9.8/10

John and Mr. Smith


16 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Bruno

Score: 5

18 Nov 2015

Leuk duo voor op feestjes!

dj en saxofonist voor dochters verjaardag ze deden ook nieuwe muziek waar mijn dochter om had gevraagt


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Joost Helming

Score: 4

18 Nov 2015

Relaxte muziek

Prima act, ook voor achtergrond muziek


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jorrit

Score: 5

11 Nov 2015

TOF!!

Precies wat ik zocht! Hele fijne muziek en sfeer, in één woord top!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Senol

Score: 5

10 Nov 2015

Fantastische act!

Zij zijn een fantastische act. De DJ speelde perfect in op het publiek! Het was meteen van het begin raak en iedereen stond op de dansvloer! We hadden tevoren wat nummers doorgegeven die we graag wilden horen, omdat wij ook een traditionele Turkse trouwmuziek wilden horen. Dat wisten ze heel soepel in hun mix te brengen, alsof ze het altijd zo doen. Veel van onze gasten vonden het ook een fantastische mix tussen Turkse muziek en westerse, bekende muziek. Grote klasse jongens! Superbedankt!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Danny Schoort

Score: 5

10 Nov 2015

Energieke gasten

Een leuk duo die de muziek goed weet te brengen. vernieuwd, energiek en afwisselend, gewoon goed.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Alexandra Vos

Score: 5

06 Nov 2015

Awesome DJ!

We had a blast at our convention! Great performers appropriate for all kind of events!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Lisette Rietveld

Score: 5

04 Nov 2015

Precies wat we zochten!

We wilden iets unieks op onze bruiloft, we hadden een DJ Sax in gedachten. John & Mr. Smith hebben precies wat we in gedachten hadden neergezet.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Linda Verberne

Score: 5

27 Oct 2015

Precies wat we zochten!

We wilden iets unieks op onze bruiloft, we hadden een DJ Sax in gedachten. John & Mr. Smith hebben precies wat we in gedachten hadden werkelijkheid gemaakt! Hele leuke jongens!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Robert Schulting

Score: 5

27 Oct 2015

Hard gaan!

Voor mijn feest had ik gevraagd of ze ook wat hardere muziek konden speelden, nou zeker of dat ze dat konden! Keihard deze gasten!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Nienke / A.L.S.V. Quintus

Score: 5

27 Oct 2015

Tof optreden!

John & Mr. Smith waren precies wat we zochten voor ons festival, verwachtingen helemaal ingelost!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


DJ met saxofonist John & Mr. Smith combineren als duo het beste van twee werelden: live saxofoon improvisaties met dansbare DJ muziek. Lees alles over wat wij als duo doen, bekijk onze videos voor een indruk van ons als DJ met saxofonist en luister naar onze saxy muziek! Neem gerust contact op om te bepalen of we iets voor je kunnen betekenen!


Contactgegevens
E-mail: info@johnandmrsmith.com
Tel: 020-2600044
KVK: 55659438

Adres
John and Mr. Smith
Hoge Bremberg 21
4873LD Etten-Leur


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate