9.8/10

Loopladders.nl


9 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

01 Dec 2015

5

Prima geregeld

Aantal loopladders besteld voor techniektraining, volgende dag in huis met een oefeningenboek erbij. Allemaal prima geregeld!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Nov 2015

5

Uitstekend. Snelle levering en goeie kwaliteit

Erg tevreden over kwaliteit van de materialen. we gebruiken de ladders 3-4 keer per week en zijn erg te spreken over de kwaliteit.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Nov 2015

5

Hele goede service

Erg goed geholpen en het product bevalt me super goed!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Nov 2015

4

Cawila 420 ballen

Hallo, Had bij Tim om advies gevraagd, ben prima geholpen. Ik beveel dit bedrijf zeker aan. Mvg, Leroy


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Nov 2015

5

Prettig geholpen en snelle levering

Weinig op- of aanmerkingen, jullie bieden een service die elke webshop zou moeten hebben.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Nov 2015

5

Topkwaliteit en snelle levering

Voor onze voetbalclub 50 hesjes besteld en tevens laten bedrukken, het resultaat zag er prachtig uit! Een snelle levering, ga zo door

Antwoord van Loopladders.nl
Bedankt!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Nov 2015

5

Super service!

Super service, snelle levering en aardig personeel die ons goed heeft geholpen


Zou u ons aanbevelen?: Ja

27 Nov 2015

5

Goede en snelle service! Kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Verschillende keren producten aangeschaft via loopladders. Er wordt goed meegedacht om de wensen van de klant zo goed mogelijk te verwezenlijken.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Nov 2015

5

Ik vond de service van dit bedrijf met 1 woord te beschrijven: Geweldig.

ik wou een speciale offerte op maat, via duidelijk contact en goede inlichting van informatie heb ik een erg goede prijs gekregen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


Loopladders.nl

Contactgegevens

E-mail: info@voetbalinkoop.nl
Tel: 0625358137
KVK: 62855654

Adres
Loopladders.nl
de Vos van Steenwijklaan 75
7902NP
Hoogeveen

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten