9.8/10

Loopladders.nl


9 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Erik

Score: 5

01 Dec 2015

Prima geregeld

Aantal loopladders besteld voor techniektraining, volgende dag in huis met een oefeningenboek erbij. Allemaal prima geregeld!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Voetbalschool Score

Score: 5

30 Nov 2015

Uitstekend. Snelle levering en goeie kwaliteit

Erg tevreden over kwaliteit van de materialen. we gebruiken de ladders 3-4 keer per week en zijn erg te spreken over de kwaliteit.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

CVV

Score: 5

30 Nov 2015

Hele goede service

Erg goed geholpen en het product bevalt me super goed!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Leroy

Score: 4

29 Nov 2015

Cawila 420 ballen

Hallo, Had bij Tim om advies gevraagd, ben prima geholpen. Ik beveel dit bedrijf zeker aan. Mvg, Leroy


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marko

Score: 5

29 Nov 2015

Prettig geholpen en snelle levering

Weinig op- of aanmerkingen, jullie bieden een service die elke webshop zou moeten hebben.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Zwart Wit

Score: 5

29 Nov 2015

Topkwaliteit en snelle levering

Voor onze voetbalclub 50 hesjes besteld en tevens laten bedrukken, het resultaat zag er prachtig uit! Een snelle levering, ga zo door

Bedankt!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Anoniem

Score: 5

29 Nov 2015

Super service!

Super service, snelle levering en aardig personeel die ons goed heeft geholpen


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Peter Martens

Score: 5

27 Nov 2015

Goede en snelle service! Kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Verschillende keren producten aangeschaft via loopladders. Er wordt goed meegedacht om de wensen van de klant zo goed mogelijk te verwezenlijken.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Nazir

Score: 5

26 Nov 2015

Ik vond de service van dit bedrijf met 1 woord te beschrijven: Geweldig.

ik wou een speciale offerte op maat, via duidelijk contact en goede inlichting van informatie heb ik een erg goede prijs gekregen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo


Contactgegevens
E-mail: info@voetbalinkoop.nl
Tel: 0625358137
KVK: 62855654

Adres
Loopladders.nl
de Vos van Steenwijklaan 75
7902NP Hoogeveen


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate