9/10

Staopstoelwinkel.nl


19 Beoordelingen (totaal)
4 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

mw Oude Engberink

Score: 5

31 Jul 2017

Ik kom volledig tot rust in deze stoel. Wat heerlijk.

Ik kon niet meer zitten en ging van de ene stoel naar de andere. Uiteindelijk belandde ik vaak tegen 21.15 u al in bed om mijn pijnlijke gewrichten te kunnen ontspannen. Deze paar dagen dat ik de stoel nu heb kan ik moeiteloos de avond vol houden. Met de scgommelstand ontspan ik helemaal. Heerlijk.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

EJ Heering

Score: 4

14 Jul 2017

stoel zit goed-goed af gewerkt - oogt goed

verder Mark nam alle tijd voor mij om zo'n stoel uit te proberen en wat het fijnste bij mij paste .


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

dhr Weyers

Score: 5

08 Mar 2017

De stoel zit comfortabel en ik heb er veel profijt van.

Een goede service met duidelijke uitleg.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

dhr van Zeben

Score: 5

06 Dec 2016

Prima levering en contact. En zeer persoonlijk en goed advies

Goed contact en service. Goed advies


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

dhr Nijmeijer

Score: 4

27 Jun 2016

De uitleg over het bedienen van de stoel was duidelijk goed te begrijpen ook voor moeder dus oke' '!!

Ik heb er wel een goed gevoel bij


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

dhr Jansen op de Haar

Score: 4

21 Apr 2016

goede service

goed


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

mw Wolsink

Score: 4

25 Mar 2016

correct afgehandeld

vriendelijk en sociaal


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

mw Seydell

Score: 5

06 Mar 2016

De service is uitstekend en professioneel

een professionele en uitstekende en snelle hulp


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

dhr Rosink

Score: 5

06 Feb 2016

Na contact volgende dag al bezoek gehad en de volgende werkdag al een tijdelijke product geleverd. Super service.

Mijn moeder zit in een verzorgingshuis. Na de zoveelste TIA heeft ze een aangepaste stoel nodig. Via ergotherapie in contact gekomen met Mark Schofhaar. De volgende dag is hij al op bezoek geweest bij mijn moeder. Gaf een zeer deskundig advies en leverde de volgende werkdag al een vergelijkbare tijdelijke stoel. Mijn moeder had aan het eind van deze dag problemen met zitten en neksteun. Mark gebeld en de volgende dag was hij er al weer. Zit probleem werd veroorzaakt door het AD kussen welke de zusters in de stoel hadden geplaatst ipv het originele kussen. Mark gaf aan dat hij een zachtere neksteun kon leveren. Nieuwe stoel en neksteun binnen 1.5 week al geleverd. Beide zijn met volle tevredenheid door moeder in gebruik.

Beste familie Rosink, Fijn dat ik jullie heb mogen helpen. Het was even zoeken hoe ze het beste kon zitten. Dat maakt dit werk mooi en dankbaar om te doen. Groet, Mark


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

mw Nijkamp

Score: 5

02 Feb 2016

Keurig en vakkundig geholpen.

De staopstoelwinkel zal ik zeker anderen aanbevelen, snel en goed geholpen


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Staopstoelwinkel.nl levert op maat gemaakte staopstoelen (Of voor zorgverzekeraars: aan functiebeperking aangepaste stoel). Het aanmeten zal bij u thuis plaatsvinden. Hierdoor hoeft u niet eerst uw lichaam te belasten om een goede stoel / fauteuil te kiezen.
Doordat het aanmeten bij u thuis plaats vindt, kunt u in alle rust een kleur uitzoeken dat bij uw inrichting past.
Ideaal bij Rugklachten, zitproblemen en problemen met opstaan. Er zijn diverse aanpassingen mogelijk om een goede zitpositie te creëren.
Als specialist kijk ik naar u en uw stoel om dit te verkrijgen.
Staopstoelwinkel.nl is leverancier van de gerenommeerde merken Doge, Fitform en Sowecare.
Afhankelijk van de fabrikant en het model is er een garantie oplopend tot 10 jaar!


Contactgegevens
E-mail: info@staopstoelwinkel.nl
Tel: 06-33009565
KVK: 55884709

Adres
Staopstoelwinkel.nl
Riezebessum 5
7475GD Markelo


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate