9.8/10

online-ledshop.com


8 Beoordelingen (totaal)
1 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Stef Verheyen

Score: 5

27 Oct 2016

goede website

Goede info op de site, de levering is snel afgehandeld en handige gebruiksvriendelijke berekeningstool. Ik ben tevreden!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Luc Jonckheere

Score: 5

30 Jan 2016

Snelle levering van kwaliteitsproducten aan interessante prijzen

zeer goed


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Regina Laenen

Score: 5

12 Jan 2016

Zeer tevreden

Mooie druppellampjes voor onze luster in de living. Heel goed licht. We hebben lang gezocht naar de juiste LED-lampen en bij jullie gevonden. Wij bestellen nog!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Carlo

Score: 5

10 Jan 2016

een ruime keuze in led verlichting, snelle levering en correcte service!!!!

Net voor de feestdagen ledlampjes besteld voor onze kroonluchter in de living. Ik ben er 100% tevreden over. Prima lichtkwaliteit ( lampjes van 2watt, warm licht ), een zeer snelle service en bovendien 3 jaar garantie, ook bij kleine afname's, dus ook zeer geschikt voor particulieren.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marnix

Score: 5

09 Jan 2016

Uitstekende lampen

De shop is verbazend goed in kwaliteit. Geen Chinese brol meer voor mij. Ik bespaar mij de miserie en ga voor online-ledshop.com !


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Sander V

Score: 4

23 Nov 2015

Tevreden klant

We overwegen nog bijkomende producten te kopen op deze webshop!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jhonny

Score: 5

23 Nov 2015

alles verliep perfect

Ben zeer tevreden over het product en de service van deze webshop. De bestelde artikelen werden ook op tijd geleverd. Voor herhaling vatbaar!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Cindy

Score: 5

20 Nov 2015

Prima service!

Vlotte afhandeling van de bestelling en idem wat de levering betreft. Ook de vervanging van een beschadigd artikel is vlot verlopen. Dus zeker voor herhaling vatbaar! Prima service!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


online-ledshop.com is een webshop voor al uw LED verlichting. Ons doel is steeds mee te zijn met de technologie, te vernieuwen en het voortdurend verbeteren van onze producten, productieprocessen, supply chain en de sales en marketingstrategieën.


Contactgegevens
E-mail: klantenservice@online-ledshop.com
Tel: 0493 587301
KVK: BE 0534.556.211

Adres
online-ledshop.com
lindenstraat
3980 Tessenderlo


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate