9.6/10

ReMedia


12 Beoordelingen (totaal)
4 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

pluk&theetuin in de 7ehemel

Score: 5

15 Mar 2017

Zeer klantvriendelijke benadering en er wordt goed meegedacht

Mijn website is snel en vakkundig opgezet naar aanleiding van mijn wensen. De CMS omgeving is zeer gebruikersvriendelijk en ik kan alles zelf veranderen en aanpassen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

At Koning / Uitspanning Zonnedauw

Score: 5

01 Mar 2017

Prima service, duidelijke uitleg.

De overschakeling naar de nieuwe website is vrij geruisloos verlopen. Onze vragen werden direct en helder beantwoord. We hebben nu een duidelijke website, geheel naar onze smaak en wensen en we kunnen deze nu ook goed zelf beheren.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Eric Leenes Muziek

Score: 5

17 Nov 2016

Goede communicatie en inlevingsvermogen

Ronald kan uitstekend meedenken in het concept van een bestaande website en het implementeren van nieuwe functies. Ik wilde een google calebdar koppeling met een login om roosters online weer te geven. Het systeem was niet standaard beschikbaar als plugin op mijn cms, daarom is het als losse module geinstalleerd. Ik kan als ict leek nu makkelijk updaten met deze nieuwe functie.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

www.anderszien.nl

Score: 4

11 Nov 2016

Super snelle dienstverlening

Zeer goed bereikbaar. Zowel telefonisch als via e-mail. Alles is bespreekbaar en er wordt goed mee gedacht. Een aanrader!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

AANBLICK

Score: 5

07 Feb 2016

Uitstekend!

Uitstekend!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Lucyslook.com

Score: 5

06 Feb 2016

Top Service

Top Service


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

SDC-Verhuur

Score: 4

13 Jan 2016

Communicatie liep soepel en snel.

Wij waren op zoek naar een bedrijf die een 3 tal nieuwe websites voor ons kon maken. We zijn in contact gekomen en kregen al snel de indruk dat kennis goed aanwezig was omtrent het bouwen van sites en SEO mogelijkheden. Communicatie liep soepel en snel.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Drenth koeriersdienst

Score: 5

05 Jan 2016

zeer tevreden

zeer tevreden


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Heidema antiek

Score: 5

05 Jan 2016

Ook een geweldige persoonlijke benadering.

En betrokkenheid.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

M. van Bruggen

Score: 5

15 Dec 2015

Helemaal als verwacht

Aanpassingen en vragen krijgen heel snel reactie, top!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Uw website laten maken:
Met CMS, Ontwerp volledig op maat; inclusief hosting en domein & doorlopende service, goed vindbaar in Google en geoptimaliseerd voor mobiele telefoon en tablet, voor een duidelijk vast bedrag.
http://www.remedia.nl


Contactgegevens
E-mail: info@remedia.nl
Tel: 050-3118566
KVK: 02057782

Adres
ReMedia
Zijlsterried 4
9746PA Groningen


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate