9.8/10

Iggy PopQuiz


9 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Ton

01 May 2017

4

deze jongens weten wat ze willen en hebben het helemaal voor elkaar

De eerste avond verliep vlekkeloos en was verrassend goed opgezet en zeer professioneel, het was druk en zeer gezellig en zeker voor herhaling vatbaar!!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Het Spant Ameide

01 May 2017

5

Een fantastische avond dankzij een briljante popquiz!

Mede dankzij de zeer prettige samenwerking met de organisatie van de Iggy Popquiz hebben we een uitstekende avond gedraaid. De quiz zit erg goed in elkaar en alle kennis niveaus kunnen meedoen. Een echte aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Ton de Kruijk

24 Apr 2017

5

Fantastische avond gehad

Ik heb meegedaan met de popquiz en heb een fijne avond gehad. De quiz zat professioneel in elkaar, goede vragen,mooie beelden en goed aan elkaar gepraat. Een Quiz waar mensen van 20 tot 60 jaar aan mee deden. De sfeer was fijn kortom als er weer een quiz is van Iggy PopQuiz dan doe ik zeker weer mee!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Jaap van Zessen

22 Apr 2017

5

Top avond

Top entertainment


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Jacob

22 Apr 2017

5

Leuke vragen, goeie muziek en geschikt voor jong & oud!

Leuke quiz, zit goed in elkaar.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Nicole

22 Apr 2017

5

Een ontzettende leuke avond!

5 zeer gevarieerde rondes, wat elke ronde weer spannend en interessant maakt! Leuke muziek en voor ieder wat wils. Tel daarbij op nog 3 leuke mannen en je avond is compleet! Een aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Emilie

20 Apr 2017

5

Geniale quiz avond

De quiz was goed georganiseerd en in elkaar gezet met daarbij een unieke quizmaster. De quiz was zo veelzijdig dat het voor alle deelnemers hoe jong of oud ook erg leuk om aan deel te nemen. Naast kennis ook nog heel veel vermaak. Echte aanrader voor avondje uit!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Anne

20 Apr 2017

5

Erg leuk!

De vragen waren erg gevarieerd waardoor het voor iedereen leuk was. Als het nog eens is doe ik zeker weer mee. Erg leuke avond gehad.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Frans

20 Apr 2017

5

Goede quiz!

Was een top avond. Goede vragen en de sfeer was goed in de zaal!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


logo

Er wordt vaak over gesproken, iedereen vind het leuk, maar het wordt te weinig gedaan: Een popquiz! Loop jij nou met die gedachte door je hoofd? Zou jij wel een popquiz willen doen in je dorp, in je stamkroeg of met je bedrijf? Maar ontbreekt het je aan zin en tijd om daadwerkelijk een popquiz te organiseren? Dan ben je bij Iggy PopQuiz aan het goede adres.

Contactgegevens

E-mail: info@iggypopquiz.nl
Tel: 0651279035
KVK: 68561970

Adres
Iggy PopQuiz
Molenstraat 53
4233 ER Ameide

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten
0