8.8/10

Pakketbrievenbusshop.nl


29 Beoordelingen (totaal)
29 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Dave Samson

Score: 3

18 Jan 2018

Het leveren duurde lang

De levering duurde lang en wat mij tegenviel is dat de poot niet dezelfde kleur is als de gekozen brievenbus, had ik niet op de site gevonden.

- Indien u kiest voor een afwijkende kleur, dan gaat er eerst een blanco brievenbus naar de coater. Normaliter kan de brievenbus dan dus na ± 1 a 1.5 week na terugkomst uitgeleverd worden. Standaard kleuren worden meestal binnen 2 werkdagen uitgeleverd. - Als u kiest voor RVS accenten, dan wordt de klep en het frame geleverd in geslepen RVS. (is ook zichtbaar in de afbeelding als "RVS accenten" aangevinkt wordt.)


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Anoniem

Score: 5

29 Nov 2017

Mooie brievenbus. Snel geleverd. Precies volgens het plaatje

Zie hierboven. Meer kan ik er niet aan toevoegen


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Hilde von Michaelis

Score: 5

24 Nov 2017

Prima bedrijf en dienstverlening.

Wij hebben een pakketbrievenbus besteld en zijn tevreden met het product (hele goede kwaliteit en ziet er prachtig uit). Ook is de dienstverlening uitstekend. We zijn zeer tevreden.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Schilderwerken de Kruyf

Score: 4

21 Nov 2017

Prima service

Netjes afgeleverd


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

GMJ Ackermans

Score: 4

13 Nov 2017

Prima, snelle service, voldoet aan verwachtingen

Had brievenbus aanvankelijk willen bestellen bij Bol.Com. In de kleur antraciet kon ik die op hun website echter niet vinden in combinatie met grondplaat. Ze zouden daarover contact met jullie opnemen, maar ik heb niks meer terug gehoord. Toen besloten om brievenbus rechtstreeks bij jullie te bestellen, bleek ook goedkoper. Was eenvoudig via website te doen en product werd snel en compleet geleverd. Ik heb hem in elkaar gezet, maar moet hem nog in de tuin zetten. Had maar één vraag bij product, namelijk of gleuf voor post niet wat smal is, maar dat gaan we merken.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Koen Embregts

Score: 4

10 Nov 2017

Goede kwaliteit en prima service.

Losstaande brievenbus besteld. Eenvoudig te monteren en te plaatsen. Goede prijs/kwaliteit verhouding.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Rien de de Bruijne- Uitvaartverzorging Schouwen-Duiveland

Score: 5

01 Nov 2017

Solide kwaliteit in een strak design!

Wij hebben onze brievenbus met frame en grondanker op de overzichtelijke website uitgezocht en besteld. De bestelling werd vlot en in een stevige verpakking geleverd. Het aan elkaar monteren van grondanker, frame en brievenbus was kinderspel. De brievenbus is voorzien van een stevig slot en de klep is (tijdelijk) afsluitbaar met het oog op vandalisme, vuurwerkschade etc. Tevens is ons bedrijfs-adres op de klep ingegraveerd, ziet er prima en duidelijk uit. Wij zijn erg tevreden met dit product.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Herma Pardijs

Score: 5

22 Oct 2017

Pakketbrievenbus

Snelle levering.Voldoet aan verwachting


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marloes Visser

Score: 5

17 Oct 2017

Prima webshop! Levering vlotter dan verwacht en kwalitatief goede producten!

Een brievenbus als cadeau bestelt voor het 25 jarig huwelijk van mijn ouders. Huisnummer laten graveren in de brievenbus, daardoor zou de levering mogelijk wat langer duren. Echter 2 dagen later stond de bezorger al voor de deur! Top! Prachtige brievenbus en goed verpakt.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

R.M. Koster

Score: 5

12 Oct 2017

Prima webshop voor mooie betaalbare brievenbussen!!

Op dag 1 besteld en op dag 3 precies zoals besteld ontvangen!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


Als professionele aanbieder van postkasten en pakketboxen produceert Postpoint een hoogwaardige en stijlvolle serie postkasten en pakketboxen speciaal voor de particuliere markt. Door gebruik van hoogwaardige materialen en een professionele afwerking levert Postpoint een kwaliteitsproduct waar u nog jarenlang plezier van zult hebben.


Contactgegevens
E-mail: info@pakketbrievenbusshop.nl
Tel: 0342 42 20 77
KVK: 08105931

Website
http://www.pakketbrievenbusshop.nl

Adres
Pakketbrievenbusshop.nl
Marconistraat 4
3771 AM Barneveld


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten