9.6/10

prima-verhuur


47 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

97.9% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

97.9%

Naomi

09 Oct 2017

5

Uitstekende service!

Betrouwbaar - Transparant - Denken met je mee- Flexibel - Zeer fijne communicatie! Bedankt heren voor de superservice ✨!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Johan

03 Oct 2017

5

Zoals de naam al aangeeft, Prima verhuur!

Auto op afspraak gehaald en prima geholpen, we kregen er zelfs nog een hondje bij om de zware wasmachine te transporteren, ook waren er kleden beschikbaar die in de bus lagen plus dat er bindmateriaal aanwezig was!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Esther

02 Oct 2017

5

Super fijne ervaring

We hebben een dag jeroen zijn busje gehuurd... alles netjes gegaan en de bus is mega groot er kan zoveel in.. ook alles zeer netjes onderhouden en van alles aanwezig.. Al met al een goede ervaring !!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Dennis

02 Oct 2017

5

Goede bus voor een uitstekende prijs. TOP

In de bus waren ook nog wat spanbanden,afdekdekens en 2 hondjes(transportkarretjes) aanwezig En het contact met Jeroen is goed. Als ik weer een bus nodig zou hebben,zou ik hier zeker weer een bus huren.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Michiel Oostveen

01 Oct 2017

5

Prima auto, prima prijs, afspraken nagekomen.

Geen gedoe, gewoon prettig geregeld.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Ron

27 Sep 2017

5

Prima, zoals de naam van het verhuurbedrijf al zegt..

Zeer goede ervaring. Keurig aan de afspraak gehouden. Ik had maar klein gedeelte van de dag nodig en dat was geen probleem. Dit verhuurbedrijf kan ik een ieder aanbevelen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Dhr. P. Schutgens

17 Sep 2017

5

Zeer goede service, schone en zeer goede auto. Prima prijs. Aanrader!

Voortreffelijk! De prijs is goed, afkoop kilometers is uitstekend. De bus is van binnen en buiten schoon. Top bus van een top merk ook nog met automaat zodat versnellingsbak geen roerei kan worden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Fashion Friendz

15 Sep 2017

5

Helemaal prima, super aardige mensen. prima bus. uitstekende service

Helemaal prima, volgende keer regel ik het weer met dit bedrijf.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Petra Fredrix

05 Sep 2017

3

communicatie rond terug brengen niet fijn. Kreeg mail dat het. niet de bedoeling was om bus in de ochtend terug te brengen. Zo ook bericht dat er krassen aan de rechterkant zaten maar er wel afgepoets konden worden terwijl ernergens tegen aan was gezeten

bus gehuurd voor 1 dag . Prima bus. Samen bus bekeken op huidige schade die er al.zat. Ik moest eigenlijk borg betalen kontant had dit niet goed gelezen dus mocht coullant zonder weg. Er werd gezegd dat ik de bus ook de volgende ochtend mocht rerug brengen omdat bus niet gereserveerd was die dag. Ik had gezegd dat ik hem waarschujnlijk wel s avonds zou terug brengen. Heb uiteindelijk gemaild dat ik er voor koos de bus toch in de ochtend terug te zetten.

Antwoord van prima-verhuur
Beste, Idd even een communicatie fout, fout van mijn kant, ben eerlijk gezegd altijd wel flexibel. Hopelijk kom je de bus volgende keer weer huren. Met vriendelijke groet Jeroen


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Piet

05 Sep 2017

5

het is prima bevallen

het was een goede bus reed prima niks aan toe tevoegen


Zou u ons aanbevelen?: Nee

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


logo

Het voordelig verhuren van een verhuis busje, om zo, zelf je verhuizingen te regelen

Contactgegevens

E-mail: info@prima-verhuur.nl
Tel: 0623329514
KVK: 62380079

Adres
prima-verhuur
prof. dr. bakkerlaan 7
3431EG Nieuwegein

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten
0