9.4/10

Outline Travel


39 Beoordelingen (totaal)
17 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Studentenhuis De Beverburcht

Score: 5

05 Apr 2017

Leuk gemountainbiked, mooie omgeving op fijne fietsen.

We hebben met een groep van 10 personen gemountainbiked en het was erg goed geregeld. Fietsen waren prima in orde en de omgeving was ook erg leuk om te fietsen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Dokman

Score: 4

27 Mar 2017

Goede fietsen en eerlijke service

Goede fietsen, verhuurd vanuit de eigen schuur. Prettige service (o.a. kaart met routes), pinnen en contant beide mogelijk. Vriendelijke verhuurder.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Niels

Score: 5

04 Mar 2017

De mountainbikes waren super!

Outline Travel heeft gevraagd een recensie te schrijven. Normaal gesproken schrijf ik niet zo snel een recensie, maar ik vond dat nu toch wel nodig. Meestal is het gehuurde materiaal bij dit soort activiteiten niet heel geweldig, enkele malen al wat fiasco's in België gehad maar dat terzijde. De mountainbikes waren super in orde, en ook van goede kwaliteit, we kregen een setje mee om een eventuele ketting breuk te fixen. Ik had nog niet eerder in deze bossen gefietst, maar alles prima aangegeven en vond vooral de wat technische stukken erg leuk. Als je een mooi dagje wil fietsen, ben je hier zeker aan het goede adres.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Gersom Westerkamp

Score: 5

27 Feb 2017

Goede service en fijne mountainbikes

Prima genoten en alles makkelijk en snel geregeld! Bedankt.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Sonneveld

Score: 5

23 Feb 2017

Prima fietsen voor een prima prijs in de buurt van goede mountainbike routes

We werden goed geholpen bij het uitzoeken van de fietsen en kregen die zonder borg oid mee. De fietsen zijn van uitstekende kwaliteit. Met behulp van een duidelijke routebeschrijving reden we in 10 minuten naar de plaats waar de MTB-routes bij Amerongen (die heel mooi zijn) beginnen. Kortom, we zijn bijzonder tevreden over deze verhuurder!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Rico Samson

Score: 4

23 Jan 2017

Goede ervaring, perfecte locatie voor de verhuur van mountainbikes voor de route van Amerongen en omstreken.

Outline travel heeft enorm veel mountainbikes op voorraad staan en je krijgt er ook een helm bij. Locatie is goed te vinden. Verhuurbedrijf ligt ong. 5 km vanaf de start van de Amerongse MTB route vandaag maar dat is heel makkelijk te vinden. De kwaliteit van de MTBs was goed. Zou er zelf nog een keer huren als ik in naar dit gebied ga.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Dylan Jongbloed

Score: 5

23 Jan 2017

goede mountainbikes en flexibele service

goede mountainbikes en flexibele service


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marrigje / Argusi

Score: 5

28 Dec 2016

Een professioneel, ervaren en enthousiast team

Outline Travel Veenendaal heeft drie dagen bij ons abseilen begeleid als activiteit. Ze zijn een professioneel, jong team en werken op een relaxede manier. Maar ze weten zeker van aanpakken en begeleiden mensen individueel erg goed. De communicatie is goed en snel, no nonsense, en hebben kennis van de zaken die ze doen. We hebben hele prettige, gezellige en goede dagen gehad met hen en hebben, zonder enige twijfel, letterlijk en figuurlijk ons lot in hun handen kunnen geven.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Almar

Score: 5

23 Nov 2016

Prima en snel

Prima en snel


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Carin van Wissen-Heuvelman / Rabobank Alblasserwaard Vijfherenlanden

Score: 4

20 Nov 2016

Leuke activiteit met een leuke begeleider.

Een gezellige middag met ons team doorgebracht in de Biesbosch. Allemaal fanatiekelingen !!! Bedankt voor de leuke middag.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Outline Travel is dé outdoorspecialist van Midden-Nederland, gevestigd in Veenendaal. Wij hebben diverse sportieve activiteiten voor je schooluitje, bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest. Met meer dan 20 jaar ervaring helpen wij je om er een onvergetelijke dag van te maken. Outline Travel is het outdoorbedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in avontuurlijke activiteiten voor bijvoorbeeld een sportdag op school of een teambuildingsactiviteit tijdens het jaarlijks bedrijfsuitje.


Contactgegevens
E-mail: info@outlinetravel.com
Tel: 0346212897
KVK: 30130752

Adres
Outline Travel
Nieuwewetering 54
3737 MD Groenekan


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate