9.6/10

MuayThai.nl


17 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Donné Watrin

08 Sep 2016

5

top

super service


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Satish

27 Jun 2016

5

Top!

Goede service, mooie prijzen en top kwaliteit producten.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

J Van zon

22 Jun 2016

5

Mijn 1e ervaring met Muay Thai was TOP.

Ik had een complete set gekocht voor mijn kleinzoon van 6 jaar, werd gebeld dat de beenbeschermers te groot voor hem waren die bij de set hoorden en werd geadviseerd om andere beenbeschermers erbij te doen in plaats van die erbij hoorden, dat is natuurlijk een uitmuntende service, de volgende dag had ik de set al thuis en alles paste,mijn complimenten, ik zal zeker weer bij hun bestellen als mijn kleinzoon later een grotere maat nodig heeft. ps en de prijs was heel erg aantrekkelijk.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Anish Doerga

15 Jun 2016

5

Uitstekend

Service is goed. Snelle levering. Vriendelijk personeel. Heb hier vaker besteld en de spullen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Echt een topper ! Ik zeg doen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Helena Menten

15 Jun 2016

4

Goed wel slecht verpakt voor 10 euro....

Goed snel geleverd:)


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Daan Spaans

08 Jun 2016

5

Perfecte service, snelle levering.

Vorige keer in de winkel bij hun gekocht, nu in de webshop meerdere artikelen voor mijn dochter. Snel geleverd. Helaas in 1 booster binnenhandschoen een gaatje. Na mailtje met foto werd snel nieuw paar opgestuurd. Top


Zou u ons aanbevelen?: Ja

AEP van Stiphout

08 Jun 2016

5

Venum strikes!

Venum kickbocks gloves bestelt, kreeg netjes bericht dat ze momenteel niet in voorraad was. Toch de volgende dag geleverd! Top! Fijne gloves goede bescherming pols,duim dikke padding.. Heerlijk om voor op de zak en sparring. Met al een dikke 10 Osu!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Marcel Heinen

08 May 2016

4

Overzichtelijke site en voor mij de enige shop met een mooie (roze) kickboksbroek voor m'n dochter

Overzichtelijke site en voor mij de enige shop met een mooie (roze) kickboksbroek voor m'n dochter Snelle verzending ook en wat mij betreft dus zeker een aanrader.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Francina Bos

10 Apr 2016

5

Geweldig

Was goed op tijd en zelfs goed geholpen telefonisch


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Ronald van Bilzen

30 Mar 2016

5

Prima geholpen. Alles snel geleverd.

Alle spullen waren op voorraad dus de dag erna bij mij thuis. Ook op de mail werd in mijn ogen snel gereageerd. Alleen jammer dat je in de webshop niet kan zien of iets op voorraad is. Of ik heb iets gemist.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


logo

Op MuayThai.nl vindt u een groot assortiment aan vechtsportartikelen voor kickboksen en Muay Thai. De artikelen op onze website zijn snel en gemakkelijk te bestellen en u kunt tijdens het afrekenproces kiezen uit verschillende betaalopties. Bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur geplaatst worden, worden dezelfde dag nog verzonden.

Contactgegevens

E-mail: info@muaythai.nl
Tel: 0102263868
KVK: 24294910

Adres
MuayThai.nl
Fascinatio Boulevard 1164
2909VA Capelle aan den IJssel

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten