9.8/10

Rasing Sierbestrating VOF


75 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

23 Aug 2016

5

Gewoon een fijn bedrijf.

We werden prima geïnformeerd en op alternatieven gewezen. Vriendelijk en eerlijke behandeling. Ook de levering verliep keurig. We zijn heel blij met het eindresultaat. Wat ons betreft een compliment aan Peter


Zou u ons aanbevelen?: Ja

23 Aug 2016

5

Een dikke tien

Meedenkend over het plan van aanpak. De juiste informatie, snelle levering. Het resultaat mag er zijn Dagelijks plezier ervan. Een heel prettig bedrijf om zaken mee te doen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Jan 2016

5

Je doet het goed Peter!

ik kom de knipper nog eens van je huren, ik denk over een paar weken. Doe de groeten ook van Goke aan Gerda.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Jan 2016

5

Gewoon een fijn bedrijf.

We werden prima geïnformeerd en op alternatieven gewezen. Vriendelijk en eerlijke behandeling. Ook de levering verliep keurig. We zijn heel blij met het eindresultaat. Wat ons betreft een compliment aan Peter


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Jan 2016

5

Zeer tevreden.

Assortiment: ruime keuze in verschillende prijsklasse. Productinformatie / voorlichting: uitgebreide uitleg over het product. Bestratingsplan: duidelijke tekening met mogelijkheid om aan te passen. Levertijd, snelheid van handelen: correcte levering na afspraak. Bereikbaarheid (telefoon – openingstijden – email) geen bemerkingen. Nakomen afspraken: prima. Klantvriendelijkheid: gecreëerd onmiddellijk een vertrouwd gevoel. Eventuele aandachts- / verbeterpunten: geen bemerkingen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Jan 2016

5

Al jaren goede service bij onze tuinwerkzaamheden.

Heldere en duidelijke communicatie. Kortom; een fijn adres!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Jan 2016

5

Het is goed zaken doen met Peter Rasing.

Je kunt een keuze maken uit een ruim assortiment tegen redelijke prijzen. Volgens een concreet plan wordt daarna het straatwerk verricht door uitstekende en snel werkende stratenmakers. Peter denkt mee met een stratenplan en geeft goede suggesties en idee


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Dec 2015

3

Prettig contact; goede informatie. Levering kan beter.

Wat ik vaker tegenkom, dat je achteraf dingen verklaringen krijgt voor iets, waar ik liever voor de levering op specifieke risico’s gewezenwas. Hier gaat het over de droogte scheuren in de beton tegels.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Oct 2015

5

Rustig en goed advies.

Ruime keus in diverse artikelen, levertijd dik voor elkaar. Aanbevolen stratenmaker Eric was prima.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Oct 2015

5

Heel mooi resultaat. Goede service, en voorlichting over het project.

Kortom, wij zijntevreden met het resultaat. Ook goede samenwerking met de stratenmakers die snel aanwezig waren om de klus te klaren.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


Rasing Sierbestrating VOF

Rasing Sierbestrating is een no-nonsens bedrijf met voor de klanten van begin tot eind één aanspreekpunt, korte lijnen en goede en duidelijke afspraken. Hét adres voor uw sierbestrating waar het leveren van service en kwaliteit nog heel gewoon en vanzelfsprekend is!

Contactgegevens

E-mail: info@rasingsierbestrating.nl
Tel: 0321316793
KVK: 39058977

Adres
Rasing Sierbestrating VOF
De Linge 2
8253 PJ
Dronten

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten