9.2/10

MunitiekistKopen.nl


17 Beoordelingen (totaal)
2 beoordelingen (12 maanden)

94.1% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

94.1%

19 Oct 2019

3

Verzending verliep niet vlekkeloos

Op 9 oktober bestelling geplaatst en betaald. keurig bericht gekregen dat 11 oktober de bestelling zou worden afgeleverd. Op 13 oktober mail gezonden, dat bestelling niet was afgeleverd. Bleek met voorraad te maken hebben?!? Dat had dus ook tijdens bestelling of in de bevestigingsmail gezegd kunnen worden. Op 15 september bestelling keurig ontvangen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Oct 2019

1

lange levertijd en zwaar beschadigd product

toen mijn bestelling na meer dan 1 dag nog niet verzonden was besloot ik om een mail te sturen. ik heb 4 dagen op een reactie moeten wachten. toen ik de kist na 7 dagen binnen kreeg bleek hij vol diepe krassen en deuken te zitten. in de beschrijving word vermeld "gebruikt in het Nederlandse leger" dus je kan een krasje of een deukje verwachten. maar het is veel te erg om te verkopen


Zou u ons aanbevelen?: Nee

10 Apr 2017

5

Bestelling tegen scherpe prijs snel geleverd

Telefonisch overlegd, goed advies gekregen. Bestelling via de website, met iDeal betaald, volgende dag in huis. Prima!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Feb 2017

5

Snelle levering

Snel verzonden, duidelijke website en communicatie.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Dec 2016

5

Alles goed voor elkaar sneller en correcte levering! complimenten

Alles goed voor elkaar sneller en correcte levering! complimenten


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Dec 2016

5

Super snelle levering

Gister een alarmpistool besteld en vandaag al geleverd. Top service! Nu kan ik knallend het oude jaar uit.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Aug 2016

5

Munitie kisten bevallen goed op mijn motor.

Snelle levering,goed verpakt.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Aug 2016

5

Geweldige kist

Besteld voor een collega om als afscheidscadeau met wat alcoholische inhoud te geven. Snelle levering en goede kwaliteit, echt een geweldige kist.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Jul 2016

5

Ga zo door!

Correcte communicatie en snelle levering!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Jul 2016

5

Prima bevallen

Snelle levering, goed verpakt en prima kisten. Hier zal ik waarschijnlijk nog eens terug komen


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


Contactgegevens


0887720744
KVK: 62499239

MunitiekistKopen.nl
Kleindorpseweg 2
7031JB
Wehl

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten