10/10

Smant BV


2 Beoordelingen (totaal)
2 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Hans Kremer

Score: 5

06 Nov 2018

Keurig binnen gevraagde tijd gelegd.

Top geholpen. Eerlijk advies !! Keurig binnen gevraagde tijd gelegd. Goeie nazorg. Zelfs nog een bezoekje gehad van Edwin na 2 maanden om te kijken hoe de vloer bevalt. Ook hier weer paar goeie onderhoudstips ontvangen. Echt de legger is een vakman!! Wij hebben een geweldige vloer tegen een goeie prijs !!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Hans Meijer

Score: 5

23 Oct 2018

Super enthousiast

Diverse vloerzaken bezocht, Smant viel daarmee op omdat ze geïnteresseerd waren in mij en mijn wensen. Een paar test vloerdelen mee mogen hebben naar huis ivm eigen daglicht wat zeer prettig was. Na een korte levertijd gebracht en vakkundig gelegd zoals afgesproken. De vloer ligt nu enkele weken en super tevreden. Binnenkort laminaat nodig voor de slaapkamers, ik heb mijn keuze alweer gemaakt! Goed bezig firma Smant!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

In 1917 koopt en sloopt de heer Smant oude huizen om vervolgens de overgebleven materialen te verkopen via zijn bedrijf aan de Hereweg in Groningen. Er wordt goed verkocht en eind jaren dertig verhuist het sloopbedrijf naar het Damsterdiep. Daar groeit het sloopbedrijf uit tot een volwaardige houthandel, waarbij ook hout- en plaatmaterialen voor de nieuwbouw worden geleverd. In de jaren tachtig begint Smant met het verkopen en leggen van planken vloeren. Dat blijkt zo succesvol dat het bedrijf begin jaren negentig besluit zich volledig te specialiseren in het leggen van massieve planken.
Inmiddels is Smant in Groningen een wel bekend bedrijf met al 100 jaar passie voor kwaliteitsvloeren. Wij zijn een vertrouwd adres waar u met al uw vragen over vloeren terecht kunt en verzekerd bent van professioneel advies. Hét adres voor uw houten vloer.
U bent van harte welkom in onze showroom aan op woonboulevard Hoendiep


Contactgegevens
E-mail: Info@smantvloeren.nl
Tel: 050-3128731
KVK: 58366040

Adres
Smant BV
Hoendiep 97D-3
9718 TE Groningen


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate