9.6/10

ReMedia


13 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

08 Nov 2017

4

Doeltreffend en zonder veel omkijken

Goede resultaten. Soms lichte veranderingen in content zonder overleg. Bijsturing hartelijk ontvangen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Mar 2017

5

Zeer klantvriendelijke benadering en er wordt goed meegedacht

Mijn website is snel en vakkundig opgezet naar aanleiding van mijn wensen. De CMS omgeving is zeer gebruikersvriendelijk en ik kan alles zelf veranderen en aanpassen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Mar 2017

5

Prima service, duidelijke uitleg.

De overschakeling naar de nieuwe website is vrij geruisloos verlopen. Onze vragen werden direct en helder beantwoord. We hebben nu een duidelijke website, geheel naar onze smaak en wensen en we kunnen deze nu ook goed zelf beheren.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Nov 2016

5

Goede communicatie en inlevingsvermogen

Ronald kan uitstekend meedenken in het concept van een bestaande website en het implementeren van nieuwe functies. Ik wilde een google calebdar koppeling met een login om roosters online weer te geven. Het systeem was niet standaard beschikbaar als plugin op mijn cms, daarom is het als losse module geinstalleerd. Ik kan als ict leek nu makkelijk updaten met deze nieuwe functie.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Nov 2016

4

Super snelle dienstverlening

Zeer goed bereikbaar. Zowel telefonisch als via e-mail. Alles is bespreekbaar en er wordt goed mee gedacht. Een aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

07 Feb 2016

5

Uitstekend!

Uitstekend!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Feb 2016

5

Top Service

Top Service


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Jan 2016

4

Communicatie liep soepel en snel.

Wij waren op zoek naar een bedrijf die een 3 tal nieuwe websites voor ons kon maken. We zijn in contact gekomen en kregen al snel de indruk dat kennis goed aanwezig was omtrent het bouwen van sites en SEO mogelijkheden. Communicatie liep soepel en snel.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Jan 2016

5

zeer tevreden

zeer tevreden


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Jan 2016

5

Ook een geweldige persoonlijke benadering.

En betrokkenheid.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


ReMedia

Uw website laten maken:
Met CMS, Ontwerp volledig op maat; inclusief hosting en domein & doorlopende service, goed vindbaar in Google en geoptimaliseerd voor mobiele telefoon en tablet, voor een duidelijk vast bedrag.
http://www.remedia.nl

Contactgegevens

E-mail: info@remedia.nl
Tel: 050-3118566
KVK: 02057782

Adres
ReMedia
Zijlsterried 4
9746PA
Groningen

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten