9.6/10

Skincare @ Maaike - praktijk voor huidverbetering


15 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Marja van Zanten

Score: 4

10 May 2016

Maaike gaat er echt voor om je huidprobleem te verbeteren

Mijn ervaring is dat na een aantal IPL behandelingen, de rosasea/ couperose op mijn gezicht danig verminderd is. Aanvankelijk vonden we maar weinig verbetering te bespeuren, maar na een keer of 5 bij mij is het nu toch echt verminderd en daar ben ik nu toch tevreden over. Maaike heeft de behandeling goed doorgesproken met me. Ze heeft later eerlijk verteld, dat het bij mij wat langer duurde voor er verbetering zichtbaar was, dan bij andere clienten van haar. Toch blij dat we zijn doorgegaan; de laatste behandeling heeft Maaike zelfs gratis aangeboden. Die behandeling was 1 week geleden, ben echt benieuwd hoe lang het nu "goed" blijft gaan. Ikzelf zal altijd zonbescherming moeten te gebruiken, op de behandelde plaatsen in mijn gezicht, ook als het zonnetje niet schijnt. Voorlopig ben ik in ieder geval tevreden.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Patricia vd Pol

Score: 5

06 Apr 2016

Definitief ontharen met IPL een aanrader!

Nu 2 behandelingen gehad, nu al resultaat!

Dankjewel Patricia, bij de IPL-behandelingen voor definitief ontharen zie je inderdaad snel resultaat!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Ingrid Oost

Score: 5

04 Apr 2016

Persoonlijk, deskundig en vriendelijk!

Samen met mijn zus een definitief onthaar behandeling gewonnen via Facebook actie van Maaike Skincare. Fijne ontvangst, Maaike is deskundig en erg vriendelijk. Vandaag 2e behandeling ( pijnloos) ondergaan en merk al verminderde haargroei. Fijn vooruitzicht naar de zomer toe😊


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Wilma Reyneveld

Score: 5

03 Apr 2016

apocalypsis phytopeel therapy kruidenbehandeling

behandeling gehad en ben erg tevreden erover. heel zacht nieuw huidje gekregen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Annet

Score: 5

09 Mar 2016

Goede services en deskundig advies

Ik ben zeer tevreden over de service en het deskundig advies van Maaike. Fijne producten en goede afwisseling nu met de nieuwe lijn. Wanneer je vragen hebt kun je deze persoonlijk of via de email stellen, je krijgt altijd een reactie.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Mireille Crama

Score: 5

07 Mar 2016

Iedere keer weer een moment dat je even extra goed verzorgd wordt

Sinds ik om de 2 maanden een gezichtsbehandeling krijg en producten van Hannah en Juliette Armand gebruik, is mijn huid een stuk rustiger geworden. Het geeft een fijn gevoel dat je met een op jouw huid aangepaste verzorging goed voor de dag kan komen. Bovendien is het altijd een relaxte behandeling en je krijgt goed advies.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Andrea Brugman

Score: 5

02 Mar 2016

Professionele behandeling in ontspannen sfeer

Ik kom al bij Maaike sinds ze gestart is met haar praktijk. Maaike heeft telkens weer nieuwe producten, trainingen of ervaringen, waardoor het nooit gaat vervelen. Tijdens de behandelingen is het contact ontspannen, maar professioneel. De behandelingen zijn elke keer weer een cadeautje. En ik heb echt het gevoel dat het mijn huid goed doet.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

M. Koebrugge

Score: 5

01 Mar 2016

Professionele schoonheidsspecialiste

Ik heb genoten van de hannah behandeling. Het voelde tintelend en fris en als nieuw en je zag echt verschil. Daarna een paar van mijn ouderdomsvlekjes langs mijn haargrens weggehaald. Niet echt een prettig gevoel maar Maaike deed het zacht en met beleid. Ik heb er nog twee die ik zeker nog ga laten doen, ze zijn weg en de huid eronder ziet er mooi uit. Ik vind het ook leuk dat Maaike zichzelf iedere keer vernieuwt, verder leert en er zoveel plezier in heeft en vakmanschap echt wilt uitbreiden.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Anneke

Score: 5

01 Mar 2016

Bevalt goed.

Ik ben heel erg tevreden over de behandeling die ik bij jou krijg. Het gebeurt allemaal in een rustige, relaxte sfeer. De producten slaan goed aan op mijn huid en daar ben ik erg blij mee. Ik ben zeker van plan om hier nog een hele tijd mee door te gaan.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

L. Franken

Score: 5

01 Mar 2016

Had ik jaren eerder moeten doen.

Jarenlang had ik op mijn voorhoofd een ouderdomsplek zitten waar ik me erg aan stoorde. Ik zat er steeds aan te wrijven en te krabben. Op advies van Maaike is een Tele'way behandeling gestart en daar ben ik erg tevreden over. De behandeling zelf is nauwelijks voelbaar. Het resultaat is, na een aantal weken van huidherstel, uitstekend. Zelf zie ik nog wel de plek waar het gezeten heeft maar een ander valt het niet meer op. Deze behandeling had ik jaren eerder moeten laten doen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

- Huidverbeterende gezichtsbehandelingen
- Definitief ontharen
- Bindweefselmassage
- Couperosebehandeling
- Huidverjonging


Contactgegevens
E-mail: info@skincaremaaike.nl
Tel: 071-3410198
KVK: 27331851

Adres
Skincare @ Maaike - praktijk voor huidverbetering
De Tas 46
2396 VM Koudekerk aan den Rijn


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate