8.8/10

mooie snijplanken


9 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

dhr Peter de Klerk

Score: 4

18 Feb 2016

Een snijplank die je niet in de kast moet zetten want het is een versiering van je aanrecht.

Escher onder de snijplanken.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Martijn Kniest

Score: 5

01 Jan 2016

Buitengewoon mooie en robuuste snijplank. Elegant en creatief design, en duurzaam. Unieke combinatie.

Buitengewoon mooie en robuuste snijplank. Elegant en creatief design, en duurzaam. Unieke combinatie. De plank werkt heerlijk, is sieraad in de keuken en gaat lang mee...een leven lang (als de toplaag te vol met snijkrassen zit is deze af te schuren, daarna met nieuwe waxlaag is plank weer als nieuw).


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Hans Mol

Score: 5

23 Dec 2015

Voor een aparte snijplank moet u hier zijn.

Deze snijplanken zie je nergens anders. Handgemaakt en zeer goed van kwaliteit. Door het ontwerp heeft de plank een verhaal. Hier gaan we een hoop plezier van hebben. Dank je wel voor de goede service.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Raymond

Score: 5

03 Nov 2015

Een die niet kan ontbreken in ieders keuken geweldig mooi.

Onwijs mooi en zal dit iedereen vertellen over deze snij plank


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Raymond

Score: 5

03 Nov 2015

Een die niet kan ontbreken in ieders keuken geweldig mooi.

Onwijs mooi en zal dit iedereen vertellen over deze snij plank


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Richard van Altena

Score: 5

29 Oct 2015

Sieraad voor de keuken. En na een jaar intens gebruik ziet hij er nog als nieuw uit.

Top kwaliteit . mooi design. Gaat je leven lang mee.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Richard van Altena

Score: 1

09 Oct 2015

Prachtig functioneel sieraad voor in de keuken.Richard van Altenan

Mee denkende artiest!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

R.Kniest

Score: 5

08 Oct 2015

Een snijplank voor altijd. Robuust en schitterend van motief. Geen langshout maar kopshout uiteraard.

Een snijplank voor het leven kun je wel zeggen. Prachtig hout in verschillende tinten en kleuren. Je blijft er naar kijken: van verschillende afstanden en uit verschillende hoeken. Echt een stuk ambacht in de keuken. Geweldig en praktisch!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Mama Maria Swimwear

Score: 5

08 Oct 2015

snijplank=prachtig kunstwerk

Ik heb de snijplank (een van de eerste van Joep zijn hand) aan mijn man cadeau gegeven. Het staat prachtig op het aanrecht en is een aanwinst in de keuken.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Mooie snijplanken maakt en ontwerpt unieke, mooie en kwalitatief hoogwaardige snijplanken


Contactgegevens
E-mail: info@joepkenter.nl
Tel: 0229268606
KVK: 36050207

Adres
mooie snijplanken
factory 47 a
1689ak zwaag


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate