9.6/10

prima-verhuur


39 Beoordelingen (totaal)
39 beoordelingen (12 maanden)

97.4% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

97.4%

Dhr. P. Schutgens

Score: 5

17 Sep 2017

Zeer goede service, schone en zeer goede auto. Prima prijs. Aanrader!

Voortreffelijk! De prijs is goed, afkoop kilometers is uitstekend. De bus is van binnen en buiten schoon. Top bus van een top merk ook nog met automaat zodat versnellingsbak geen roerei kan worden.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Fashion Friendz

Score: 5

15 Sep 2017

Helemaal prima, super aardige mensen. prima bus. uitstekende service

Helemaal prima, volgende keer regel ik het weer met dit bedrijf.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Piet

Score: 5

05 Sep 2017

het is prima bevallen

het was een goede bus reed prima niks aan toe tevoegen


Beveelt u dit bedrijf aan: Nee

Adri

Score: 5

05 Sep 2017

Top, zoals het hoort

Zeer positief, contacten lopen zeer goed. Plannen van de bus is zeer eenvoudig. Ophalen van de bus verliep makkelijk (geen lastige formulieren) bus was top, schoon en klaar voor gebruik. Het terug brengen net zo eenvoudig. Voor mij de volgende keer zo weer.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jos

Score: 5

05 Sep 2017

Goede prijs kwaliteit verhouding

Bus stond op tijd klaar, keurig voorzien van 2 verhuishondjes, een paar verhuisdekens, spanbanden, bezems en stoffer en blik in de bus. Jeroen is een betrouwbare verhuurder.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Martijn

Score: 5

27 Aug 2017

Prima bus voor prima prijs

Voor de verhuizing van mijn dochter op zoek naar een bus voor niet te veel geld. Prima verhuur gevonden, grote bus waar alles in een keer in kon afkoop kilometers en in overleg ook nog soepel wat betreft ophaal en retour tijd.Als ik weer een bus nodig heb zeker naar Prima verhuur.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

e stam

Score: 5

27 Aug 2017

prima service,

eigenlijk was er geen mogelijkhgeid tot huren van een bus, maar na overleg kon het wel en het verliep soepel, prima!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Ronald

Score: 5

21 Aug 2017

Zeer behulpzame en betrouwbare verhuurder

Ik zat midden in een verhuizing en moest snel een bus huren om een bank te kunnen vervoeren. Prima Verhuur kwam persoonlijk met de bus naar mij toe om mij hierbij te helpen. Hij was ruim op tijd aanwezig op de plek waar we hadden afgesproken en de bus was ruim genoeg om de meest grote spullen te vervoeren. Zeer goede service, betrouwbaar en vriendelijke man die met je meedenkt.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jan

Score: 5

09 Aug 2017

Prima busje met uitstekende begeleiding door Jeroen

Via Social Deal een bus gehuurd. Alles prima. Complimenten voor de klantgerichtheid van Jeroen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Peter

Score: 5

07 Aug 2017

Prima verhuur is echt Prima!!!

We waren eerst wat sceptisch en hadden onze twijfels, maar dat was geheel onterecht. De bus was prima, compleet met "hondjes", verhuisdekens en spanbanden. Onze verhuizing was een makkie met Prima verhuur. Jeroen bedankt voor de geboden service en een vriendin van ons gaat binnenkort ook verhuizen en heb ik prima verhuur aangeraden. Prima service van prima verhuur.👍


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Het voordelig verhuren van een verhuis busje, om zo, zelf je verhuizingen te regelen


Contactgegevens
E-mail: info@prima-verhuur.nl
Tel: 0623329514
KVK: 62380079

Adres
prima-verhuur
prof dr bakkerlaan 7
3431eg nieuwegein


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate