9.2/10

Linkerbaan


18 Beoordelingen (totaal)
4 beoordelingen (12 maanden)

94.4% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

94.4%

11 Aug 2019

5

Mini cooper JCW 2017

Op zoek naar een mini cooper JCW met drie harde eisen. Jonge auto, weinig kilometers en vol optie's. Zoeken zoeken en uiteindelijk een paar gevonden. Door het eerste contact met Daan al direct een goed gevoel. De informele houding, duidelijke taal maar wel echt inhoudelijk kunnen praten. Deze kerel weet waar hij het over heeft en deelt duidelijk de passie voor auto's met zijn klanten. De communicatie van mij en Daan verliep voornamelijk per whatsapp, voor mij was dit ook enorm prettig gezien mijn werk. Hierdoor kon ik reageren zodra het mij uit kwam. Ook over een aankoop keuring werd niet moeilijk gedaan. Uit de rapportage bleek dan ook het verhaal wat Daan vertelde over de auto compleet bevestigt te worden. Als laatste de auto ophalen, Daan wat maak je er een feestje van om een auto bij jouw te halen. Kan me niet anders dan positief uitlaten over je bedrijf. Daan Bedankt.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Jul 2019

1

onbetrouwbaar

Voor bezoek met de eigenaar contact gehad over een Mini Cooper JCW. Deze bleek volgens de eigenaar in topconditie, echter bij aankomst bleek het tegenovergestelde. De auto had de nodige cosmetische beschadigingen rondom. Nadat we de verkoper erop wezen dat hij eerst beweerde (telefonisch) dat de auto vrij van schade zou zijn, begon hij te discussiëren wat er onder 'schade' zou moeten vallen. Voor de testrit vroeg de eigenaar of we de auto eerst wilde warm rijden, alvorens we op het gas zouden stappen. Ik ben tijdens de testrit gelijk aan de kant van de weg gestopt om te controleren of het motorblok niet al 'voor verwarmd' was om het e.e.a..a. eventueel te doen camoufleren; de kleppendeksel was kokend warm. Ik heb destijds lang moeten rijden om de auto te bezichtigen. Dit heb ik de eigenaar van te voren telefonisch uitgelegd. Gebreken of beschadigingen waren er volgens hem niet. Erg jammer van de moeite en tijd als blijkt dat de auto verre van in orde is. Ik raad dit bedrijf dan ook ten strengste af.


Zou u ons aanbevelen?: Nee

16 Jun 2019

5

Heel plezierig zaken doen.

Ik heb in het verleden al enkele mini’s gehad en was daar erg tevreden over. Toen overgestapt op grotere auto’s van een ander merk omdat de auto een paardentrailer moest kunnen trekken. Ik miste het sportieve rijden van een mini en kwam er achter dat de countryman met 4 wiel aandrijving 1500 kg mag trekken. Om een lang verhaal kort te maken: ik ben bij Linkerbaan terecht gekomen en heb daar een prachtige countryman Cooper S All4 gevonden en gekocht, die inmiddels netjes door Daan is afgeleverd. Daan is zeer betrokken bij zijn klanten en zijn auto’s en het Is plezierig zaken doen met hem.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 Dec 2018

5

Helder, consistent betrouwbaar - aanrader!

Op zoek naar nieuwe auto uitgekomen bij Linkerbaan voor perfecte M6 met lage KM stand. Daan gaf alle ruimte om alle essentiële zaken na (te laten) checken, inclusief een aankoopkeuring. Nazorg bij tenaamstelling en kleinere zaken warden snel en duidelijk geregeld, en ook werd er een zeer scherp inruilbod gedaan om minder courante auto. Mooie aan Linkerbaan is dat er vrijwel uitsluitend perfecte occasions staan, en alleen de beste service en persoonlijke opvolging genoeg lijkt. Helemaal top


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Oct 2018

4

Gezocht en gevonden bij Linkerbaan

Ik ben op Linkerbaan uitgekomen omdat het aanbod aan auto's met vele opties daar aanwezig zijn, die er keurig netjes bij staan in de kleine showroom. We werden gastvrij ontvangen en professioneel te woord gestaan, waarna wij een proefrit met de auto van onze keuze hebben gemaakt. De verkoper (Daan) weet waar hij over praat en kwam met een goed voorstel. Na wat heen en weer gepraat zijn we uiteindelijk tot een deal gekomen, waar beide partijen zich goed in konden vinden. Na een week da auto opgehaald en de aflevering liet niets te wensen over en de verrassing heeft heerlijk gesmaakt.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Oct 2018

5

Professioneel, betrouwbaar en enorm gepassioneerd over auto's

Inmiddels drie ervaringen. Een zoekopdracht voor een auto in Duitsland. Perfect uitgevoerd en ook toen er in Duitsland bij de leverancier wat fout ging trok Daan dit naar zich toe en regelde het gewoon snel. Ook een zoekopdracht in Nederland met inruil van een auto. Perfecte auto gevonden, boven verwachting voor de prijslimiet die er lag. Kortom, gewoon prima club.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Oct 2018

5

Een autoverkoopbedrijf waar kwaliteit en service op 1 staan!

Geweldige service zonder gladde praatjes! Een aanrader mocht je op zoek zijn naar een mooie (2e hands) Mini.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

05 Oct 2018

5

Goed concept, auto verkopen zoals hoort in 2018.

Het concept: Verkoop auto’s waar je zelf in zou willen rijden. Wat zochten wij, Een leuke auto met een beetje pk’s en uitstraling. Het werd een mini countryman, een s in mat zwart. Nu heb ik niet de behoefte aan een dealerverhaal maar heb wel behoefte aan iets meer dan platte handel. Dat vonden wij bij Linkerbaan. Een duidelijk verhaal en er wordt goed uitgelegd wat je krijgt en wat niet. Daan is een fijne persoonlijkheid, een moderne ondernemer die goed aanvoelt waar jij als klant behoefte aan hebt. Doordat de stijl van Linkerbaan aansluit bij wat wij zoeken in auto’s zie ik ons in de toekomst zeker terugkomen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

23 Sep 2018

5

Een eigenaar met passie voor het echte werk!

In april 2018 een auto aangeschaft bij Linkerbaan! De auto van mijn partner. Mooi bedrijf met veel mooie jong gebruikte premium autos voor een goede prijs! Daan weet waar hij t over heeft en is heeft veel passie voor auto’s maar ook voor zijn zaak! Goede service, lkkre koffie en dikke auto’s dat lijkt me een goede combinatie om een keer een kijkje te nemen daar!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Sep 2018

4

Goed, vriendelijk en gepassioneerd bedrijf

Via een tip van een familielid, welke ook een auto van Linkerbaan aangeschaft had bij dit bedrijf terecht gekomen. Vanaf het moment dat we door de deur naar binnen stapten voelde het goed. Vriendelijk ontvangst en een gemoedelijke sfeer. Merkte meteen dat Daan er een passie voor heeft. Na een testrit heb ik er ook een auto aangeschaft, welke nog wel op kenteken gezet moest worden. Maar dat ging vlot en we werdengoed op de hoogte gehouden tussentijds. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden en wanneer ik weer toe ben aan een volgende auto ga ik zeker weer even bij Linkerbaan kijken.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Linkerbaan

Contactgegevens


038 458 0956
KVK: 66232139

Linkerbaan
Edisonstraat 5
8013PS
Zwolle

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten