8.6/10

Pakketbrievenbusshop.nl


20 Beoordelingen (totaal)
20 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

GMJ Ackermans

Score: 4

13 Nov 2017

Prima, snelle service, voldoet aan verwachtingen

Had brievenbus aanvankelijk willen bestellen bij Bol.Com. In de kleur antraciet kon ik die op hun website echter niet vinden in combinatie met grondplaat. Ze zouden daarover contact met jullie opnemen, maar ik heb niks meer terug gehoord. Toen besloten om brievenbus rechtstreeks bij jullie te bestellen, bleek ook goedkoper. Was eenvoudig via website te doen en product werd snel en compleet geleverd. Ik heb hem in elkaar gezet, maar moet hem nog in de tuin zetten. Had maar één vraag bij product, namelijk of gleuf voor post niet wat smal is, maar dat gaan we merken.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Koen Embregts

Score: 4

10 Nov 2017

Goede kwaliteit en prima service.

Losstaande brievenbus besteld. Eenvoudig te monteren en te plaatsen. Goede prijs/kwaliteit verhouding.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marloes Visser

Score: 5

17 Oct 2017

Prima webshop! Levering vlotter dan verwacht en kwalitatief goede producten!

Een brievenbus als cadeau bestelt voor het 25 jarig huwelijk van mijn ouders. Huisnummer laten graveren in de brievenbus, daardoor zou de levering mogelijk wat langer duren. Echter 2 dagen later stond de bezorger al voor de deur! Top! Prachtige brievenbus en goed verpakt.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Erwin van der Zwet

Score: 4

06 Oct 2017

Feitelijk onmisbaar voor iedereen die met regelmaat online besteld.

Prima box voor een goede prijs. Het slotje is wat licht en het vereist wat oefening en vertrouwen om het in de kierstand te zetten. Erg blij mee!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Hans Ringelberg

Score: 3

04 Sep 2017

Pakketbrievenbus besteld

http://www.pakketbrievenbusshop.nl/postpakketbrievenbus/wandmodel-127043.html Brievenbus goed verpakt. Paar kleine puntjes: Geen handleiding of uitleg over de antivuurwerk sluiting. Door het vervoer was 1 van de scharnierschroeven losgeraakt die ikzelf dus moet terugplaatsen. Pakketdeur voelt wat ielig aan. Zeker voor de prijs. Tevens wat lichte onvolkomenheden in de coating.

De vuurwerkbeveiliging wordt zo in de brievenbus geplaatst dat deze geen uitleg meer nodig heeft. (de brievenbus wordt in "vergrendelde" toestand geleverd) Voor dat de pakketbrievenbus aan de muur bevestigd is, kan de deur door wat torsie wat ielig aanvoelen. Dit zou na bevestiging aan de muur over moeten zijn. Dat er door transport een schroef los geraakt is, zou ons verbazen; vermoedelijk is de schroef tijdens montage niet voldoende aangedraaid. (niet goed; is een aandachtspuntje geworden voor de montage)


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Arthur Staal

Score: 5

21 Jul 2017

Ondanks "maatwerk" toch snel.

De pakketbox in afwijkende RAL kleur was snel geleverd en hangt naar tevredenheid.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jacoline maat

Score: 5

14 Jul 2017

Mooie en praktische brievenbus. Met uitstekende service, ook nadat de brievenbus tot 2x toe tijdens de postbezorging beschadigde. Het plaatsen ging super makkelijk met de grondplaat,

Helaas kwam de brievenbus tot 2x toe beschadigd aan. Gelukkig werd dat opgelost, en de 3e keer werd zelfs de verpakking aangepast en kwam de brievenbus onbeschadigd aan. TOP geregeld door dit bedrijf. Al vind ik dat ik ook best een complimentje verdien. Voor deze brievenbus, was ik genoodzaakt in totaal 5x een dag thuis te blijven, 3x voor het bezorgen en 2x voor het retourneren. Overall ben ik gewoon heel blij dat het uiteindelijk allemaal goed gekomen is en ik de brievenbus inmiddels heb geplaatst op een mooie plek in de tuin. Dat was heel makkelijk met de mee bestelde grondplaat.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Rolf Eisenberg

Score: 4

14 Jul 2017

Goede service toen we transportschade bleken te hebben

Mooi produkt, pakketpost gaat nu veel soepeler met deze brievenbus. De transportschade is keurig afgehandeld, wel was de bescherming in de doos erg mager, een paar losse piepschuimen stukjes, met iets meer was de schade niet ontstaan volgens mij.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Maartje in 't Groen

Score: 5

14 Jul 2017

Top service!

Bij onze zoektocht naar een pakketbrievenbus zijn wij op de site van pakketbrievenbusshop.nl terecht gekomen. Omdat de stratenmaker ineens eerder kwam en wij de brievenbus nog niet besteld hadden, heb ik contact opgenomen met dit bedrijf. De volgende dag hadden wij de brievenbus incluis huisnummer gravering al in huis. Mooi op tijd om geplaatst te worden tijdens het bestraten! Top service dames en heren! De brievenbus werkt perfect en de pakketjes hoeven we nu gelukkig nooit meer op te halen als we niet thuis zijn.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Arjan Jenema Natuurvol Tuinen

Score: 4

13 Jul 2017

Kwaliteit en gewenste kleur waren comform afspraak en de levering zeer snel.

De door ons bestelde brievenbus is een netjes product had een snelle levering en de correcte kleur naar de wens van onze opdrachtgever.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


Als professionele aanbieder van postkasten en pakketboxen produceert Postpoint een hoogwaardige en stijlvolle serie postkasten en pakketboxen speciaal voor de particuliere markt. Door gebruik van hoogwaardige materialen en een professionele afwerking levert Postpoint een kwaliteitsproduct waar u nog jarenlang plezier van zult hebben.


Contactgegevens
E-mail: info@pakketbrievenbusshop.nl
Tel: 0342 42 20 77
KVK: 08105931

Website
http://www.pakketbrievenbusshop.nl

Adres
Pakketbrievenbusshop.nl
Marconistraat 4
3771 AM Barneveld


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten