9.2/10

Lifesaving Shop


9 Beoordelingen (totaal)
9 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Adriƫnne Borger

Score: 4

12 Nov 2018

Vriendelijk & professioneel

Goede snelle en vriendelijke service!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Gerda Kwakkelstein

Score: 4

04 Nov 2018

uitstekende service, snel en vriendelijk.

tevreden.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Omnium zwembad Goes

Score: 4

29 Oct 2018

Zeer goede service

Na 3 rescuetubes te hebben gekocht kwamen deze helaas niet binnen op de te verwachte datum. Na contact te hebben opgenomen met de Lifesavingshop bleek het probleem bij PostNL te liggen en ben ik verder netjes geholpen!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Fabian Murre

Score: 4

29 Oct 2018

Goede en snelle communicatie

Mijn vragen over bepaalde producten en leveringstijd werden snel en duidelijk beantwoord. Zo heb ik snel de juiste keuze kunnen maken!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Sebastiaan Borghstijn

Score: 5

28 Oct 2018

Goede prijs en snelle levering

Na een tip van een kennis hier twee rescue boards besteld. Bestelde deze eerst buiten Nederland maar dit scheelt behoorlijk. Na contact met de shop voor wat details besteld en snel geleverd. Denk dat ik onze nieuwe vaste leverancier heb gevonden!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jelle Hanning

Score: 5

28 Oct 2018

Snelle en betrouwbare bezorging

Na het bestellen van diverse reddingsmiddelen snelle bezorging binnen paar dagen. Producten waren goed en degelijk verpakt.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Ekolight nederland

Score: 5

28 Oct 2018

Prima service

Erg tevreden . Aardige man, kennis van z’n producten


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Strandbewaking Vlissingen

Score: 5

28 Oct 2018

Goede producten

Lifesaving Shop heeft goede producten voor de reddingsbrigade. De eigenaar is iemand met ervaring en kennis van zaken dat merk je uit de gesprekken.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Reddingsbrigade Overijssel

Score: 5

22 Oct 2018

Goede service en snelle levering!

Enkele producten onlangs aangeschaft voor onze brigade. Heb gemaild voor product dat ik niet op de site kon vinden en ben perfect geholpen! Snelle levering en super advies!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Online verkoop van reddingsmaterialen voor het Lifesaving werk en sport.


Contactgegevens
E-mail: info@lifesavingshop.nl
Tel: 0655820295
KVK: 70013241

Adres
Lifesaving Shop
Schans 15
4388WC Oost-Souburg


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate