9.4/10

Naafdop.com


22 Beoordelingen (totaal)
7 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Herman Van Laet

Score: 5

18 May 2017

Geen problemen ondervonden


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Robin

Score: 5

17 May 2017

naafdoppen Mercedes

we hebben de naafdoppen voor een mercedes besteld. we zijn erg tevreden over en zullen zeker nog een keer bestellen bij Naafdop.com. de doppen staan erg mooi en het maakt de auto weer af.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Vincent De bruin

Score: 5

16 May 2017

5 super goed geholpen snelle service en produkt

keurig net bedrijf kwam alle afspraken na en snel geleverd tegen een prima prijs


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Lennard

Score: 5

02 May 2017

Excellente service!

Ik heb de perfect hulp mogen ontvangen bij het verkrijgen van de juiste naafdoppen. Ik heb tot drie maal toe naafdoppen thuis gestuurd gekregen, omdat op afstand lastig te bepalen was welke de juiste waren. Dit alles is soepel en zonder extra kosten geregeld.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

ED MANDERS

Score: 5

02 May 2017

Snelle levering

snelle levering goed product


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Hartjes Oss BV

Score: 5

01 May 2017

Snelle levering!

Snelle levering. In een stevig doosje verpakt.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jaap Stok

Score: 5

01 May 2017

Correcte service

Correct en snelle kevering


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Martijn

Score: 5

09 Sep 2016

Artikel niet op voorraad, maar uitstekende afspraak voor nalevering.

In eerste instantie niet op voorraad en artikel moest besteld worden, vanwege levertijd werd korting aangeboden. Afspraken m.b.t. prijs en levering zijn uitstekend nagekomen. Ook communicatie is top.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Mark van Mil

Score: 4

07 Sep 2016

Makkelijk online te bestellen en goede service!

Op mijn nieuwe velgen (after market) waren helaas geen naafdoppen van het automerk geplaatst. Bij nameten en opgave aan naafdop.com heb ik de juiste naafdoppen ontvangen en op mijn velgen geplaatst. Ziet er top uit!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Daan

Score: 5

23 May 2016

Super levering en kwaliteit!

Ik had een set naafdopjes nodig voor mijn volvo. Na contact een set besteld, levering meteen de volgende werkdag en kwaliteit is uitstekend.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Verkoop van naafdoppen voor allerlei soorten automerken. Altijd verkoop vanuit eigen voorraad, veilig betalen met iDeal en gratis verzending.


Contactgegevens
E-mail: info@naafdop.com
Tel: 0611310041
KVK: 34167234

Website
http://www.naafdop.com

Adres
Naafdop.com
van bevervoordenhof
1121da landsmeer


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten