9.2

Medo Media


29 Beoordelingen (totaal)
6 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

25 Nov 2020

5

Goede communicatie

Als winkelier is hetbelangrijk om nieuwe klanten te krijgen. Medo Media heeft hiervoor gezorgd door mijn pagina's professioneel aan te pakken met SEO. Hierdoor ben ik op sommige zoektermen naar de eerste plekken gesprongen. Dit zie ik weer terugkomen in de winkel. Goede communicatie.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Nov 2020

5

Meeste verkopen nu online

De meeste aankopen van onze winkel verlopen nu via online kanalen. Voor ons ook prettiger werken door tijdsbesparing. Wat ik vooral waardeer is dat zij zich hebben kunnen verplaatsen in mijn situatie. Communicatie ook zeer goed ervaren.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

25 Jun 2020

5

Prettige samenwerking

De samenwerking met Dominic en Mark heb ik als prettig ervaren. Alles verliep soepel vanaf de eerste dag. Leuk intakegesprek gehad die ruim anderhalf uur heeft geduurd (!) De kennis en vaardigheden zijn op te merken in alles wat ze doen. We merken een enorm verschil in resultaat ten opzichte van onze vorige website. Ze hebben ons handvaten geboden en zo gaan we zelf de goede richting op. Al met al, bedankt!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Apr 2020

4

Topbureau

Fijn bureau om mee samen te werken. Ze verplaatsen zich goed in je bedrijf en passen zich hierop aan. Doelstelling bereikt!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

28 Jan 2020

5

Enthousiasme en commitment om tot oplossingen te komen is hoog.

Enthousiasme en commitment om tot oplossingen te komen is hoog.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Dec 2019

5

Goede opstart helder in gesprekken

Goed opgestart in het begin met het eerste gesprek en concept enz. Nieuwe technologie wat ik nog niet heb gezien zoals bij Wordpress like-websites. Afronding was ronduit slecht te noemen. Duidelijk geweest in feedback en vervolgens wel goed opgepakt. Oprechte interesse in je business. Aan te raden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Nov 2019

3

Chaos tijdens migratie nieuwe website

We hebben lang gewacht op de migratie van de nieuwe site van Medo Media. In het proces er naartoe is de site vaak offline geweest. Nu zijn we over en staan enkele elementen verkeerd weergegeven op bepaalde apparaten.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Sep 2019

5

duidelijk en concreet

Helemaal in orde. Wij zijn erg blij met Medo Media, vooral de kennis van zaken en betrokkenheid stel ik op prijs. Bij vragen altijd snel verder geholpen. Bedankt Dominic!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Jun 2019

4

Bij vragen altijd goed geholpen

Bij vragen of problemen altijd ben ik altijd goed geholpen. Ze zijn goed in het opstellen van de juiste inhoud en in het onderzoeken welke zoekwoorden het beste zijn.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Jun 2019

5

Organisch zoekverkeer is toegenomen

De nieuw ontworpen website biedt meer controle over de koppelingen en elementen. Organisch zoekverkeer is toegenomen. Duidelijke werkwijze zonder verassingen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Met onze passie voor online marketing helpen wij ondernemers binnen het MKB met bedrijfsgroei. We zijn een klein gespecialiseerd team die de juiste mensen inzet voor jouw doelstellingen. Met onze nadruk op jou als ondernemer, streven we naar het allerbeste resultaat binnen je branche. ‍ We hebben 30+ ondernemers uit verschillende branches mogen helpen met onze dienstverlening. Hiervoor zijn we in het laatste jaar met een 9+ beoordeeld.

Contactgegevens


0623593333

Medo Media
Saal van Zwanenbergweg, 5
5026RM
Tilburg

Bent u ondernemer?

Verbeter uw zichtbaarheid online, verbeter uw bedrijf door te uit te vinden wat uw klanten echt willen. Wordt beter gevonden door uw bedrijf en diensten online te promoten.

Meld u nu gratis aan.

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten