9/10

Pakketbrievenbusshop.nl


40 Beoordelingen (totaal)
40 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Wim den Boef

Score: 5

11 Jun 2018

Pakketbox, compleet met huisnummer en naam, stipt geleverd.

De pakketbox is een goed product, waar ook grotere paketten in passen; nu nog zien dat de bezorgers ook door krijgen hoe het werkt....


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Fruitzforlife

Score: 5

05 May 2018

Erg mooie kwaliteit, snelle levering, alles conform afspraak

Prachtige brievenbus. Vooral ook de mogelijkheid om zelf de inscriptie te bepalen werkt perfect.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

C van Meggelen

Score: 5

28 Mar 2018

snel en juiste levering

goede ervaring op tijd en de juiste spullen


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Sjaak Ouwerkerk

Score: 5

09 Mar 2018

Werkt prima

Zeer prettig om de pakketjes in het kastje op te pakken en niet elke keer langs de buren te hoeven lopen. Werkt prima en PostNL bezorger is er ook blij mee. :-)


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Evert Zegers

Score: 5

03 Mar 2018

Nette, degelijke en mooi post- en pakketbrievenbus.

Omdat we steeds vaker pakketjes krijgen en we niet altijd thuis zijn heb ik een post- en pakketbrievenbus besteld via de website. De box is zeer snel geleverd en zat netjes verpakt met wat beschermstukken op de hoeken. Bevestiging van de box aan de muur was snel gedaan met de bijgeleverde schroeven en pluggen. Door de deur op kierstand te laten staan kan de bezorger gemakkelijk in de box plaatsen en door daarna de deur helemaal dicht te duwen sluit je deze af. Ondertussen al diverse pakketjes gehad, verzonden met verschillende bezorgers die de box allemaal correct gebruiken en hem netjes dichtduwen. Ook de vaste bezorger van PostNL ondertussen gesproken die er erg tevreden mee is het scheelt hem ook tijd en ik hoeft niet meer bij de buren langs om mijn pakketjes te halen die daar normaal bezorgt werden als er niemand thuis was. Kortom helemaal top en super handig.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Anouk Caris

Score: 5

22 Feb 2018

zeer snelle levering, uitstekende kwaliteit

Er was genoeg keuze aan brievenbussen en eens besteld, was de brievenbus daar 2 dagen later. Hij was snel ineen gezet en geplaatst waardoor we nu terug eindelijk droge post hebben en pakketjes op een veilige manier kunnen ontvangen zonder dat er iemand thuis moet zijn.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Gunter en Fanny

Score: 2

10 Feb 2018

Snelle levering, komt overeen met het plaatje, dienst naverkoop kon beter

Kwalitatieve brievenbus maar enkele onvolkomenheden in het lakwerk zijn spijtig. Daarnaast kan de dienst naverkoop iets meer begripvol zijn wanneer er gewezen worden op onvolkomenheden en er gezocht moet worden naar oplossingen. De klant blijft koning op zowel het product als de service.

De onvolkomenheden op de RVS klep was bijna met het blote oog niet te zien. Hiervoor hebben wij een lakstiftje (bijna de zelfde kleur) toe gezonden. Eveneens aangeboden om de kast kosteloos retour te laten zenden. Hiervan is verder geen gebruik gemaakt en houdt voor ons de nazorg dan ook op.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marco Speelman

Score: 5

01 Feb 2018

Goede service

Had tel. N aanvullende vraag over de betreffende brievenbus. Men toonde aandacht en kwam afspraak na. Snelle levering zoals toegezegd.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

N.M.M. Van Staveren

Score: 4

23 Jan 2018

Makkelijk te bestellen

Op tijd bezorgd


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Dave Samson

Score: 3

18 Jan 2018

Het leveren duurde lang

De levering duurde lang en wat mij tegenviel is dat de poot niet dezelfde kleur is als de gekozen brievenbus, had ik niet op de site gevonden.

- Indien u kiest voor een afwijkende kleur, dan gaat er eerst een blanco brievenbus naar de coater. Normaliter kan de brievenbus dan dus na ± 1 a 1.5 week na terugkomst uitgeleverd worden. Standaard kleuren worden meestal binnen 2 werkdagen uitgeleverd. - Als u kiest voor RVS accenten, dan wordt de klep en het frame geleverd in geslepen RVS. (is ook zichtbaar in de afbeelding als "RVS accenten" aangevinkt wordt.)


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


Als professionele aanbieder van postkasten en pakketboxen produceert Postpoint een hoogwaardige en stijlvolle serie postkasten en pakketboxen speciaal voor de particuliere markt. Door gebruik van hoogwaardige materialen en een professionele afwerking levert Postpoint een kwaliteitsproduct waar u nog jarenlang plezier van zult hebben.


Contactgegevens
E-mail: info@pakketbrievenbusshop.nl
Tel: 0342 42 20 77
KVK: 08105931

Website
http://www.pakketbrievenbusshop.nl

Adres
Pakketbrievenbusshop.nl
Marconistraat 4
3771 AM Barneveld


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten