9.2/10

Sportvoedingwebwinkel.nl


10 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

23 Aug 2016

5

Geweldige service!

Geweldige ervaring snelle levering!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

24 May 2016

5

Goeie service en goed advies

Snelle levering en goeie service. Aangezien ik in hetzelfde dorp woon, kwam Sportvoedingwebwinkel met het advies de spullen te halen of thuis te brengen. Dat scheelt bezorgkosten, mooi meegedacht! Daarnaast bevalt de reep Born Xtra Bar Cranberry/Cocos erg goed. Deze is nieuw in hun assortiment. De reep is goed weg te kauwen tijdens het hardlopen, geen geplak en valt goed op de maag.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Nov 2015

5

Goedkoop sportvoeding

Snelle levering en ook een uitstekende service. Helpdesk denkt mee en heb zelfs een tester gekregen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Nov 2015

5

Goede service

Bestelling gedaan direct op de hoogte gehouden dat een product tijdelijk niet leverbaar is en een duurder alternatief aanbieden en niks bij hoeven te betalen dat noem ik nu klantenservice!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Jun 2015

3

Prima service

Prima levering alleen wat aan de lange kant aangezien het product niet op voorraad was. Als tip zet bij het producten wat er in een doosje zit het aantal.

Antwoord van Sportvoedingwebwinkel.nl
Gaan de aantallen zeker verwerken door middel van staffels. Excuses voor de lange levering.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Jun 2015

4

Zeer goede en snelle service

Goede en snelle service wat betreft vragen. Snelle levering van mijn sportvoeding, zelfs een extratje erbij in de vorm van een sample. Kortom zeer tevreden met de service en levering. de volgende keer bestel ik hier zeker weer.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Jun 2015

5

verwachtingen overtroffen

Sneller geleverd dan verwacht en ook nog met extra flesjes (expiratie data naderde en daardoor gratis toegevoegd).


Zou u ons aanbevelen?: Ja

25 Jun 2015

5

Uitstekende "goedkoop"webwinkel in sportvoeding

Deze site tegengekomen online. Mail gestuurd en kreeg goed advies terug, dezelfde dag nog. de voeding is goedkoop en de verzending was goed verpakt. ik kom hier vaker terug. Advies: ga zo door


Zou u ons aanbevelen?: Ja

25 Jun 2015

4

goeie snelle levering

Ik ben erg tevreden met de artikelen die ik bij u heb besteld en de goeie snelle levering. Zeer tevreden. Volgende bestelling is alweer geplaatst ik raad u zeker aan om bij deze webshop uw sportvoeding te bestellen. Vriendelijke groet Jellema


Zou u ons aanbevelen?: Ja

24 Jun 2015

5

Geen aanmerkingen

Top!! Snelle levering zoals het hoort. Goed te volgen via de track en trace. Goede prijs kwaliteit verhouding. Ik zeg zeker een aanrader. Ik ga er zoiezo vaker een bestelling plaatsen!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


Sportvoedingwebwinkel.nl

Sportvoedingwebwinkel.nl is een online webwinkel voor duursporters die op zoek zijn naar sportvoeding van energie repen tot sportdranken bij Sportvoedingwebwinkel.nl is het altijd op voorraad!

Boven de 50 euro rekenen wij geen verzendkosten en voor 16:00 uur bestel is morgen in huis!

Contactgegevens


0647942793
KVK: 62069691

Sportvoedingwebwinkel.nl
De Lijsterbes 43
6942TM
Didam

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten