9.8/10

MunitiekistKopen.nl


15 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Teun

10 Apr 2017

5

Bestelling tegen scherpe prijs snel geleverd

Telefonisch overlegd, goed advies gekregen. Bestelling via de website, met iDeal betaald, volgende dag in huis. Prima!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Dick

03 Feb 2017

5

Snelle levering

Snel verzonden, duidelijke website en communicatie.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Geert

30 Dec 2016

5

Alles goed voor elkaar sneller en correcte levering! complimenten

Alles goed voor elkaar sneller en correcte levering! complimenten


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Emile

30 Dec 2016

5

Super snelle levering

Gister een alarmpistool besteld en vandaag al geleverd. Top service! Nu kan ik knallend het oude jaar uit.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Marco

10 Aug 2016

5

Munitie kisten bevallen goed op mijn motor.

Snelle levering,goed verpakt.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Arno

10 Aug 2016

5

Geweldige kist

Besteld voor een collega om als afscheidscadeau met wat alcoholische inhoud te geven. Snelle levering en goede kwaliteit, echt een geweldige kist.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Johny

12 Jul 2016

5

Ga zo door!

Correcte communicatie en snelle levering!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Mark

12 Jul 2016

5

Prima bevallen

Snelle levering, goed verpakt en prima kisten. Hier zal ik waarschijnlijk nog eens terug komen


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Daan

12 Jul 2016

5

Geweldig product voor een goede prijs

De service hier is uitstekend, er wordt goed naar de klant geluisterd en er wordt snel op aanvragen gereageerd. Het product werd snel verzonden en ziet er geweldig uit!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Arnaud

05 Jul 2016

5

Ik ben zeer tevreden. Mijn complimenten

Ik ben zeer tevreden en de levering ging sneller als dat ik verwacht had. In een woord. "Complimenten"


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


Contactgegevens

E-mail: info@munitiekistkopen.nl
Tel: 0887720744
KVK: 62499239

Adres
MunitiekistKopen.nl
Kleindorpseweg 2
7031JB Wehl

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten
0