9.6/10

Linkerbaan


13 Beoordelingen (totaal)
13 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Warbout

Score: 4

30 Oct 2018

Gezocht en gevonden bij Linkerbaan

Ik ben op Linkerbaan uitgekomen omdat het aanbod aan auto's met vele opties daar aanwezig zijn, die er keurig netjes bij staan in de kleine showroom. We werden gastvrij ontvangen en professioneel te woord gestaan, waarna wij een proefrit met de auto van onze keuze hebben gemaakt. De verkoper (Daan) weet waar hij over praat en kwam met een goed voorstel. Na wat heen en weer gepraat zijn we uiteindelijk tot een deal gekomen, waar beide partijen zich goed in konden vinden. Na een week da auto opgehaald en de aflevering liet niets te wensen over en de verrassing heeft heerlijk gesmaakt.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marc

Score: 5

30 Oct 2018

Professioneel, betrouwbaar en enorm gepassioneerd over auto's

Inmiddels drie ervaringen. Een zoekopdracht voor een auto in Duitsland. Perfect uitgevoerd en ook toen er in Duitsland bij de leverancier wat fout ging trok Daan dit naar zich toe en regelde het gewoon snel. Ook een zoekopdracht in Nederland met inruil van een auto. Perfecte auto gevonden, boven verwachting voor de prijslimiet die er lag. Kortom, gewoon prima club.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Renate van Maaren

Score: 5

30 Oct 2018

Een autoverkoopbedrijf waar kwaliteit en service op 1 staan!

Geweldige service zonder gladde praatjes! Een aanrader mocht je op zoek zijn naar een mooie (2e hands) Mini.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Christian Spaaij

Score: 5

05 Oct 2018

Goed concept, auto verkopen zoals hoort in 2018.

Het concept: Verkoop auto’s waar je zelf in zou willen rijden. Wat zochten wij, Een leuke auto met een beetje pk’s en uitstraling. Het werd een mini countryman, een s in mat zwart. Nu heb ik niet de behoefte aan een dealerverhaal maar heb wel behoefte aan iets meer dan platte handel. Dat vonden wij bij Linkerbaan. Een duidelijk verhaal en er wordt goed uitgelegd wat je krijgt en wat niet. Daan is een fijne persoonlijkheid, een moderne ondernemer die goed aanvoelt waar jij als klant behoefte aan hebt. Doordat de stijl van Linkerbaan aansluit bij wat wij zoeken in auto’s zie ik ons in de toekomst zeker terugkomen!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Thomas Huberts

Score: 4

14 Sep 2018

Goed, vriendelijk en gepassioneerd bedrijf

Via een tip van een familielid, welke ook een auto van Linkerbaan aangeschaft had bij dit bedrijf terecht gekomen. Vanaf het moment dat we door de deur naar binnen stapten voelde het goed. Vriendelijk ontvangst en een gemoedelijke sfeer. Merkte meteen dat Daan er een passie voor heeft. Na een testrit heb ik er ook een auto aangeschaft, welke nog wel op kenteken gezet moest worden. Maar dat ging vlot en we werdengoed op de hoogte gehouden tussentijds. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden en wanneer ik weer toe ben aan een volgende auto ga ik zeker weer even bij Linkerbaan kijken.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Corry van Tessel

Score: 5

05 Sep 2018

Dit is een super dealer!

Mijn man en ik zijn super tevreden en positief over de gehele verkoopprocedure, vanaf dat wij de advertentie vonden met mooie foto’s tot aan het ophalen van de auto. Ik hoop op heel veel rij plezier met mijn nieuwe aanschaf, maar voor een auto gaan we zeker terug naar Linkerbaan Zwolle en raden deze aan bij vrienden om dit ook te doen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Andra Brouwer

Score: 4

04 Sep 2018

Service snel en correct

Twee keer een minicooper bij Linkerbaan gekocht!! Snelle en goede service... niets op aan te merken.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Gerben Lochorn

Score: 5

01 Sep 2018

Topservice !

Vanaf mijn vakantieadres (ver buiten Europa) via mail en WhatsApp een auto gekocht bij Daan. Alles klopte en was precies zoals beloofd. Extra opties zoals andere velgen en een set verstralers tegen goede prijs afgesproken. Alles wat beloofd was, is waargemaakt. Topservice !


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Arnold Driessen

Score: 5

31 Aug 2018

Eerlijke en strak verzorgde auto’s.

We hebben hier onze 3de mini gekocht. Een dikke Cooper S. Naast een redelijke vraagprijs kregen wij een fair inruil bod op onze Countryman. Prettige en open manier van zaken doen, geen verassingen achteraf!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Joris

Score: 5

31 Aug 2018

Mooie selectie auto's, top service en snel geleverd!

Meteen een proefrit kunnen maken, geen gedoe! Fijne service en kent zijn mini's!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo


Contactgegevens
E-mail: info@linkerbaan.com
Tel: 038 458 0956
KVK: 66232139

Website
https://www.linkerbaan.com

Adres
Linkerbaan
Edisonstraat 5
8013PS Zwolle


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten