9.2/10

Kachelfan


30 Beoordelingen (totaal)
9 beoordelingen (12 maanden)

93.3% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

93.3%

Lidy Hofstee

Score: 1

05 Dec 2018

Waardeloos

Het pakket kwam beschadigd aan post nl heeft het geplakt maar volgens mij mis ik wat .Ik heb maar een geheel .geen hulpstukken klopt dat wel .Graag uitleg zozo werkt het volgens mij niet wat doe ik verkeerd

Hallo Lidy, We hebben je reactie ontvangen en vinden het heel vervelend dat het pakket beschadigd aangekomen is. Ik vrees dat dit door de vervoerder (PonstNL) gekomen is. Ik zie dat je een houtsplitter hebt besteld. Welk deel denk je te missen? Want het is maar 1 ijzeren frame wat in de verpakking zit. Je kunt altijd even een foto sturen van wat je ontvangen hebt naar info@kachelfan.nl, dan kijken we of je alles in goede orde ontvangen hebt.


Beveelt u dit bedrijf aan: Nee

Klaas van Sleen

Score: 5

27 Sep 2018

Zeer snel geleverd en fijn goed werkend product

x


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Huub Aerts

Score: 5

06 Sep 2018

Zeer betrouwbare leverancier

Vandaag besteld en morgen in huis


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Leo Lenssen

Score: 4

09 Feb 2018

schoorsteenventilator

ventilator reageert perfect


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

M.G. Jager

Score: 5

04 Feb 2018

Prima internet site

Duidelijke internet site, makkelijk te bestellen en prima verpakt snel bezorgd.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Arnold

Score: 4

23 Jan 2018

Stijlvol en goede kwaliteit

Het beoogde effect is merkbaar


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

A.G. Bisschop

Score: 4

14 Jan 2018

Snelle levering. Geen idee hoe de service verder is, want er zijn geen mankementen of klachten. Lijkt mij een degelijk bedrijf.

Leuk ding, staat gezellig te draaien.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Huub Aerts

Score: 5

03 Jan 2018

Correcte service

Op nieuwjaar bestelling op website gedaan en 3 Jan. (via Track en Tracé) keurig afgeleverd! Chapeau 👍


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bastiaan Hopster

Score: 5

19 Dec 2017

👍🏻

Top service


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Maaike Leijen

Score: 4

07 Dec 2017

Snelle levering, mooi ding

Alleen jammer dat als je doos open maakt het eerste wat je ziet een waarschuwing is dat het niet op een te hoge tempratuur gebruikt kan worden maar op de website word dit helemaal niet duidelijk aan gegeven. Gelukkig is dit geen probleem voor ons maar toch wel handig om te weten van te voren.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Kachelfan levert kwaliteit ventilatoren en accessoires voor uw houtkachel. Met een Kachelfan ventilator krijgt u een betere warmte circulatie en bespaart u direct tot wel 18% op uw energiekosten.


Contactgegevens
E-mail: info@kachelfan.nl
Tel: 0681966131
KVK: 67642217

Adres
Kachelfan
Gertrudisstraat 3
8917 HD Leeuwarden


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate