7.4/10

Skelterbanden Nederland


10 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

04 Nov 2015

5

Vriendelijke deskundige telelfonische uitleg bij onbekendheid via internetbestelling.

Bleek na invulling e-mailadres geen wachtwoord te hebben. Telefonisch contact opgenomen en werd woordelijk en vriendelijk door website geleid. Klanttevredenheid van mij over informatie van telefoniste is compliment waard. Ze verdient een gebakje!!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Nov 2015

4

Snel en zeer klantvriendelijk.....

Keurige en complete webshop met prima prijzen. Probleem met een geleverd wiel werd keurig en de volgende dag opgelost. Aanrader dus!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Oct 2015

5

skelterbandjes

Maandag besteld vandaag binnen gekregen dit is een goeie bezorg service zou hier vaker wat bestellen


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Oct 2015

1

Zeer tevreden erg snelle levering

Ben zeer tevreden over de prijs en kwaliteit en de snelle levering


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Oct 2015

5

hele goede en snelle levering!

in had het de volgende dag al in huis


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Oct 2015

4

Prima kwaliteit.

Prima kwaliteit en snelle levering. Donderdagmiddag besteld, zaterdagochtend in huis.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Oct 2015

3

Goede prijs / kwaliteit . Snelle levering maar 1 naald te weinig in een v/d lagers .

Geen .

Antwoord van Skelterbanden Nederland
Wat vervelend. Er gaat morgen meteen een naald uw kant op met de post! Laat u het even weten als deze goed is aangekomen?


Zou u ons aanbevelen?: Ja

24 Sep 2015

5

top vrouw

ik heb maar gebeld, maar na een zeer geduldige uitleg is het allemaal goed gekomen, nogmaals dank

Antwoord van Skelterbanden Nederland
Bedankt voor uw reactie. Graag gedaan!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

19 Sep 2015

1

Ben heel goed geholpen met mijn vragen

Had veel vragen over skelterbanden en was heel vriendelijke en goed geholpen. O.A. over de assen en welke banden maat ik moest nemen. Had ze snel in huis en op de skelter, kind was blij en ik ook.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Sep 2015

4

Supersnelle levering

Goed bevallen. Meteen antwoord op mijn vraag.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


Skelterbanden Nederland

Bekijk keurmerk

Contactgegevens


0623124134
KVK: 50665731

Skelterbanden Nederland
Fam Schrijverstraat 7
9649de
Muntendam

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten