9.4/10

Smant Vloeren


15 Beoordelingen (totaal)
13 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

03 Nov 2019

4

Vriendelijk, betrouwbaar, snel en deskundig. Dat is wat wij van Sant vloeren vinden.

Jullie denken mee en zijn geduldig. De vloer is zeer netjes gelegd. Zeer tevreden!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Nov 2019

4

Geweldige ervaring

Na een prettig gesprek in de winkel is de eigenaar zelf bij ons thuis gekomen om de vloer op te meten. Vlotte plaatsing en uitstekende kwaliteit! Bedankt ! Wij zijn zeer tevreden


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Sep 2019

4

aanschaf houten en een laminaatvloer

We zijn zeer goed geholpen, bij Smant nemen ze de tijd voor je en bovendien zeer goede service. Dit heeft ons doen besluiten om de vloeren bij Smant te kopen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Sep 2019

5

Prima service!

Onze 15 jaar oude vloer hebben wij door Smant laten schuren en oliën. Dat is prima verlopen. De vloer ziet er weer vrijwel als nieuw uit.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Sep 2019

5

Hartelijke persoonlijke benadering, prima service en geweldige parketteur !!

Heb lang geaarzeld of, en welke vloer ik wilde, maar ben steeds even vriendelijk behandeld. Voelde me helemaal op m'n gemak. En degene die de vloer legde heeft dat prachtig gedaan. Ik heb een huis van meer dan 100 jaar, en dan moet je wel een vakman zijn om een goed resultaat te krijgen, want alles is n.l. scheef. Helemaal tevreden. ,

Antwoord van Smant Vloeren
Beste Mevrouw Postma, hartelijk dank voor uw review. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe vloer.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Jul 2019

5

Vakkundig gelegde vloer. Meegedacht met de klant.

Mooi gelegde vloer op de afgesproken termijn. En dat terwijl er iets misging in de logitiek: Er bleek een verkeerd produkt geleverd door de fabrikant, 1 dag voor het leggen van de vloer. Smant/Edwin constateerde dit en heeft met ons overlegd hoe dit op te lossen. Een vergelijkbare vloer zelfs van betere kwaliteit/dikte is op de afgesproken dag mooi gelegd door een vakman. Dat er ‘s avonds doorgewerkt werd om de klus af te krijgen verdient een pluim!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

19 Apr 2019

5

Snelle en uitstekende service

De vloer ligt er weer prachtig bij. Ook liep de communicatie uitstekend en is alles soepel geregeld. Top!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Mar 2019

4

Prima bedrijf

zeer tevreden, medewerkers weten waar ze het over hebben, correct geholpen, mooie ruime winkel.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Jan 2019

5

Prima uitleg, geen gedram.

Goede service, op tijd geleverd en onaangebroken pakketten kunnen gewoon retour.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Jan 2019

4

We zijn zeer tevreden over Smant

Mooie vloer en vakkundig gelegd, after sales service ook goed geregeld


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Smant Vloeren

In 1917 koopt en sloopt de heer Smant oude huizen om vervolgens de overgebleven materialen te verkopen via zijn bedrijf aan de Hereweg in Groningen. Er wordt goed verkocht en eind jaren dertig verhuist het sloopbedrijf naar het Damsterdiep. Daar groeit het sloopbedrijf uit tot een volwaardige houthandel, waarbij ook hout- en plaatmaterialen voor de nieuwbouw worden geleverd. In de jaren tachtig begint Smant met het verkopen en leggen van planken vloeren. Dat blijkt zo succesvol dat het bedrijf begin jaren negentig besluit zich volledig te specialiseren in het leggen van massieve planken.
Inmiddels is Smant in Groningen een wel bekend bedrijf met al 100 jaar passie voor kwaliteitsvloeren. Wij zijn een vertrouwd adres waar u met al uw vragen over vloeren terecht kunt en verzekerd bent van professioneel advies. Hét adres voor uw houten vloer.
U bent van harte welkom in onze showroom aan op woonboulevard Hoendiep

Bekijk keurmerk

Contactgegevens


050-3128731
KVK: 58366040

Smant Vloeren
Hoendiep 97D-3
9718 TE
Groningen

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten