9.4/10

Inventief IT


7 Beoordelingen (totaal)
7 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Laura Baron

Score: 5

09 Jun 2017

Perfecte begeleiding bij onze automatisering

Bij het automatiseren van een deel van onze backoffice heeft Inventief ons begeleid van begin tot eind. Op voorhand hadden we geen idee van wat we precies nodig hadden. Maar met erg prettig contact, veel technische kennis en goede begeleiding heeft dit geresulteerd in een veel efficiëntere backoffice. Absoluut een aanrader!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jornt Jan Visser

Score: 4

08 Jun 2017

Doorpakkers

Ik had een strakke deadline. Voor een evenement moest nog een app ontwikkeld worden. In slechts 4 weken tijd wisten ze een app van formaat te schrijven! Ik ben dik tevreden!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jaap de Hoop

Score: 4

08 Jun 2017

Denken echt mee

De accountmanager van Inventief benaderde mij naar aanleiding van mijn aanvraag op hun site en kwam meteen goed op me over. Hij verdiepte zich écht in onze branche. En kwam totaal niet pusherig over. Ons al langlopende probleem werd door hem volledig ontleed. En aan het eind van het gesprek hadden we een opzet voor onze gewenste app. Tijdens het ontwikkelproces werd ik regelmatig op de hoogte gehouden. En kon ik nog steeds meedenken over het uiteindelijke resultaat. Zaken die ik anders wou hebben werd uiteindelijk snel en dergelijk doorgevoerd. Dit resulteerde uiteindelijk in een prachtige app die onze medewerkers nu vrijwel dagelijks gebruiken. En met grote tevredenheid! Ook na het project zijn we contact blijven houden. Ik vermoed dat we snel weer nieuwe klussen/doorontwikkelingen door de programmeurs van Inventief uit laten voeren.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Time 2 Control - Annemieke Groeneveld

Score: 5

11 May 2017

Flexibele en professionele werkhouding

Sander Dales is een zeer flexibele professionele IT-er die begrijpt wat een deadline voor een klant betekent en er samen voor zorgt dat alles op tijd in orde komt. Prettige benadering en geen 9-5-mentaliteit, daar kan ik wat mee!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Mr. W.J.A. Dales

Score: 5

18 Apr 2017

Uitstekende partner

Professioneel, denkt mee en hebben en snel goed in de gaten wat er moet gebeuren.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

TO BE Kinderopvang

Score: 5

07 Apr 2017

Top bedrijf, die waarmaakt wat het belooft

Ik heb ze ontmoet via een koppelwebsite. De eigenaar, Sander, maakte meteen goede indruk. Ik werd gekoppeld aan een ontwikkelaar waar ik heel goed contact mee heb. Wat begon als een eenmalige opdracht is uitgemond in structureel werk voor mijn website. Ga zo door!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Hans Kuyper

Score: 5

07 Apr 2017

Zeer goed contact - perfecte uitvoering van de opdrachten.

Goed overleg, goede suggesties en perfect meedenken. Afspraken worden nagekomen. Zeer goede kennis in huis. Geeft absoluut vertrouwen in alle facetten waardoor teleurstelling achteraf wordt voorkomen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


Bij Inventief IT bouwen we aan duurzame relaties, gebaseerd op kwaliteit en vertrouwen. Met een grote groep specialisten staan we klaar om uw opdracht zo zorgvuldig mogelijk uit te voeren. Door onze strakke planning, heldere structuur en duidelijke afspraken houden we de ontwikkeling van uw IT wensen beheersbaar.


Contactgegevens
E-mail: info@inventief-it.nl
Tel: 0512202035
KVK: 62717634

Website
http://www.inventief-it.nl

Adres
Inventief IT
Morra 2
9204KH Drachten


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten