8.6/10

Pakketbrievenbusshop.nl


62 Beoordelingen (totaal)
14 beoordelingen (12 maanden)

95.2% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

95.2%

01 Apr 2019

5

Goede ervaring

Gepersonaliseerde (pakket)brievenbus werd zeer snel geleverd (zaterdag besteld, dinsdag al in huis!)! Mooi afgewerkt product met een correcte prijs/kwaliteitverhouding.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Mar 2019

4

Vlotte levering

Ruime keuze Vlotte levering Zeer tevreden


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Feb 2019

5

Correcte en tijdige service!

idem als mening


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Feb 2019

5

Zeer snelle levering van gegraveerde brievenbus

Mooie pakket brievenbus. Zeer snel geleverd met ingegraveerde naam en huisnummer. Hoge kwaliteit.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Feb 2019

4

Snelle bezorging

Prima alleen de bevestiging van de bestelling was vaag en onduidelijk maar afhandeling uitstekend


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Jan 2019

4

Een nette brievenbus met voldoende ruimte , met naam en nummer

Snel en goed bezorgt . Ziet er netjes uit


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Jan 2019

5

Helemaal goed.

Prima.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Jan 2019

2

Na 2 weken nog niks ontvangen, hoewel het een standaard pakketbrievenbus betreft die in stock was.

Ik kan nog geen mening geven over de kwaliteit van de brievenbus want ik ontving ze nog steeds niet. Ik deed netjes de betaling met de opgegeven mededeling maar na navraag bleek mijn betaling niet opgemerkt te zijn door de verkoper. Jammer. Hopelijk blijkt de kwaliteit van de brievenbus wel goed als ik ze mag ontvangen en dan is de lange wachttijd snel vergeten.

Antwoord van Pakketbrievenbusshop.nl
Een aantal mailadressen, waaronder @yahoo.com en @outlook.com zijn adressen die helaas door de spamfilters af en toe tegen gehouden worden. Helaas was dit een van de orders met een yahoo.com mailadres en was deze blijven hangen. Eveneens hebben we te maken gehad met de kerstperiode (bedrijfssluiting) waardoor de uitlevering extra lang op zich heeft laten wachten. Op 02-01 zijn we weer begonnen en ik zie nu dat uw bestelling vandaag 03-01 al in Belgie uitgeleverd zal worden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

25 Dec 2018

5

Goede keus, snelle levering.

Duidelijke webshop, veel keus, bestelling met 3 dagen geleverd.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 Dec 2018

4

Ruimte

Een goede brievenbus, beide delen zijn ruim genoeg voor post en postpakketten. Het is even wennen met het dichtdoen van de pakketdeur - zeker voor de krantenbezorger die op zaterdag ook alle bijlagen kwijt moet :) en dat deurtje nogaleens niet op de kierstand zet. Twee kleine minpuntjes, De klep/rand voor de brievenpost is te scherp - misschien een dun rubberrandje over doen. Jammer dat de achterkant van het pakketpost een rand naar binnen heeft (in het midden). Maar de bus als geheel voldoet goed.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Als professionele aanbieder van postkasten en pakketboxen produceert Postpoint een hoogwaardige en stijlvolle serie postkasten en pakketboxen speciaal voor de particuliere markt. Door gebruik van hoogwaardige materialen en een professionele afwerking levert Postpoint een kwaliteitsproduct waar u nog jarenlang plezier van zult hebben.

Contactgegevens


0342 42 20 77
KVK: 08105931

Pakketbrievenbusshop.nl
Marconistraat 4
3771 AM
Barneveld

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten