9.8/10

Hydro Cleaning


22 Beoordelingen (totaal)
2 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

15 Sep 2018

5

Betrouwbaar bedrijf, we kunnen kunnen hydrocleaning iedereen aanraden!

De website viel ons op, het eerste telefonische contact met Vincent trok ons eigenlijk al over de streep. Hydrocleaning heeft terwijl wij op vakantie waren ons huis schoongemaakt, opnieuw gevoegd, gerepareerd op verschillende plekken en geïmpregneerd. Van te voren alles goed doorgesproken met Vincent en Martijn, zij gaven ons het vertrouwen 3 weken weg te kunnen. Tijdens het werk en onze afwezigheid via whats app en telefoon goed contact, wanneer nodig. Bij thuiskomst laatste puntjes op de i. We zijn heel erg tevreden. Een heel enthousiast hardwerkend bedrijf, van alle markten thuis, hele bekwame, vriendelijke mannen. Ons huis ziet er super uit!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

30 Aug 2018

5

100% tevreden, 5 sterren!

Tijdens onze afwezigheid de gehele woning opnieuw gevoegd, schoongemaakt en geïmpregneerd. Iets wat best spannend was met een voor ons nog onbekend bedrijf. Contact verliep prima via telefoon en app. Alles ging soepel in goed overleg. De mannen zijn heel vriendelijk, beschaafd en professioneel. De paar dingen die nog aangepast moesten worden bij thuiskomst werden direct opgelost en verholpen. Na t impregneren werden alle ramen schoongemaakt. Van begin tot het eind goed werk geleverd. We zouden t zo weer doen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

10 Apr 2018

4

Prima bedrijf met hardwerkende eigenaren die heel goed werk afleveren en veilig werken!

Safety first is in orde. Mannen denken goed mee en geven als nodig, en ook ongevraagd, prima advies. Prima materiaal en goede voorzieningen om ongelukken te voorkomen. Verbeteringen mogelijk door: Toch met een hoogwerker gaan werken als de financiën dat toestaan. (ergonomisch beter, veiliger en minder handelingen nodig zoals lopen op dak of borgkabels verleggen) Vooraf met klanten afspreken wie er allemaal gaan komen en wie wat gaat doen. Verwachte lengte om karwei te klaren + geplande werktijden vooraf afstemmen. (nu was het onduidelijk wie er waarom was en wat die mensen verwacht worden te doen en uiteindelijk stopt alles plotseling op zaterdag 15:00 om vervolgens nog een hele zondag door te moeten gaan om het af te maken Al met al heel tevreden. Gr Peter


Zou u ons aanbevelen?: Ja

23 Feb 2018

4

Keurig en net bedrijf! Komen hun afspraken na!

Prima bedrijf, weer zit tegen om verder af te maken maar ze houden netjes telefonisch contact met je! Daarom nog geen 5 sterren maar als het net afgemaakt wordt, impregneren en voegen dan verdienen ze zeker 5 sterren! Kwaliteit en prijs is prima!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Feb 2018

5

Uitstekend

Super goed bedrijf heel aardige jongens. 1 minpuntje wat betreft communicatie 2x niet ingelicht ergens over.dat was jammer voor de rest top


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Feb 2018

5

Uitstekend

Super goed bedrijf heel aardige jongens. 1 minpuntje wat betreft communicatie 2x niet ingelicht ergens over.dat was jammer voor de rest top


Zou u ons aanbevelen?: Ja

19 Dec 2017

5

Net werk afgeleverd,

Deskundig, vriendelijk personeel.Goed werk afgeleverd en conform alle gemaakte afspraken


Zou u ons aanbevelen?: Ja

18 Nov 2017

5

goede hulp en mooi afgeleverd

na wat strubbelingen en een half afgewerkt project van een slecht bedrijf heeft Hydro Cleaning ons en 2 buren ons super goed geholpen en onze muren netjes afgeleverd

Antwoord van Hydro Cleaning
Hartstikke bedankt voor de goede beoordeling. Wij vinden het fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn over het opgeleverde resultaat en dat wij jullie hebben kunnen helpen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Oct 2017

5

Spontaan, sociaal, servicegericht

Goede ervaring, leuke en gezellige werklui. Al was de buurt niet zo blij. Het vuil lag zelfs 4 tuinen verder. Maar zij waten zelfs bereid dit weg te spuiten. Vervuilde auro’s werden zelfs afgespoten. Lijkt me moeilijk als bedrijf dit te voorkomen of verhelpen. Maar zij zetten zich service gericht in. Top.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Sep 2017

5

Professioneel bedrijf met correcte vakmensen.

Het project bestond uit het reinigen en conserveren van 5 verschillende muren met een opv van ca 250m2. Van de offerte tot de uitvoering is het bijzonder prettig verlopen. Afspraken zijn keurig nagekomen. Hier werken vakmensen met goed materiaal die zich inzetten voor een goed eindresultaat.

Antwoord van Hydro Cleaning
Beste Patrick, Hartstikke bedankt voor de fijne samenwerking en de mooie aanbeveling over onze werkwijze! We hopen jullie nog eens van dienst te mogen zijn.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


Hydro Cleaning

Hydro Cleaning biedt verschillende reinigingsdiensten aan van kleinschalige werkzaamheden tot maatwerk.
Onze klanten variëren van particulieren tot de zakelijke- en non profit sector. Wij bieden vele verschillende werkzaamheden aan onder één dak waaronder:
- Gevelreiniging & Onderhoud
- Dakreiniging & Onderhoud
- Impregneren
- Graffiti verwijderen & Preventie
- Reinigen van terrassen en bestrating
Daarnaast proberen wij het verschil te maken door duurzaam en verantwoord te reinigen zonder gebruik te maken van chemische reinigingsmiddelen. Dit kan dankzij de revolutionaire reinigingstechniek van Hydro Cleaning. Het minimaal belasten van het milieu met daarbij veiligheid als belangrijk speerpunt is daarom een geïntegreerd onderdeel van onze bedrijfsvoering.

Contactgegevens

E-mail: info@hydrocleaning.nl
Tel: 010 - 307 41 93
KVK: 67813542

Adres
Hydro Cleaning
Langeweg 9C
3233 LM
Oostvoorne

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten