9.8/10

InternetMaster


7 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

NAUTICQ

Score: 5

24 Jul 2016

Zeer prettige samenwerking

Zeer snelle en persoonlijke terugkoppeling met actieve houding naar bedrijf. Al met al een zeer prettige samenwerking waaruit enkele mooie producten voort zijn gekomen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Scholte Albers Makler UG, Ben Scholte Albers

Score: 5

29 Jun 2016

Alles via E-mail geregeld.

Tufan Ugurel heeft voor ons de huisstijl ontworpen en de header voor de website. Het contact verliep via E-mail. Zijn reakties kwamen snel. De opdracht is binnen de afgesproken tijd uitgevoerd. Ik had wel wat in mijn hoofd hoe het er uit moest komen te zien. Tufan heeft mijn ideeen nog beter in het ontwerp verwerkt dan ik had gehoopt. De prijs is laag voor het afgeleverde werk en was precies wat wij vooraf hadden afgesproken. Ik ben uitermate tevreden en wens Tufan Ugurel veel succes met zijn bedrijf.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Michel

Score: 4

25 Apr 2016

Goed werk geleverd

We staan in de top 10 met 8 zoekwoorden in 2 maanden tijd. Top werk!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

FlexibleWork

Score: 5

22 Apr 2016

Duidelijk advies,

Trots om online te kunnen! De site past perfect bij mijn wensen; je kunt goed zien wie ik ben; en waar ik voor sta, erg gaaf eindresultaat!! meedenkend en oplossing gericht. Onze klanten zijn erg positief over onze nieuwe website.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Thuiszorg Doruk

Score: 5

19 Apr 2016

Perfect .!

Zeer snel afhandeling komt afspraken heel goed na reageert heel snel zeer te vrede! Komt met leuk idees en adviezen omtrent het nieuwe site.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

BaardMedia

Score: 5

19 Apr 2016

Prettige samenwerking. Uitstekend werk!

InternetMaster heeft voor ons drukwerk van geleverd voor Mr Tantuni. Er is een logo ontworpen en een mooie zeil geleverd.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Oktay

Score: 5

01 Apr 2016

Uitstekend!

Internetmaster heeft een uitstekende website voor ons gemaakt. Zij onderhouden tevens onze website waar wij tevreden over zijn. Wij krijgen regelmatig advies over online marketing. Een top samenwerking! Aanrader.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo


Contactgegevens
E-mail: info@internetmaster.nl
Tel: 0546 33 38 47
KVK: 61583912

Adres
InternetMaster
Jacob Marisstraat 17
7606HL Almelo


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate