9.6/10

Mike's Darts


8 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Ingrid

Score: 5

15 Feb 2016

Duidelijke communicatie, goed product, prima prijs en netjes verpakt verzonden.

Zie omschrijving.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

J van Wijk

Score: 5

10 Feb 2016

Goede snelle service

Hele goede prijzen en goede snelle service.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

O.Jansen

Score: 5

30 Jan 2016

Zeer klantvriendelijk met een uitstekende service !

Ze hoeften het niet te doen, maar vanuit zuid-holland, op de terugweg naar Nes reden ze toch even langs mijn huis (omgeving Alkmaar) om mijn bestelling af te leveren. TOP gewoon.

Bedankt voor jouw positieve review!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marcel Dijs

Score: 5

27 Jan 2016

Prima service.

Snelle levering.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jelmer

Score: 4

14 Jan 2016

Top!

Super webshop. Erg vriendelijk, houd je goed op de hoogte en heeft mijn bestelling zelf bij mij thuis afgeleverd! Suggestie: integreer iDeal

Goedemorgen Jelmer. Bedankt voor je leuke en positieve review en je suggestie! We hopen dat je veel plezier hebt van je bestelling! Met vriendelijke groet, MikesDarts.nl


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Lucas

Score: 5

08 Jan 2016

Lekker vlot in huis voor een mooie prijs!

In het Noorden deze week veel last gehad van ijzel, toch was de bestelling er snel! Persoonlijk afgeleverd door Mike! Top!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Michel

Score: 4

05 Jan 2016

Heerlijk om zo online je dartsspullen te kopen

Zeer prettig dat je in je eigen mail kan zien hoever je bestelstatus is en wanneer je dus je bestelling krijgt, en met de track en trace code hoefde ik ook mooi niet de hele dag thuis te blijven Top service wat mij betreft


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Theo

Score: 5

05 Jan 2016

Uitstekend

Onlangs voor de eerste keer bij deze webwinkel besteld. Dmv (prijs)vergelijking ben ik bij hen terecht gekomen, duidelijke site, gemakkelijk bestellen, geen verzendkosten en snelle levering, wat wil je nog meer?


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Dé dartshop uit Friesland. Vind alles wat je nodig hebt bij Mike's Darts voor een nette prijs!


Contactgegevens
E-mail: info@mikesbedrijven.nl
Tel: 0519220101
KVK: 59667710

Adres
Mike's Darts
Nynke van Hichtumstraat 12
9143 WB Nes


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate