9.8/10

Omolo.nl


14 Beoordelingen (totaal)
14 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Wil

Score: 5

24 Feb 2017

we zijn goed geholpen.

wij wilden 2 iMac hebben. en die hebben ze gelijk klaar gemaakt. moppie gedaan door de jongens.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Huitema

Score: 5

22 Feb 2017

Uitstekend

Goeie gasten weten waar ze over praten


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Chris

Score: 5

06 Feb 2017

Vakkundige mensen met uitstekende en snelle service

Gisteren een iMac aangeschaft bij Omolo, we werden vriendelijk ontvangen en er werd goed meegedacht. De heren weten waar ze het over hebben. Ter plekke werd er een SSD upgrade gedaan en dit verliep allemaal vlot. We hebben nu voor een scherpe prijs een hele mooie iMac die er zo goed als nieuw uit ziet!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

game time

Score: 4

29 Jan 2017

eerlijk en vakkundig advies

louter positief


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

G.

Score: 4

07 Jan 2017

goede macbook air voor een super prijs

ik was op zoek naar een macbook air voor een lage prijs, en bij navraag bleken ze deze te hebben. het was een moi model voor een goede prijs. zeer tevreden hier mee.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Markus

Score: 5

04 Jan 2017

Uitstekende service

Macbook besteld en deze werd 1 dag eerder dan beloofd bij mij thuis persoonlijk afgeleverd. Medewerker liet zien dat de macbook prima opstartte om verrassingen te voorkomen. Werd compleet geleverd met doos, bijbehorende kabels etc. Ontbrekende pootjes worden nog nageleverd. De foto's op de website geven goed weer in welke staat de macbook verkeert. In mijn geval nagenoeg geen beschadigingen, nette macbook. Prima prijs/kwaliteit verhouding.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Mark van Hulten

Score: 5

27 Dec 2016

super service

na aankoop van een macbook zat er een storing in de mousepad binnen 24 uur vervangen door een andere macbook


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Familie van Stiphout

Score: 5

19 Dec 2016

uitstekende service,

zelfs bezorging en installatie aan huis gekregen. Is meer service dan wij hadden verwacht, super.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Eveline

Score: 5

01 Dec 2016

Aan iedereen aan te raden.

Behulpzaam, oprecht, meedenkend en een scherpe prijs: kortom top!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Dennis

Score: 5

30 Nov 2016

MacBook air

Prima service, laptop ziet er goed uit, geen mankementen. Ik gebruik hem nu al 3 maanden probleemloos.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Omolo.nl is gespecialiseerd in refurbished Apple apparatuur. Ook voor het upgraden van uw huidige Mac kunt u bij ons terecht!


Contactgegevens
E-mail: info@omolo.nl
Tel: +31 (0)13 204 0474
KVK: 66323371

Adres
Omolo.nl
Anna Paulownahof 99
5038vw Tilburg


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate