9.6/10

Mike's Darts


8 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

15 Feb 2016

5

Duidelijke communicatie, goed product, prima prijs en netjes verpakt verzonden.

Zie omschrijving.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Feb 2016

5

Goede snelle service

Hele goede prijzen en goede snelle service.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Jan 2016

5

Zeer klantvriendelijk met een uitstekende service !

Ze hoeften het niet te doen, maar vanuit zuid-holland, op de terugweg naar Nes reden ze toch even langs mijn huis (omgeving Alkmaar) om mijn bestelling af te leveren. TOP gewoon.

Antwoord van Mike's Darts
Bedankt voor jouw positieve review!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Jan 2016

5

Prima service.

Snelle levering.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Jan 2016

4

Top!

Super webshop. Erg vriendelijk, houd je goed op de hoogte en heeft mijn bestelling zelf bij mij thuis afgeleverd! Suggestie: integreer iDeal

Antwoord van Mike's Darts
Goedemorgen Jelmer. Bedankt voor je leuke en positieve review en je suggestie! We hopen dat je veel plezier hebt van je bestelling! Met vriendelijke groet, MikesDarts.nl


Zou u ons aanbevelen?: Ja

08 Jan 2016

5

Lekker vlot in huis voor een mooie prijs!

In het Noorden deze week veel last gehad van ijzel, toch was de bestelling er snel! Persoonlijk afgeleverd door Mike! Top!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Jan 2016

4

Heerlijk om zo online je dartsspullen te kopen

Zeer prettig dat je in je eigen mail kan zien hoever je bestelstatus is en wanneer je dus je bestelling krijgt, en met de track en trace code hoefde ik ook mooi niet de hele dag thuis te blijven Top service wat mij betreft


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Jan 2016

5

Uitstekend

Onlangs voor de eerste keer bij deze webwinkel besteld. Dmv (prijs)vergelijking ben ik bij hen terecht gekomen, duidelijke site, gemakkelijk bestellen, geen verzendkosten en snelle levering, wat wil je nog meer?


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


Mike's Darts

Dé dartshop uit Friesland. Vind alles wat je nodig hebt bij Mike's Darts voor een nette prijs!

Contactgegevens


0519220101
KVK: 59667710

Mike's Darts
Nynke van Hichtumstraat 12
9143 WB
Nes

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten