '!!

Ik heb er wel een goed gevoel bij


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

dhr Jansen op de Haar

Score: 4

21 Apr 2016

goede service

goed


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

mw Wolsink

Score: 4

25 Mar 2016

correct afgehandeld

vriendelijk en sociaal


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Staopstoelwinkel.nl levert op maat gemaakte staopstoelen (Of voor zorgverzekeraars: aan functiebeperking aangepaste stoel). Het aanmeten zal bij u thuis plaatsvinden. Hierdoor hoeft u niet eerst uw lichaam te belasten om een goede stoel / fauteuil te kiezen.
Doordat het aanmeten bij u thuis plaats vindt, kunt u in alle rust een kleur uitzoeken dat bij uw inrichting past.
Ideaal bij Rugklachten, zitproblemen en problemen met opstaan. Er zijn diverse aanpassingen mogelijk om een goede zitpositie te creëren.
Als specialist kijk ik naar u en uw stoel om dit te verkrijgen.
Staopstoelwinkel.nl is leverancier van de gerenommeerde merken Doge, Fitform en Sowecare.
Afhankelijk van de fabrikant en het model is er een garantie oplopend tot 10 jaar!


Contactgegevens
E-mail: info@staopstoelwinkel.nl
Tel: 06-33009565
KVK: 55884709

Adres
Staopstoelwinkel.nl
Riezebessum 5
7475GD Markelo


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate