9.4/10

ibizabully


7 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Sandra

14 May 2018

4

Snelle afhandeling

Snelle en fijne afhandeling

Antwoord van ibizabully
Dank je wel Sandra voor de mooie waardering


Zou u ons aanbevelen?: Ja

cor

02 Apr 2018

5

Mooie site met interessante producten

Mooie site en producten. Wij hebben de Washbar Itchi spray gebruikt. Ondanks dat het niet helemaal het gewenste effect had tegen de jeuk bij 1 van onze honden hielp het tegen een rode lies bij de andere.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

kelly

28 Mar 2018

4

Dash in de sop

Voor onze trouwe viervoeter de Washbar soap ontvangen. Makkelijk in gebruik, niet overdreven geurig. Goed in te wrijven en uit te wassen! Dash liep er weer happy en fris bij...dus wij ook tevreden. Na verzending ook snel ontvangen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Cindy waijerink

28 Mar 2018

5

Goede service en een duurzame qualiteit.

Wij hebben voor onze 2 bullen een mooie sofa/mand afgestemd laten maken in de stijl van onze meubels .Dus een perfecte match! Wij zijn zeer tevreden over de goede qualiteit van deze producten Ook zijn we zeer tevreden over de persoonlijke verzorging voor onze bullen die voorzien zijn van natuurlijke ingredienten ,geen jeuk en lekker schoon . En wat een leuk stoere kleding wie wil dat nou niet voor zijn bully !!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Patrick

28 Mar 2018

5

Zeer betrouwbaar en uitstekende service.

Snelle handeling en nette bezorging.. Met een persoonlijke touch.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Eduard Pieterssen

28 Mar 2018

5

Persoonlijke service

Spijkerjas en hoodie besteld. 2 dagen later een net verpakt doosje met persoonlijke notitie erbij. Superbedankt we zijn er erg blij mee.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Danielle

28 Mar 2018

5

snelle levering en leuk met persoonlijk kaartje erbij

Goede natuurlijke producten. Nu kijken of de vlooiendruppels werken. Maar eindelijk iets waar Gizmo geen allergische reactie van krijgt.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


logo

Het beste voor de Franse & Engelse bulldog

Contactgegevens

E-mail: info@ibizabully.nl
Tel: 0682858123
KVK: 70243239

Adres
ibizabully
pastorielaan, 19
5504cm Veldhoven

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten