9.2/10

Staopstoelwinkel.nl


28 Beoordelingen (totaal)
9 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

dhr Freriksen

Score: 5

09 Jun 2018

voledig tevreden

Ik ken je al langer via mijn vriendin


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

dhr Wijenberg

Score: 5

24 May 2018

Uitstekend geholpen

Door Mark vriendelijk en goed geholpen met het uitzoeken van de stoel en ook gewezen op alle opties die er zijn. En zo zijn we op de juiste stoel uitgekomen ook de levering is goed verlopen. Je kan Mark ook altijd mailen of bellen als er vragen zijn en je krijg dan vlot antwoord.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

mw Boersma

Score: 5

30 Apr 2018

Deskundig advies.

Correcte afhandeling.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Laurens

Score: 5

25 Apr 2018

Maatwerk en uitmuntende service

Via een doorverwijzing van de ergotherapeut bij Mark terecht gekomen. Mark komt bij je op bezoek en meet alles na en kijk wat voor de klant het beste is. Hij blijft continu communiceren over de voortgang van de bestelling en de aflevering hiervan. Wij waren heel blij met de goede zorgen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

dhr Groeneveld

Score: 5

16 Feb 2018

Afspraak is afspraak

Persoonlijke service. Gemaakte afspraken worden stipt nagekomen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

mw te Winkel

Score: 5

15 Jan 2018

Snelle doeltreffende afhandeling

Prettige ervaring


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

De dochter van de heer Teela

Score: 5

07 Nov 2017

Mark Schorfhaar geeft echt persoonlijke aandacht en een goed advies!

Bij de passing werd echt de tijd genomen om tot een goede keuze te kunnen komen. Mark Schorfhaar is geduldig en praat goed duidelijk (mooi voor mensen die minder goed horen). Mijn vader is blij met de sta-op-stoel die goed zit en ook nog in zijn interieur past.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

mw Hoogstraten

Score: 5

30 Sep 2017

Zeer deskundig advies

Ik werd doorverwezen naar Mark door mijn ergotherapeut. Hij was op korte termijn beschikbaar. Keek goed naar mijn beperkingen en gaf adh daarvan zeer deskundig advies en goede tips. Hele prettige communicatie.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

mw Vosman

Score: 5

28 Sep 2017

Vriendelijk - betrokken - correct - alles volgens afspraak

Zie boven.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

mw Oude Engberink

Score: 5

31 Jul 2017

Ik kom volledig tot rust in deze stoel. Wat heerlijk.

Ik kon niet meer zitten en ging van de ene stoel naar de andere. Uiteindelijk belandde ik vaak tegen 21.15 u al in bed om mijn pijnlijke gewrichten te kunnen ontspannen. Deze paar dagen dat ik de stoel nu heb kan ik moeiteloos de avond vol houden. Met de scgommelstand ontspan ik helemaal. Heerlijk.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Staopstoelwinkel.nl levert op maat gemaakte staopstoelen (Of voor zorgverzekeraars: aan functiebeperking aangepaste stoel). Het aanmeten zal bij u thuis plaatsvinden. Hierdoor hoeft u niet eerst uw lichaam te belasten om een goede stoel / fauteuil te kiezen.
Doordat het aanmeten bij u thuis plaats vindt, kunt u in alle rust een kleur uitzoeken dat bij uw inrichting past.
Ideaal bij Rugklachten, zitproblemen en problemen met opstaan. Er zijn diverse aanpassingen mogelijk om een goede zitpositie te creëren.
Als specialist kijk ik naar u en uw stoel om dit te verkrijgen.
Staopstoelwinkel.nl is leverancier van de gerenommeerde merken Doge, Fitform en Sowecare.
Afhankelijk van de fabrikant en het model is er een garantie oplopend tot 10 jaar!


Contactgegevens
E-mail: info@staopstoelwinkel.nl
Tel: 06-33009565
KVK: 55884709

Adres
Staopstoelwinkel.nl
Riezebessum 5
7475GD Markelo


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate