10

IP Wereld


10 Beoordelingen (totaal)
10 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

30 May 2020

5

Goed werk afgeleverd en keurig afgeleverd!!

Goed werk afgeleverd en keurig afgeleverd!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 May 2020

5

Echt een aanrader dus van ons kant een dikke 10

Website laten ontwikkelen door Ipwereld.nl Wij zijn erg tevreden over de geleverde resultaat. Ipwereld.nl levert snel en goede maatwerk websites.Zei begrijpen erg goed wat de klant wil en zijn vlot in actie ondernemen.Echt een aanrader dus van ons kant een dikke 10.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 May 2020

5

Erg tevreden

De mannen van IP Wereld ontzorgen tot in het laatste detail en doen wat ze beloven. Erg tevreden over de snelheid, het efficiënte proces, de open en eerlijke communicatie én het resultaat. Dat ziet er gaaf uit!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 May 2020

5

Hele fijne samenwerking!

Professionele jongens. Ze zijn makkelijk te benaderen en reageren en handelen snel naar de gewenste actie met een super resultaat!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 May 2020

5

Echt een aanrader!

Ik kan IP Wereld iedereen aanraden! Inmiddels doe ik al 4 jaar zaken met hun. Een genot om mee samen te werken en dat kon ik van mijn vorige 3 webdesigners absoluut niet zeggen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 May 2020

5

Ik ben erg tevreden

Ik ben erg tevreden over de ondersteuning van IP Wereld bij het opzetten van onze website. Rudy en Dennis hebben goed naar onze wensen geluisterd en stonden open voor onze opmerkingen, zodat we samen een fraaie en goedwerkende site hebben gebouwd. Het betrof een website voor een Europees project, en ook onze partners waren enthousiast over de professionele look & feel van de site. Ik kan IP Wereld van harte aanbevelen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 May 2020

5

Uitstekend werk!

Rudy van IP Wereld leveren uitstekend werk! Ze hebben veel kennis, denken met je mee en zijn heel flexibel. Fijn samenwerken!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 May 2020

5

Een schot in de roos

IP Wereld biedt value for money, werkt snel, begrijpt wat je bedoelt en denkt altijd mee. Voor mij was de samenwerking een schot in de roos.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 May 2020

5

Keurig werk geleverd! Boven mijn verwachting

Keurig werk geleverd, boven onze verwachting, denken mee en hebben een mooiere website afgeleverd dan bedrijf wat wij eerder ingeschakeld hadden. Volgende opdracht komt eraan.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

21 May 2020

5

Goed bereikbaar

IP Wereld heeft voor mij mijn website geheel vernieuwd en geoptimaliseerd voor Google. De site is nu veel sneller en overzichtelijker geworden voor de klant. Daarnaast krijg ik meer aanvragen en bezoekers op mijn site.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


IP Wereld

Een WordPress website die wél werkt

Wist je dat 94% van de mensen online zoekt naar lokale bedrijven? Als ondernemer is het daarom belangrijk om online aanwezig te zijn.

Mocht je op dit moment nog geen goedlopende website hebben, dan loop je klanten mis en vliegt de concurrentie je voorbij. Daar moet verandering in komen. Een goede website vormt een belangrijk onderdeel van je bedrijf.

Het bouwen en onderhouden van een nieuwe site neemt veel tijd in beslag. Daar kunnen wij jou bij helpen! Met makkelijk te beheren websites die goed werken op élk device maken wij jou online zichtbaar. Samen.

Bekijk keurmerk

Contactgegevens


0683804046

IP Wereld
Landsherenstraat, 1
3641JC
Mijdrecht

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten