9.4/10

Osinga ICT


7 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Anneke Veldman N.E.I Therapie

Score: 4

23 May 2016

Vakman!!

De samenwerking met Osinga ICT heb ik als prettig ervaren. Hij is zeer kundig en creatief. Hij voelde perfect aan, wat ik graag wilde.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Theo Louwes motors

Score: 5

23 May 2016

Uitstekende samenwerking

Zeer tevreden over het geleverde product. Multifunctioneel en zeer adequaat .


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Adrianne Winter

Score: 5

13 Apr 2016

Top service, goed resultaat voor een betaalbare prijs!

Goede service en het is betaalbaar! Is echt een aanrader om hier je telefoon te laten maken. Het glas van mijn telefoon was zo kapot dat er kleine glasdeeltjes eruit vielen. Ik heb mijn telefoon gebracht en binnen no time was m'n telefoon alweer klaar voor gebruik. Super!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Eddie Schreuder

Score: 5

12 Apr 2016

snelle goede service!!

Ik heb me scherm laten vervangen. Ik bracht hem heen en een paar uur later was het ook al klaar.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jaap Gejas

Score: 4

12 Apr 2016

Osinga ICT is een jonge strijdlustige onderneming vol toekomstplannen welke zijn te realiseren !!!

De vragen c.q opdrachten worden op een kordate , doordachte en correcte wijze uitgevoerd !! Onze ervaring geeft aanlleiding tot vervolgopdrachten !! Wij wensen het bedrijf een goede toekomst waar wij graag getuige vanzijn !!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bamberg Automotive

Score: 5

11 Apr 2016

Proffesioneel en kennis van zaken!

Voor Bamberg Automotive was ik opzoek naar een professionele en betaalbare webdesigner. Na wat zoeken kwam ik in contact met Osinga ICT, die uiteindelijk onze website naar volle tevredenheid hebben gerealiseerd!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bernd-Jan Schrör

Score: 5

08 Apr 2016

goeie service en het probleem werd snel verholpen.

De computer doet het goed, super snel en kan alles op de hoogste graphics afspelen. Heb er nooit meer problemen mee gehad, zoals ik bij de vorige computer wel heb gehad. Als ik vragen had kon ik altijd bij Osinga ICT terecht en word ik snel geholpen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Osinga ICT is een jong en dynamisch automatiseringsbedrijf, gevestigd in Groningen, dat zich bezighoudt met ICT-automatisering, web-ontwikkeling, zoekmachine optimalisatie en reparatie van computers, laptops en smartphones.


Contactgegevens
E-mail: info@osinga-ict.nl
Tel: 0634039169
KVK: 65050940

Adres
Osinga ICT
Helene Swarthlaan 3
9721TR Groningen


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate