9.2/10

Sportvoedingwebwinkel.nl


10 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Wesley de vrij

Score: 5

23 Aug 2016

Geweldige service!

Geweldige ervaring snelle levering!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Wesley Radstaak

Score: 5

24 May 2016

Goeie service en goed advies

Snelle levering en goeie service. Aangezien ik in hetzelfde dorp woon, kwam Sportvoedingwebwinkel met het advies de spullen te halen of thuis te brengen. Dat scheelt bezorgkosten, mooi meegedacht! Daarnaast bevalt de reep Born Xtra Bar Cranberry/Cocos erg goed. Deze is nieuw in hun assortiment. De reep is goed weg te kauwen tijdens het hardlopen, geen geplak en valt goed op de maag.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Melissa dalwijk

Score: 5

11 Nov 2015

Goedkoop sportvoeding

Snelle levering en ook een uitstekende service. Helpdesk denkt mee en heb zelfs een tester gekregen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Lotte

Score: 5

11 Nov 2015

Goede service

Bestelling gedaan direct op de hoogte gehouden dat een product tijdelijk niet leverbaar is en een duurder alternatief aanbieden en niks bij hoeven te betalen dat noem ik nu klantenservice!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Annemieke van Gelder

Score: 3

27 Jun 2015

Prima service

Prima levering alleen wat aan de lange kant aangezien het product niet op voorraad was. Als tip zet bij het producten wat er in een doosje zit het aantal.

Gaan de aantallen zeker verwerken door middel van staffels. Excuses voor de lange levering.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Dekker

Score: 4

26 Jun 2015

Zeer goede en snelle service

Goede en snelle service wat betreft vragen. Snelle levering van mijn sportvoeding, zelfs een extratje erbij in de vorm van een sample. Kortom zeer tevreden met de service en levering. de volgende keer bestel ik hier zeker weer.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Richard Lennartz

Score: 5

26 Jun 2015

verwachtingen overtroffen

Sneller geleverd dan verwacht en ook nog met extra flesjes (expiratie data naderde en daardoor gratis toegevoegd).


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Gerrit Jelsma

Score: 5

25 Jun 2015

Uitstekende "goedkoop"webwinkel in sportvoeding

Deze site tegengekomen online. Mail gestuurd en kreeg goed advies terug, dezelfde dag nog. de voeding is goedkoop en de verzending was goed verpakt. ik kom hier vaker terug. Advies: ga zo door


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

valerie jellema

Score: 4

25 Jun 2015

goeie snelle levering

Ik ben erg tevreden met de artikelen die ik bij u heb besteld en de goeie snelle levering. Zeer tevreden. Volgende bestelling is alweer geplaatst ik raad u zeker aan om bij deze webshop uw sportvoeding te bestellen. Vriendelijke groet Jellema


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Harold van holland

Score: 5

24 Jun 2015

Geen aanmerkingen

Top!! Snelle levering zoals het hoort. Goed te volgen via de track en trace. Goede prijs kwaliteit verhouding. Ik zeg zeker een aanrader. Ik ga er zoiezo vaker een bestelling plaatsen!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Sportvoedingwebwinkel.nl is een online webwinkel voor duursporters die op zoek zijn naar sportvoeding van energie repen tot sportdranken bij Sportvoedingwebwinkel.nl is het altijd op voorraad!

Boven de 50 euro rekenen wij geen verzendkosten en voor 16:00 uur bestel is morgen in huis!


Contactgegevens
E-mail: info@sportvoedingwebwinkel.nl
Tel: 0647942793
KVK: 62069691

Adres
Sportvoedingwebwinkel.nl
De Lijsterbes 43
6942TM Didam


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate