9.6/10

Mac hulp .nu


13 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Heleen Esser

Score: 4

31 Jul 2016

top, fijn dat het aan huis kan, geen gedoe met wachttijden zoals bij apple store

top! sander helpt op een duidelijke manier


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Nanette de Kool

Score: 5

20 Jul 2016

Sander is een reddende engel :)!

Als ik ergens tegen aanloop, maakt niet wat, bel ik Sander en weet ik dat het goed komt. We hebben ook samen een backup-systeem opgezet waar ik heel blij mee ben. Zelfs mijn man vindt het fijn om door Sander geholpen te worden ;)


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Philippine Koopmans

Score: 5

18 Jul 2016

Machulpnu = helpt snel, professioneel en accuraat!!

Wij zijn zeer zeer tevreden over de hulp die Machulpnu ons heeft geboden. Time capsule doet het weer, updates goed uitgevoerd en ons netwerk heeft meer bereik. En, Sander is altijd stipt op tijd......


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Rieke Vlek-Zantinge

Score: 5

18 Jul 2016

warme aanbeveling!

Voor mijn bedrijf maak ik regelmatig gebruik van de veelzijdige diensten van Sander de Waal van MacHulp. Sander weet als geen ander maatwerk te leveren en heeft veel specialistische kennis in huis voor al mijn apparaten waar ik soms mee worstel. Voor al mijn problemen privé of zakelijk; mail, agenda's, software of hardware problemen kan ik bij Sander terecht. Sander denkt mee en geeft eerlijke en betrouwbaar advies. Ik blijf in de toekomst gebruik van maken van de diensten van MacHulp.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Peter van der Maat / WoordvoerdersEtc.nl

Score: 5

13 Jul 2016

Vakkundig, persoonlijk & aanbevelenswaardig

Maak sinds ongeveer 2 jaar gebruik van Machulp.nu en ben er zeer tevreden over. Middels online hulp zijn tot nu toe al mijn Apple-problemen opgelost. Plezierig, doelgericht en deskundig. En hoewel er uiteindelijk natuurlijk altijd wel een factuur volgt, heb ik keer op keer ook een gevoel van dankbaarheid.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Ellen Veneberg

Score: 4

11 Jul 2016

Goede service, erg hulpvaardig en goede kennis

S'avonds op afstand hebben ze mijn probleem met het versturen van mail direct verholpen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Heleen / Mother Goose Agency

Score: 5

16 Jun 2016

Super!

Ontzettend goed geholpen door Sander. De laptop was dezelfde avond nog opgehaald bij mij thuis. Helaas viel er niets meer aan te doen, maar ik kreeg de harde schijven keurig in een hardcase aangeleverd. Top service!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Naomi

Score: 5

16 Jun 2016

Goed en snel geholpen

Ik ben heel snel geholpen door Mac hulp, de service was erg klantvriendelijk. Zeker aan te raden voor problemen die snel opgelost moeten worden.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Quinn

Score: 5

16 Jun 2016

Uitstekende service

Met dank aan Machulp heb ik een super snelle macbook! Echt fijn dat jullie zo snel aan de mac-problemen kunnen werken en dat het snel opgelost wordt. Machulp is echt een aanrader.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Leone

Score: 5

16 Jun 2016

Geduldige, snelle & goede service en altijd een positief resultaat!

Met zijn tomeloze geduld weet Sander altijd al mijn problemen met mijn Macbook op te lossen. Van het installeren van software tot het opschonen van de drive, Sander zorgt er altijd voor dat het in een handomdraai gebeurt en staat altijd voor je klaar. Daarnaast zet hij je niet voor het blok met hoge voorrijkosten, extra onkosten etc. Ik raad Mac hulp bij al mijn vrienden, collega's en kennissen aan.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Professionele en betrouwbare Mac Hulp aan huis
✓ Heel Noord-Holland


Contactgegevens
E-mail: ikwil@machulp.nu
Tel: 020-7827777
KVK: 60451475

Adres
Mac hulp .nu
Boomstraat 1-2h
1015 LA Amsterdam


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate