9.4/10

Osinga ICT


7 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Anneke Veldman N.E.I Therapie

23 May 2016

4

Vakman!!

De samenwerking met Osinga ICT heb ik als prettig ervaren. Hij is zeer kundig en creatief. Hij voelde perfect aan, wat ik graag wilde.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Theo Louwes motors

23 May 2016

5

Uitstekende samenwerking

Zeer tevreden over het geleverde product. Multifunctioneel en zeer adequaat .


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Adrianne Winter

13 Apr 2016

5

Top service, goed resultaat voor een betaalbare prijs!

Goede service en het is betaalbaar! Is echt een aanrader om hier je telefoon te laten maken. Het glas van mijn telefoon was zo kapot dat er kleine glasdeeltjes eruit vielen. Ik heb mijn telefoon gebracht en binnen no time was m'n telefoon alweer klaar voor gebruik. Super!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Eddie Schreuder

12 Apr 2016

5

snelle goede service!!

Ik heb me scherm laten vervangen. Ik bracht hem heen en een paar uur later was het ook al klaar.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Jaap Gejas

12 Apr 2016

4

Osinga ICT is een jonge strijdlustige onderneming vol toekomstplannen welke zijn te realiseren !!!

De vragen c.q opdrachten worden op een kordate , doordachte en correcte wijze uitgevoerd !! Onze ervaring geeft aanlleiding tot vervolgopdrachten !! Wij wensen het bedrijf een goede toekomst waar wij graag getuige vanzijn !!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bamberg Automotive

11 Apr 2016

5

Proffesioneel en kennis van zaken!

Voor Bamberg Automotive was ik opzoek naar een professionele en betaalbare webdesigner. Na wat zoeken kwam ik in contact met Osinga ICT, die uiteindelijk onze website naar volle tevredenheid hebben gerealiseerd!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bernd-Jan Schrör

08 Apr 2016

5

goeie service en het probleem werd snel verholpen.

De computer doet het goed, super snel en kan alles op de hoogste graphics afspelen. Heb er nooit meer problemen mee gehad, zoals ik bij de vorige computer wel heb gehad. Als ik vragen had kon ik altijd bij Osinga ICT terecht en word ik snel geholpen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


logo

Osinga ICT is een full-service ICT-bedrijf: u kunt bij ons terecht voor advies, front-end development, WordPress websites en Magento webshops, webhosting op maat of het volledig ontzorgen van uw WordPress omgeving.

Contactgegevens

E-mail: info@osinga-ict.nl
Tel: 0634039169
KVK: 65050940

Adres
Osinga ICT
Beethovenlaan 90
9722KN Groningen

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten
0