9.4/10

ibizabully


7 Beoordelingen (totaal)
7 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Sandra

Score: 4

14 May 2018

Snelle afhandeling

Snelle en fijne afhandeling

Dank je wel Sandra voor de mooie waardering


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

cor

Score: 5

02 Apr 2018

Mooie site met interessante producten

Mooie site en producten. Wij hebben de Washbar Itchi spray gebruikt. Ondanks dat het niet helemaal het gewenste effect had tegen de jeuk bij 1 van onze honden hielp het tegen een rode lies bij de andere.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

kelly

Score: 4

28 Mar 2018

Dash in de sop

Voor onze trouwe viervoeter de Washbar soap ontvangen. Makkelijk in gebruik, niet overdreven geurig. Goed in te wrijven en uit te wassen! Dash liep er weer happy en fris bij...dus wij ook tevreden. Na verzending ook snel ontvangen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Cindy waijerink

Score: 5

28 Mar 2018

Goede service en een duurzame qualiteit.

Wij hebben voor onze 2 bullen een mooie sofa/mand afgestemd laten maken in de stijl van onze meubels .Dus een perfecte match! Wij zijn zeer tevreden over de goede qualiteit van deze producten Ook zijn we zeer tevreden over de persoonlijke verzorging voor onze bullen die voorzien zijn van natuurlijke ingredienten ,geen jeuk en lekker schoon . En wat een leuk stoere kleding wie wil dat nou niet voor zijn bully !!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Patrick

Score: 5

28 Mar 2018

Zeer betrouwbaar en uitstekende service.

Snelle handeling en nette bezorging.. Met een persoonlijke touch.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Eduard Pieterssen

Score: 5

28 Mar 2018

Persoonlijke service

Spijkerjas en hoodie besteld. 2 dagen later een net verpakt doosje met persoonlijke notitie erbij. Superbedankt we zijn er erg blij mee.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Danielle

Score: 5

28 Mar 2018

snelle levering en leuk met persoonlijk kaartje erbij

Goede natuurlijke producten. Nu kijken of de vlooiendruppels werken. Maar eindelijk iets waar Gizmo geen allergische reactie van krijgt.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Het beste voor de Franse & Engelse bulldog


Contactgegevens
E-mail: info@ibizabully.nl
Tel: 0682858123
KVK: 70243239

Adres
ibizabully
pastorielaan, 19
5504cm Veldhoven


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate