9.2/10

Inventief IT


8 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Tom Groentjes

10 Oct 2017

4

Kundig en adequaat

Goede service, snelle reacties en makkelijk schakelen. Inventief IT


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Laura Baron

09 Jun 2017

5

Perfecte begeleiding bij onze automatisering

Bij het automatiseren van een deel van onze backoffice heeft Inventief ons begeleid van begin tot eind. Op voorhand hadden we geen idee van wat we precies nodig hadden. Maar met erg prettig contact, veel technische kennis en goede begeleiding heeft dit geresulteerd in een veel efficiëntere backoffice. Absoluut een aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Jornt Jan Visser

08 Jun 2017

4

Doorpakkers

Ik had een strakke deadline. Voor een evenement moest nog een app ontwikkeld worden. In slechts 4 weken tijd wisten ze een app van formaat te schrijven! Ik ben dik tevreden!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Jaap de Hoop

08 Jun 2017

4

Denken echt mee

De accountmanager van Inventief benaderde mij naar aanleiding van mijn aanvraag op hun site en kwam meteen goed op me over. Hij verdiepte zich écht in onze branche. En kwam totaal niet pusherig over. Ons al langlopende probleem werd door hem volledig ontleed. En aan het eind van het gesprek hadden we een opzet voor onze gewenste app. Tijdens het ontwikkelproces werd ik regelmatig op de hoogte gehouden. En kon ik nog steeds meedenken over het uiteindelijke resultaat. Zaken die ik anders wou hebben werd uiteindelijk snel en dergelijk doorgevoerd. Dit resulteerde uiteindelijk in een prachtige app die onze medewerkers nu vrijwel dagelijks gebruiken. En met grote tevredenheid! Ook na het project zijn we contact blijven houden. Ik vermoed dat we snel weer nieuwe klussen/doorontwikkelingen door de programmeurs van Inventief uit laten voeren.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Time 2 Control - Annemieke Groeneveld

11 May 2017

5

Flexibele en professionele werkhouding

Sander Dales is een zeer flexibele professionele IT-er die begrijpt wat een deadline voor een klant betekent en er samen voor zorgt dat alles op tijd in orde komt. Prettige benadering en geen 9-5-mentaliteit, daar kan ik wat mee!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Mr. W.J.A. Dales

18 Apr 2017

5

Uitstekende partner

Professioneel, denkt mee en hebben en snel goed in de gaten wat er moet gebeuren.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

TO BE Kinderopvang

07 Apr 2017

5

Top bedrijf, die waarmaakt wat het belooft

Ik heb ze ontmoet via een koppelwebsite. De eigenaar, Sander, maakte meteen goede indruk. Ik werd gekoppeld aan een ontwikkelaar waar ik heel goed contact mee heb. Wat begon als een eenmalige opdracht is uitgemond in structureel werk voor mijn website. Ga zo door!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Hans Kuyper

07 Apr 2017

5

Zeer goed contact - perfecte uitvoering van de opdrachten.

Goed overleg, goede suggesties en perfect meedenken. Afspraken worden nagekomen. Zeer goede kennis in huis. Geeft absoluut vertrouwen in alle facetten waardoor teleurstelling achteraf wordt voorkomen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Bij Inventief IT bouwen we aan duurzame relaties, gebaseerd op kwaliteit en vertrouwen. Met een grote groep specialisten staan we klaar om uw opdracht zo zorgvuldig mogelijk uit te voeren. Door onze strakke planning, heldere structuur en duidelijke afspraken houden we de ontwikkeling van uw IT wensen beheersbaar.

Contactgegevens

E-mail: info@inventief-it.nl
Tel: 0512202035
KVK: 62717634

Website
http://www.inventief-it.nl

Adres
Inventief IT
Morra 2
9204KH Drachten

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten
0