9.8/10

Omolo.nl


14 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Wil

24 Feb 2017

5

we zijn goed geholpen.

wij wilden 2 iMac hebben. en die hebben ze gelijk klaar gemaakt. moppie gedaan door de jongens.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Huitema

22 Feb 2017

5

Uitstekend

Goeie gasten weten waar ze over praten


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Chris

06 Feb 2017

5

Vakkundige mensen met uitstekende en snelle service

Gisteren een iMac aangeschaft bij Omolo, we werden vriendelijk ontvangen en er werd goed meegedacht. De heren weten waar ze het over hebben. Ter plekke werd er een SSD upgrade gedaan en dit verliep allemaal vlot. We hebben nu voor een scherpe prijs een hele mooie iMac die er zo goed als nieuw uit ziet!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

game time

29 Jan 2017

4

eerlijk en vakkundig advies

louter positief


Zou u ons aanbevelen?: Ja

G.

07 Jan 2017

4

goede macbook air voor een super prijs

ik was op zoek naar een macbook air voor een lage prijs, en bij navraag bleken ze deze te hebben. het was een moi model voor een goede prijs. zeer tevreden hier mee.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Markus

04 Jan 2017

5

Uitstekende service

Macbook besteld en deze werd 1 dag eerder dan beloofd bij mij thuis persoonlijk afgeleverd. Medewerker liet zien dat de macbook prima opstartte om verrassingen te voorkomen. Werd compleet geleverd met doos, bijbehorende kabels etc. Ontbrekende pootjes worden nog nageleverd. De foto's op de website geven goed weer in welke staat de macbook verkeert. In mijn geval nagenoeg geen beschadigingen, nette macbook. Prima prijs/kwaliteit verhouding.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Mark van Hulten

27 Dec 2016

5

super service

na aankoop van een macbook zat er een storing in de mousepad binnen 24 uur vervangen door een andere macbook


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Familie van Stiphout

19 Dec 2016

5

uitstekende service,

zelfs bezorging en installatie aan huis gekregen. Is meer service dan wij hadden verwacht, super.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Eveline

01 Dec 2016

5

Aan iedereen aan te raden.

Behulpzaam, oprecht, meedenkend en een scherpe prijs: kortom top!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Dennis

30 Nov 2016

5

MacBook air

Prima service, laptop ziet er goed uit, geen mankementen. Ik gebruik hem nu al 3 maanden probleemloos.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


logo

Omolo.nl is gespecialiseerd in refurbished Apple apparatuur. Ook voor het upgraden van uw huidige Mac kunt u bij ons terecht!

Contactgegevens

E-mail: info@omolo.nl
Tel: +31 (0)13 204 0474
KVK: 66323371

Adres
Omolo.nl
Anna Paulownahof 99
5038vw Tilburg

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten
0