9.4/10

naafdoppen.com


7 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Elton

Score: 5

22 Jun 2016

Goede ervaring waarbij kwaliteit en kennis de boventoon slaan.

Snelle goede levering. Kwaliteit van het product is goed. Service is goed toen ik contact heb gezocht.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Wouter

Score: 5

22 Jun 2016

Ik ben zeer tevreden, goed geïnformeerd.

Eerst even gemaild voor wat informatie en uitstekend mee geholpen. Goede service en snelle verzending!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Pim

Score: 4

22 Jun 2016

Goede en nette service

Ik werd netjes geholpen en kreeg duidelijk antwoord op mijn vragen. Echte top service.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Robbert

Score: 5

22 Jun 2016

Uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs!

Heb onlangs een setje naafdoppen besteld via naafdoppen.com en ik kan het iedereen aanraden! In het verleden heb ik via verscheidene webshops aankopen gedaan, maar voor mij is het nu wel duidelijk waar ik in de toekomst mijn naafdoppen haal. Vriendelijk personeel, snelle levering, goede kwaliteit en een betaalbare prijs. Top!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Frans

Score: 5

22 Jun 2016

uitstekende service naafdoppen

vlotte afhandeling van het bestelde artikel.helaas verkeerde opgestuurd gekregen.na contact het artikel terug gestuurd.alsnog het goede artikel ontvangen.de door mij gemaakte kosten (het retouneren) werden vlot gestord om mijn rekening.al met al EEN PRIMA SERVICE.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Lisette

Score: 4

21 Jun 2016

Universele set naafdoppen

Een snelle levering van 2 dagen en een goede en fijne klantenservice! Erg tevreden over het product!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Mark

Score: 5

21 Jun 2016

Super snelle en eerlijke service!

één missende naafdop voor mijn Lenso BSX wielen gekocht. Volgende dag geleverd en totaal geen kleur verschil! Bedankt!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Lenso BSX originele accessoires.


Contactgegevens
E-mail: chris@naafdoppen.com
Tel: 0652217501
KVK: 60081287

Adres
naafdoppen.com
veldstraat
7558ae hengelo


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate