9.2/10

notenleverancier.nl


32 Beoordelingen (totaal)
14 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Jolanda van Beest

Score: 5

26 Oct 2017

Goede snelle service en goede kwaliteit product.

Kilo amandelschaafsel besteld voor een naar mijn mening goede prijs. Is heel snel geleverd en dan zit er ook nog een zakje met pompoenpitten e.d. bij. Vind ik heel leuk als je er zoiets kado bij krijg.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Fred de Rooij

Score: 5

26 Oct 2017

Goede kwaliteit en snel geleverd

Geen klachten


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

fleur van der colk

Score: 5

26 Oct 2017

Constant, goed en betrouwbaar

Uitgebreid aanbod en altijd netjes op tijd geleverd. Prijs kwaliteit verhouding prima!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

E. van der Most

Score: 5

26 Sep 2017

Uitstekende en snelle service en echt heerlijke noten, zaden en zuidvruchten! Ik ben een heel tevreden klant!

Ik heb nu inmiddels voor de tweede keer een bestelling gedaan omdat de service perfect is, en de gekochte noten en zuidvruchten verrukkelijk. Nergens eerder zo lekker gegeten. Abrikozen en pruimen heerlijk zacht en de walnoten en hazelnoten knapperig een super van smaak. En de prijs is laag. Ik heb een voorraad ingekocht. Had ik jullie maar eerder ontdekt!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Hale Ay

Score: 5

19 Jun 2017

Uitmuntende service

Via de site zeer gemakkelijk diverse producten besteld, met 1 klik op de knop betaald en mijn producten waren de volgende dag al binnen. Alles was zeer netjes verpakt en zoals altijd super vers!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Annemieke Swaanenvelt

Score: 5

13 May 2017

Hele goede en snelle service!

Bestelling was heel snel verwerkt en geleverd. Goede producten, goede prijs en prima service!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Mahmut Celik

Score: 5

11 May 2017

Snelle levering

Goed bedrijf snelle levering Alles ging heel vlot


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Lya Breukelman

Score: 5

04 May 2017

Smaakvol, betaalbaar en servicegericht

Keurig verpakt met een kleine attentie bij de bestelling, heel leuk. Noten zijn zeer smaakvol en ze hebben daarnaast een super service. We hadden het dubbele portie walnoten ontvangen maar hoefden er niet voor te betalen. Volgende keer kiezen we zeker voor notenleverancier.nl TOP!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Farzad

Score: 5

17 Feb 2017

Goede service en kwaliteit van de producten zijn erg goed

Kwaliteit van het product is erg goed en ik vond de service van het bedrijf erg goed.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Diane

Score: 5

09 Dec 2016

Heerlijke producten, prima prijs!!

Producten zijn heerlijk en altijd snelle levering.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo


Contactgegevens
E-mail: info@notenleverancier.nl
Tel: 0174235067
KVK: 56809395

Adres
notenleverancier.nl
Maasdijkseweg 128
2291PJ Wateringen


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate