8.8/10

Pakketbrievenbusshop.nl


15 Beoordelingen (totaal)
15 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Arthur Staal

Score: 5

21 Jul 2017

Ondanks "maatwerk" toch snel.

De pakketbox in afwijkende RAL kleur was snel geleverd en hangt naar tevredenheid.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jacoline maat

Score: 5

14 Jul 2017

Mooie en praktische brievenbus. Met uitstekende service, ook nadat de brievenbus tot 2x toe tijdens de postbezorging beschadigde. Het plaatsen ging super makkelijk met de grondplaat,

Helaas kwam de brievenbus tot 2x toe beschadigd aan. Gelukkig werd dat opgelost, en de 3e keer werd zelfs de verpakking aangepast en kwam de brievenbus onbeschadigd aan. TOP geregeld door dit bedrijf. Al vind ik dat ik ook best een complimentje verdien. Voor deze brievenbus, was ik genoodzaakt in totaal 5x een dag thuis te blijven, 3x voor het bezorgen en 2x voor het retourneren. Overall ben ik gewoon heel blij dat het uiteindelijk allemaal goed gekomen is en ik de brievenbus inmiddels heb geplaatst op een mooie plek in de tuin. Dat was heel makkelijk met de mee bestelde grondplaat.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Rolf Eisenberg

Score: 4

14 Jul 2017

Goede service toen we transportschade bleken te hebben

Mooi produkt, pakketpost gaat nu veel soepeler met deze brievenbus. De transportschade is keurig afgehandeld, wel was de bescherming in de doos erg mager, een paar losse piepschuimen stukjes, met iets meer was de schade niet ontstaan volgens mij.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Maartje in 't Groen

Score: 5

14 Jul 2017

Top service!

Bij onze zoektocht naar een pakketbrievenbus zijn wij op de site van pakketbrievenbusshop.nl terecht gekomen. Omdat de stratenmaker ineens eerder kwam en wij de brievenbus nog niet besteld hadden, heb ik contact opgenomen met dit bedrijf. De volgende dag hadden wij de brievenbus incluis huisnummer gravering al in huis. Mooi op tijd om geplaatst te worden tijdens het bestraten! Top service dames en heren! De brievenbus werkt perfect en de pakketjes hoeven we nu gelukkig nooit meer op te halen als we niet thuis zijn.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Arjan Jenema Natuurvol Tuinen

Score: 4

13 Jul 2017

Kwaliteit en gewenste kleur waren comform afspraak en de levering zeer snel.

De door ons bestelde brievenbus is een netjes product had een snelle levering en de correcte kleur naar de wens van onze opdrachtgever.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Rolf Eisenberg

Score: 4

13 Jul 2017

Goede service toen we transportschade bleken te hebben

Mooi produkt, pakketpost gaat nu veel soepeler met deze brievenbus. De transportschade is keurig afgehandeld, wel was de bescherming in de doos erg mager, een paar losse piepschuimen stukjes, met iets meer was de schade niet ontstaan volgens mij.

Hier hebben wij inmiddels maatregelen voor getroffen. Helaas hebben we dus inderdaad wel eens transportschades gehad. De doos voor de postpakketbrievenbus wandmodel en vrijstaand model was kennelijk niet stevig genoeg. Inmiddels hebben we dozen met een dubbele laag karton wat hopelijk transportschade zal voorkomen in de toekomst.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Henk Oskam

Score: 4

13 Jul 2017

prima product

Erg tevreden geen pakje meer bij de buren. Moesten de bezorgers wel even opleiden :-)


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Peter Heyligers One for the road BV

Score: 4

13 Jul 2017

Pakketbrievenbusshop.nl heeft hele praktische pakket brievenbus geleverd.

De combi brieven en pakketbus is praktisch voor mensen die overdag weinig thuis zijn, regelmatig pakketten ontvangen en niet zo gemakkelijk op buren kunnen of willen terugvallen


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Verdy Maat

Score: 4

13 Jul 2017

Ik ben prima telefonisch en via internet en op tijd geholpen

Inheb een brievenbus besteld. Internet betaling verliep onduidelijk. Via de telefoon en het interne systeem inzicht gekregen in de betaling


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Amsterdam Islands

Score: 4

13 Jul 2017

Prima geregeld.

Snel en conform afspraak.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


Als professionele aanbieder van postkasten en pakketboxen produceert Postpoint een hoogwaardige en stijlvolle serie postkasten en pakketboxen speciaal voor de particuliere markt. Door gebruik van hoogwaardige materialen en een professionele afwerking levert Postpoint een kwaliteitsproduct waar u nog jarenlang plezier van zult hebben.


Contactgegevens
E-mail: info@pakketbrievenbusshop.nl
Tel: 0342 42 20 77
KVK: 08105931

Website
http://www.pakketbrievenbusshop.nl

Adres
Pakketbrievenbusshop.nl
Marconistraat 4
3771 AM Barneveld


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten