9.2/10

notenleverancier.nl


38 Beoordelingen (totaal)
4 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Floris Schaap

Score: 5

25 Sep 2018

TOP!

Prima producten. Goede levering. TOP!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Johan Minnebo

Score: 5

01 Jul 2018

Lekkere noten, goede prijs en snel geleverd

Bestelling perfect afgehandeld via de webshop


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

S. Kleverstra

Score: 5

22 Jun 2018

Kwaliteit en service goed op orde

Ik heb een bestelling gedaan op 4 juni en ontving deze de volgende dag. De inhoud was keurig in orde met een kleinigheidje om blij van te worden, top!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Nadine

Score: 5

16 Feb 2018

lekker, en snel geleverd

trouwe leverancier, vaste klant!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Rosa Dekker

Score: 4

07 Nov 2017

Goede prijs/kwaliteit verhouding

In een notendop; Voorgaande keren bij andere leverancier gekocht maar deze heeft de prijzen flink verhoogd. Met (handmatige) prijsvergelijking uitgekomen bij notenleverancier. Post NL aflevering adres kon niet gekozen worden vanuit het bestel menu maar telefonisch goed te woord gestaan en goed geholpen. Pakketje is binnen 48 geleverd bij het specifieke post NL punt. De noten zelf zijn van betere kwaliteit dan vorige leverancier. Hele noten en niet/nauwelijks gruis bij de walnoten. Top! Jullie zijn mijn nieuwe notenleverancier! (Als de prijzen interessant blijven)


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jolanda van Beest

Score: 5

26 Oct 2017

Goede snelle service en goede kwaliteit product.

Kilo amandelschaafsel besteld voor een naar mijn mening goede prijs. Is heel snel geleverd en dan zit er ook nog een zakje met pompoenpitten e.d. bij. Vind ik heel leuk als je er zoiets kado bij krijg.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Fred de Rooij

Score: 5

26 Oct 2017

Goede kwaliteit en snel geleverd

Geen klachten


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

fleur van der colk

Score: 5

26 Oct 2017

Constant, goed en betrouwbaar

Uitgebreid aanbod en altijd netjes op tijd geleverd. Prijs kwaliteit verhouding prima!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

E. van der Most

Score: 5

26 Sep 2017

Uitstekende en snelle service en echt heerlijke noten, zaden en zuidvruchten! Ik ben een heel tevreden klant!

Ik heb nu inmiddels voor de tweede keer een bestelling gedaan omdat de service perfect is, en de gekochte noten en zuidvruchten verrukkelijk. Nergens eerder zo lekker gegeten. Abrikozen en pruimen heerlijk zacht en de walnoten en hazelnoten knapperig een super van smaak. En de prijs is laag. Ik heb een voorraad ingekocht. Had ik jullie maar eerder ontdekt!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Hale Ay

Score: 5

19 Jun 2017

Uitmuntende service

Via de site zeer gemakkelijk diverse producten besteld, met 1 klik op de knop betaald en mijn producten waren de volgende dag al binnen. Alles was zeer netjes verpakt en zoals altijd super vers!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo


Contactgegevens
E-mail: info@notenleverancier.nl
Tel: 0174235067
KVK: 56809395

Adres
notenleverancier.nl
Maasdijkseweg 128
2291PJ Wateringen


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate