9.4/10

Kaarsen & Fakkels


28 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

13 Sep 2016

4

Perfecte levering

Leuke overzichtelijke site waar ik alles zo beetje kan kopen op sfeer gebied. Ga zeker nog eens bestellen. Bestelling geurstokjes en kaarsen overigens goed ontvangen


Zou u ons aanbevelen?: Ja

25 Aug 2016

5

Mijn robuuste tuinhaard

Erg tevreden over de bestelde gietijzeren buitenhaard. Erg robuust en groot dus goed voor jaren plezier schat ik in. Al in 2 dagen op pallet bij mij thuis geleverd


Zou u ons aanbevelen?: Ja

19 Aug 2016

5

Nette kaarsen

Mooi rustieke kaarsen in metallic kleur snel en goed geleverd. Erg tevreden


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Jul 2016

4

Op tijd en netjes ingepakt geleverd

Zeer tevreden alles naar wens en ook was de keuze voldoende voor mij


Zou u ons aanbevelen?: Ja

20 Jul 2016

5

Gewoon goed

Geen bijzonderheden, gewoon goed bevallen en leuk dat ik de theelichtjes er als kleinigheidje bij kreeg. Erg attent


Zou u ons aanbevelen?: Ja

25 Jun 2016

5

Alles handig te bestellen

Wij gaan trouwen en vonden alle aankleding bij kaarsen fakkels. Lekker handig en juist geleverd. Erg tevreden


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Jun 2016

5

Prima Fakkels en Snelle Service!

Goed verpakt en snel geleverd. Mooi fakkels, heel chique voor in de tuin deze zomer! A must have voor een romantische avond.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Jun 2016

5

ruime keuze en een redelijke prijs

het bestelde artikel was ook inderdaad wat er beschreven,heerlijke geur in een leuke verpakking


Zou u ons aanbevelen?: Ja

06 Jun 2016

5

Goed geholpen

Goed geholpen en was ook nog eens snel geleverd. Ik ga zeker weer bestellen


Zou u ons aanbevelen?: Ja

15 Nov 2015

5

Zeer tevreden

Bestelling de volgende dag al in huis. Goed verpakt en met een leuke attentie erbij. Blijf hier zeker klant.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


Kaarsen & Fakkels

Sfeervolle webwinkel met een groot aanbod aan woondecoratie en tuindecoratie zoals kaarsen, tuinkaarsen, bedrukte kaarsen, Goa Paris huisparfum, servetten, olielampjes, wenskaarten en gekleurde vlam tuinfakkels tegen beste prijzen, voordelig online te bestellen. www.Kaarsenfakkels.nl

Contactgegevens

E-mail: info@kaarsenfakkels.nl
Tel: +31 (0)13 8502002
KVK: 17260673

Adres
Kaarsen & Fakkels
Nobelstraat 10
5051DV
Goirle

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten