9.6/10

MunitiekistKopen.nl


16 Beoordelingen (totaal)
5 beoordelingen (12 maanden)

93.8% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

93.8%

Tim

Score: 2

11 Sep 2017

Geen communicatie over uitgestelde levering

Ik bestelde op woensdag speciaal bij deze webshop vanwege het productaanbod, voorraad en de 24 uur service een verjaardagscadeau. Ik koos ervoor om het pakket bij het PostNL servicepunt te laten bezorgen welke ik vrijdag op zou kunnen halen. Deze vrijdag heb ik zelf even contact gezocht omdat ik (nog) geen e-mail had gekregen van verzending. Blijkt dat het product niet op voorraad was en dat het pas volgende week dinsdag geleverd zou worden. Waarom werd dit woensdag niet meteen gemeld? Daarbij kreeg ik nog een mail met de bevesting dat het pakket verzonden was en vrijdag geleverd zou worden erg slecht dus. Waarschijnlijk weer een webshop zonder voorraad... hopelijk is het product wel naar wens. We zullen het zien morgen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Nee

Teun

Score: 5

10 Apr 2017

Bestelling tegen scherpe prijs snel geleverd

Telefonisch overlegd, goed advies gekregen. Bestelling via de website, met iDeal betaald, volgende dag in huis. Prima!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Dick

Score: 5

03 Feb 2017

Snelle levering

Snel verzonden, duidelijke website en communicatie.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Geert

Score: 5

30 Dec 2016

Alles goed voor elkaar sneller en correcte levering! complimenten

Alles goed voor elkaar sneller en correcte levering! complimenten


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Emile

Score: 5

30 Dec 2016

Super snelle levering

Gister een alarmpistool besteld en vandaag al geleverd. Top service! Nu kan ik knallend het oude jaar uit.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marco

Score: 5

10 Aug 2016

Munitie kisten bevallen goed op mijn motor.

Snelle levering,goed verpakt.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Arno

Score: 5

10 Aug 2016

Geweldige kist

Besteld voor een collega om als afscheidscadeau met wat alcoholische inhoud te geven. Snelle levering en goede kwaliteit, echt een geweldige kist.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Johny

Score: 5

12 Jul 2016

Ga zo door!

Correcte communicatie en snelle levering!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Mark

Score: 5

12 Jul 2016

Prima bevallen

Snelle levering, goed verpakt en prima kisten. Hier zal ik waarschijnlijk nog eens terug komen


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Daan

Score: 5

12 Jul 2016

Geweldig product voor een goede prijs

De service hier is uitstekend, er wordt goed naar de klant geluisterd en er wordt snel op aanvragen gereageerd. Het product werd snel verzonden en ziet er geweldig uit!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie



Contactgegevens
E-mail: info@munitiekistkopen.nl
Tel: 0887720744
KVK: 62499239

Adres
MunitiekistKopen.nl
Kleindorpseweg 2
7031JB Wehl


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate