8.6/10

Pakketbrievenbusshop.nl


47 Beoordelingen (totaal)
29 beoordelingen (12 maanden)

95.7% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

95.7%

Ben van der Kruk

Score: 4

30 Aug 2018

Degelijke pakketbox voor een lage prijs

De pakketbox besteld tijdens de vakantie. Om deze reden kwam de box wat later, dit was wel aangegeven op de site. De box is mooi gecoat en zit degelijk in elkaar. Zeker zijn geld waard! Enige nadeel is dat ik geen verzendbevestiging gekregen heb. Plots stond de bezorgdienst voor de deur met een groot pakket.

De werknemers die in deze periode de zendingen verstuurd hadden, wisten niet dat het mailadres ingevuld moest worden bij de vervoerder om de status van de zending bij de klant te krijgen. Inmiddels weten ze dat dat dus wel even moet gebeuren.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Geo Gils

Score: 1

06 Aug 2018

Op 23 juli 2018 een brievenbus besteld en tot op heden alleen een bevestiging van de bestelling gehad. Ik heb op vrijdag 3 augustus telefonisch contact gehad met een medewerker maar hij kon mij alleen maar vertellen dat het bedrijf dicht was i.v.m. vakant

Mijn ervaring met Pakketbrievenbusshop.nl is niet goed. Ik heb mijn bestelling betaald en vervolgens hoor ik niks behalve de bevestiging per mail van mijn bestelling. Geen berichtje hoe lang het kan duren voordat ik mijn brievenbus geleverd krijg.

Uw bestelling was vlak voor de vakantie en de brievenbus die u aangeschaft had moest naar de poedercoater. Hierdoor een vertraging van een maand. Vanuit het magazijn was dit wel gemeld; maar helaas ben ik zelf door de drukte vergeten u hier van op de hoogte te stellen. Mijn excuus voor de situatie; dit had niet mogen gebeuren. m.v.g Roel Scheuter


Beveelt u dit bedrijf aan: Nee

Administratiekantoor van der Veen

Score: 4

04 Aug 2018

Prima bedrijf

Mooie pakketbrievenbus en op tijd geleverd


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Louis van de Ven

Score: 2

13 Jul 2018

Stevige lastig te openen verpakking

De krammen waren haast niet open te krijgen en toen ontstond een lelijke kras bovenkant brievenbus Voor altijd zichtbaar en jammer dus Goed inpakken prima, maar als dat schade veroorzaakt is dat niet zinvol


Beveelt u dit bedrijf aan: Nee

Marian van de Hee

Score: 4

13 Jul 2018

fijne ervaring mee, snelle levering, keurig verzorgd.

Positieve ervaring met dit bedrijf, snel antwoord en duidelijk antwoord via de mail, daarna een link om te bestellen. Daarna weer snel een bericht dat de brievenbus klaar was, netjes verpakt en zag er keurig uit. 1 tip. Het is moeilijk te zien dat dit bedrijf hier gevestigd is, misschien goed om een reclamebord neer te zetten. verder meer dan tevreden.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Wim den Boef

Score: 5

11 Jun 2018

Pakketbox, compleet met huisnummer en naam, stipt geleverd.

De pakketbox is een goed product, waar ook grotere paketten in passen; nu nog zien dat de bezorgers ook door krijgen hoe het werkt....


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Fruitzforlife

Score: 5

05 May 2018

Erg mooie kwaliteit, snelle levering, alles conform afspraak

Prachtige brievenbus. Vooral ook de mogelijkheid om zelf de inscriptie te bepalen werkt perfect.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Anton de Wal

Score: 4

03 May 2018

Goede service

De brieven/pakketbus arriveerde heel vlotjes na bestelling. Onze oude brievenbus is dichtgemaakt met isolatieschuim en de nieuwe bus werd daaroverheen geplaatst. Het kost even wat tijd maar de montage is simpel. Helaas kwamen we er snel achter dat het deurtje waarachter de pakjes geplaatst worden door de bezorger in de “knel” kwam met de klep van de brievengleuf. Best jammer want hierdoor is de coating er deels vanaf geschuurd. Na contact met de klantenservice mochten we de brieven/pakketbus kosteloos terugsturen. Heel fijn maar wij zagen dat niet zitten. Nu hebben we er zelf voor gekozen om met een, door pakketbrievenbusshop.nl toegestuurde, stift de kale plek te behandelen. Dat is een bijna onzichtbare reparatie geworden. We zijn dus tevreden met het meedenken van deze webshop.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Manou van den Berg

Score: 5

14 Apr 2018

Gewoon prima

Goede informatie vooraf, snelle levering, pakketbrievenbussen zien er prima uit, makkelijk te monteren. De bezorger snapt ook al hoe het werkt. Enige minpunt: de deurtjes voelen niet superstevig, ik betwijfel of ze een serieuze ruk van een vandaal doorstaan.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

C van Meggelen

Score: 5

28 Mar 2018

snel en juiste levering

goede ervaring op tijd en de juiste spullen


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


Als professionele aanbieder van postkasten en pakketboxen produceert Postpoint een hoogwaardige en stijlvolle serie postkasten en pakketboxen speciaal voor de particuliere markt. Door gebruik van hoogwaardige materialen en een professionele afwerking levert Postpoint een kwaliteitsproduct waar u nog jarenlang plezier van zult hebben.


Contactgegevens
E-mail: info@pakketbrievenbusshop.nl
Tel: 0342 42 20 77
KVK: 08105931

Website
http://www.pakketbrievenbusshop.nl

Adres
Pakketbrievenbusshop.nl
Marconistraat 4
3771 AM Barneveld


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten