9.6/10

Mac hulp .nu


13 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

31 Jul 2016

4

top, fijn dat het aan huis kan, geen gedoe met wachttijden zoals bij apple store

top! sander helpt op een duidelijke manier


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Jul 2016

5

Sander is een reddende engel :)!

Als ik ergens tegen aanloop, maakt niet wat, bel ik Sander en weet ik dat het goed komt. We hebben ook samen een backup-systeem opgezet waar ik heel blij mee ben. Zelfs mijn man vindt het fijn om door Sander geholpen te worden ;)


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Jul 2016

5

Machulpnu = helpt snel, professioneel en accuraat!!

Wij zijn zeer zeer tevreden over de hulp die Machulpnu ons heeft geboden. Time capsule doet het weer, updates goed uitgevoerd en ons netwerk heeft meer bereik. En, Sander is altijd stipt op tijd......


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Jul 2016

5

warme aanbeveling!

Voor mijn bedrijf maak ik regelmatig gebruik van de veelzijdige diensten van Sander de Waal van MacHulp. Sander weet als geen ander maatwerk te leveren en heeft veel specialistische kennis in huis voor al mijn apparaten waar ik soms mee worstel. Voor al mijn problemen privé of zakelijk; mail, agenda's, software of hardware problemen kan ik bij Sander terecht. Sander denkt mee en geeft eerlijke en betrouwbaar advies. Ik blijf in de toekomst gebruik van maken van de diensten van MacHulp.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

13 Jul 2016

5

Vakkundig, persoonlijk & aanbevelenswaardig

Maak sinds ongeveer 2 jaar gebruik van Machulp.nu en ben er zeer tevreden over. Middels online hulp zijn tot nu toe al mijn Apple-problemen opgelost. Plezierig, doelgericht en deskundig. En hoewel er uiteindelijk natuurlijk altijd wel een factuur volgt, heb ik keer op keer ook een gevoel van dankbaarheid.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Jul 2016

4

Goede service, erg hulpvaardig en goede kennis

S'avonds op afstand hebben ze mijn probleem met het versturen van mail direct verholpen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Jun 2016

5

Super!

Ontzettend goed geholpen door Sander. De laptop was dezelfde avond nog opgehaald bij mij thuis. Helaas viel er niets meer aan te doen, maar ik kreeg de harde schijven keurig in een hardcase aangeleverd. Top service!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Jun 2016

5

Goed en snel geholpen

Ik ben heel snel geholpen door Mac hulp, de service was erg klantvriendelijk. Zeker aan te raden voor problemen die snel opgelost moeten worden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Jun 2016

5

Uitstekende service

Met dank aan Machulp heb ik een super snelle macbook! Echt fijn dat jullie zo snel aan de mac-problemen kunnen werken en dat het snel opgelost wordt. Machulp is echt een aanrader.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

16 Jun 2016

5

Geduldige, snelle & goede service en altijd een positief resultaat!

Met zijn tomeloze geduld weet Sander altijd al mijn problemen met mijn Macbook op te lossen. Van het installeren van software tot het opschonen van de drive, Sander zorgt er altijd voor dat het in een handomdraai gebeurt en staat altijd voor je klaar. Daarnaast zet hij je niet voor het blok met hoge voorrijkosten, extra onkosten etc. Ik raad Mac hulp bij al mijn vrienden, collega's en kennissen aan.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


Mac hulp .nu

Professionele en betrouwbare Mac Hulp aan huis
✓ Heel Noord-Holland

Contactgegevens


020-7827777
KVK: 60451475

Mac hulp .nu
Boomstraat 1-2h
1015 LA
Amsterdam

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten