8.8/10

mooie snijplanken


9 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

18 Feb 2016

4

Een snijplank die je niet in de kast moet zetten want het is een versiering van je aanrecht.

Escher onder de snijplanken.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

01 Jan 2016

5

Buitengewoon mooie en robuuste snijplank. Elegant en creatief design, en duurzaam. Unieke combinatie.

Buitengewoon mooie en robuuste snijplank. Elegant en creatief design, en duurzaam. Unieke combinatie. De plank werkt heerlijk, is sieraad in de keuken en gaat lang mee...een leven lang (als de toplaag te vol met snijkrassen zit is deze af te schuren, daarna met nieuwe waxlaag is plank weer als nieuw).


Zou u ons aanbevelen?: Ja

23 Dec 2015

5

Voor een aparte snijplank moet u hier zijn.

Deze snijplanken zie je nergens anders. Handgemaakt en zeer goed van kwaliteit. Door het ontwerp heeft de plank een verhaal. Hier gaan we een hoop plezier van hebben. Dank je wel voor de goede service.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Nov 2015

5

Een die niet kan ontbreken in ieders keuken geweldig mooi.

Onwijs mooi en zal dit iedereen vertellen over deze snij plank


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Nov 2015

5

Een die niet kan ontbreken in ieders keuken geweldig mooi.

Onwijs mooi en zal dit iedereen vertellen over deze snij plank


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Oct 2015

5

Sieraad voor de keuken. En na een jaar intens gebruik ziet hij er nog als nieuw uit.

Top kwaliteit . mooi design. Gaat je leven lang mee.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Oct 2015

1

Prachtig functioneel sieraad voor in de keuken.Richard van Altenan

Mee denkende artiest!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Oct 2015

5

Een snijplank voor altijd. Robuust en schitterend van motief. Geen langshout maar kopshout uiteraard.

Een snijplank voor het leven kun je wel zeggen. Prachtig hout in verschillende tinten en kleuren. Je blijft er naar kijken: van verschillende afstanden en uit verschillende hoeken. Echt een stuk ambacht in de keuken. Geweldig en praktisch!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Oct 2015

5

snijplank=prachtig kunstwerk

Ik heb de snijplank (een van de eerste van Joep zijn hand) aan mijn man cadeau gegeven. Het staat prachtig op het aanrecht en is een aanwinst in de keuken.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


mooie snijplanken

Mooie snijplanken maakt en ontwerpt unieke, mooie en kwalitatief hoogwaardige snijplanken

Contactgegevens


0229268606
KVK: 36050207

mooie snijplanken
factory 47 a
1689ak
zwaag

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten