8.6/10

Pakketbrievenbusshop.nl


56 Beoordelingen (totaal)
26 beoordelingen (12 maanden)

94.6% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

94.6%

Jan Kroonenburg

Score: 5

17 Jan 2019

Helemaal goed.

Prima.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

ineke Van Bocxstaele

Score: 2

01 Jan 2019

Na 2 weken nog niks ontvangen, hoewel het een standaard pakketbrievenbus betreft die in stock was.

Ik kan nog geen mening geven over de kwaliteit van de brievenbus want ik ontving ze nog steeds niet. Ik deed netjes de betaling met de opgegeven mededeling maar na navraag bleek mijn betaling niet opgemerkt te zijn door de verkoper. Jammer. Hopelijk blijkt de kwaliteit van de brievenbus wel goed als ik ze mag ontvangen en dan is de lange wachttijd snel vergeten.

Een aantal mailadressen, waaronder @yahoo.com en @outlook.com zijn adressen die helaas door de spamfilters af en toe tegen gehouden worden. Helaas was dit een van de orders met een yahoo.com mailadres en was deze blijven hangen. Eveneens hebben we te maken gehad met de kerstperiode (bedrijfssluiting) waardoor de uitlevering extra lang op zich heeft laten wachten. Op 02-01 zijn we weer begonnen en ik zie nu dat uw bestelling vandaag 03-01 al in Belgie uitgeleverd zal worden.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

J. Atema

Score: 5

25 Dec 2018

Goede keus, snelle levering.

Duidelijke webshop, veel keus, bestelling met 3 dagen geleverd.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Lhoest

Score: 4

21 Dec 2018

Ruimte

Een goede brievenbus, beide delen zijn ruim genoeg voor post en postpakketten. Het is even wennen met het dichtdoen van de pakketdeur - zeker voor de krantenbezorger die op zaterdag ook alle bijlagen kwijt moet :) en dat deurtje nogaleens niet op de kierstand zet. Twee kleine minpuntjes, De klep/rand voor de brievenpost is te scherp - misschien een dun rubberrandje over doen. Jammer dat de achterkant van het pakketpost een rand naar binnen heeft (in het midden). Maar de bus als geheel voldoet goed.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

C.M. Buijs Sr.

Score: 5

18 Dec 2018

Uitgebreid assortiment prima overzichtelijk

Goede ervaring - zelfs boven verwachting. Ondanks het feit dat er op onze bestelde brievenbus nog 'n tekst moest worden aangebracht, werd er "als de bliksem" geleverd.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Huid Atelier Nijmegen

Score: 5

11 Dec 2018

Precies wat ik zocht, ruime pakketbox!

Snel geleverd, ruime pakketbox met makkelijk te bedienen pinslot. Ideaal voor mijn klanten om bestellingen op te halen buiten kantoortijden.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Ron Gerris

Score: 4

08 Dec 2018

Goede info en product

Product voldoet aan alle eisen en netjes geleverd zoals vermeld op de website


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Alex van Nieuwenhoven

Score: 4

26 Nov 2018

De pakketbrievenbus voldoet geheel aan de verwachtingen

Bij het ophalen in Barneveld was ons niet direct duidelijk waar we moesten zijn. Uiteindelijk kwamen we er achter dat we ons bij het magazijn aan de overkant moesten melden, daar zijn we vriendelijk geholpen. Misschien helpt een bord met aanwijzingen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Stomphorst

Score: 1

05 Nov 2018

*

Foto website komt niet overeen met het produkt. Vuurwerkbeveiliger beschadigd brievenbus.

Wellicht niet goed toegepast? De brievenbus zou niet moeten beschadigen door de vuurwerkbeveiliger.


Beveelt u dit bedrijf aan: Nee

Ben van der Kruk

Score: 4

30 Aug 2018

Degelijke pakketbox voor een lage prijs

De pakketbox besteld tijdens de vakantie. Om deze reden kwam de box wat later, dit was wel aangegeven op de site. De box is mooi gecoat en zit degelijk in elkaar. Zeker zijn geld waard! Enige nadeel is dat ik geen verzendbevestiging gekregen heb. Plots stond de bezorgdienst voor de deur met een groot pakket.

De werknemers die in deze periode de zendingen verstuurd hadden, wisten niet dat het mailadres ingevuld moest worden bij de vervoerder om de status van de zending bij de klant te krijgen. Inmiddels weten ze dat dat dus wel even moet gebeuren.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


Als professionele aanbieder van postkasten en pakketboxen produceert Postpoint een hoogwaardige en stijlvolle serie postkasten en pakketboxen speciaal voor de particuliere markt. Door gebruik van hoogwaardige materialen en een professionele afwerking levert Postpoint een kwaliteitsproduct waar u nog jarenlang plezier van zult hebben.


Contactgegevens
E-mail: info@pakketbrievenbusshop.nl
Tel: 0342 42 20 77
KVK: 08105931

Website
http://www.pakketbrievenbusshop.nl

Adres
Pakketbrievenbusshop.nl
Marconistraat 4
3771 AM Barneveld


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten