10/10

Hydro Cleaning


14 Beoordelingen (totaal)
14 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Jack Schiffers

Score: 5

17 Oct 2017

Spontaan, sociaal, servicegericht

Goede ervaring, leuke en gezellige werklui. Al was de buurt niet zo blij. Het vuil lag zelfs 4 tuinen verder. Maar zij waten zelfs bereid dit weg te spuiten. Vervuilde auro’s werden zelfs afgespoten. Lijkt me moeilijk als bedrijf dit te voorkomen of verhelpen. Maar zij zetten zich service gericht in. Top.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Patrick Uittenbogaard

Score: 5

26 Sep 2017

Professioneel bedrijf met correcte vakmensen.

Het project bestond uit het reinigen en conserveren van 5 verschillende muren met een opv van ca 250m2. Van de offerte tot de uitvoering is het bijzonder prettig verlopen. Afspraken zijn keurig nagekomen. Hier werken vakmensen met goed materiaal die zich inzetten voor een goed eindresultaat.

Beste Patrick, Hartstikke bedankt voor de fijne samenwerking en de mooie aanbeveling over onze werkwijze! We hopen jullie nog eens van dienst te mogen zijn.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Thirza van Haaften

Score: 5

12 Sep 2017

Betrouwbaar, kundig en snel

Snel handelen, betrouwbaar, kundig en afspraak is afspraak


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Peter Piels

Score: 5

01 Aug 2017

Prima werk geleverd en binnen de afgesproken tijd, wij kunnen er weer jaren tegen.

Snelle reactie op onze aanvraag, kundig advies de uitvoering verzorgd binnen ons budget. Terras ziet er weer perfect uit. Dat hadden wij zelf niet voor elkaar gekregen. Heerlijk ont- zorgt.

Beste Peter, Hartelijk dank voor de beoordeling van Hydro Cleaning. Wij zijn erg blij om te lezen dat u tevreden bent over het resultaat en de manier zoals wij de werkzaamheden hebben uitgevoerd.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Martin

Score: 5

01 Aug 2017

Meer dan tevreden over het reinigen van onze dakpannen.

Wij hebben onze dakpannen laten reinigen naar alle tevredenheid. Vanaf het eerste moment prettig contact met dit bedrijf. Alles is vooraf duidelijk en de afspraken die gemaakt zijn zijn ook nagekomen! Ook de overlast naar de omgeving is ons alles meegevallen. Alles is super achter gelaten door de mannen. En het resultaat is ook super, het is weer een heel andere woning geworden! Top mannen bedankt!!

Beste Martin, Hartelijk dank voor de erg goede beoordeling over Hydro Cleaning. Wij zijn erg blij om te lezen dat u zeer tevreden bent over het resultaat en de manier zoals wij de werkzaamheden hebben uitgevoerd.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Daan van Vlimmeren

Score: 5

29 Jul 2017

Hydro Cleaning gaat vakkundig te werk en de service is super!

Erg blij met de snelle en goede service van Hydro Cleaning. Mijn gevel is weer helemaal spin en span. Zeker een aanrader!

Bedankt voor de aanbeveling, wij zijn blij dat u tevreden bent en zijn u graag weer van dienst.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Judith Stoové

Score: 5

25 Jul 2017

Doeltreffend, snel en goede service!!

Na enig onderzoek gedaan te hebben ivm het reinigen van mijn gevel en tegels in mijn tuin, kwam ik bij dit bedrijf terecht. Het contact verliep prettig, goede informatie en duidelijk. Er kon gelukkig snel een afspraak gemaakt worden ivm mijn vakantie. Resultaat ben ik erg tevreden over, heerlijk thuiskomen straks! De mensen waren erg vriendelijk, werkten snel en alles weer mooi opgeruimd. Kortom TOP!! Ik beveel dit bedrijf zeker aan!! Judith Stoove

Beste Judith, Hartelijk dank voor de leuke aanbeveling die u geschreven hebt. We zijn erg blij om te lezen dat u zo tevreden bent over het resultaat.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Frank van de Ven

Score: 5

16 Jul 2017

Professionele apparatuur en aanpak door serieuze gemotiveerde medewerkers.

Het rood-oranje dak van onze recreatiewoning in Caribische stijl aan zee hebben we laten reinigen en impregneren door Hydro Cleaning. Het eindresultaat is in één woord fantastisch. De oorsponkelijke kleur is weer terug en het dak lijkt als nieuw. Door het impregneren loopt het water bij regen in straaltjes van het dak. Door gebruik van professionele apparatuur was de overlast tijdens het werk minimaal. Wij kunnen Hydro Cleaning iedereen aanraden.

Beste meneer Van de Ven, Hartelijk dank voor jullie erg fijne feedback en aanbeveling. Wij vonden het erg leuk om voor jullie het dak te mogen reinigen en wensen jullie veel plezier en woongenot onder het schone dak.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Cynthia Gerritzen

Score: 5

14 Jul 2017

Volgende keer weer Hydro Cleaning!!

Na al een tijd tegen de klus aangehikt te hebben en na verschillende offertes, ben ik in zee gegaan met Hydro Cleaning. Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan en een afspraak was zo gemaakt. Het blijft een ingrijpende klus om je dak en gevel te laten reinigen, maar we hebben er zeker geen spijt van! Het resultaat is schitterend! Alles werd zorgvuldig voorbereid en nadien werd alles netjes opgeruimd. Ik heb er gelukkig geen omkijken naar gehad! De prijzen vallen ons ook erg mee. Hydro Cleaning bedankt! We zien jullie volgende maand met ons terras!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Frans Hendriks

Score: 5

14 Jul 2017

Ons huis weer "blinkend" schoon!

Vincent en de mannen van Hydrocleaning hebben een prima klus geleverd met het schoonspuiten van onze woning. Door inwerking vuil van de afgelopen 20 jaar waren de lichte stenen bijna zwart geworden en Hydrocleaning heeft het weer netjes schoongemaakt en geimpregneerd. Alles binnen de afgesproken tijd en prijs, netjes na afloop alles opgeruimd, prettige mensen om "over de vloer' te hebben. Zeker een aanrader contact met hen op te nemen als je een klus hebt!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Hydro Cleaning biedt verschillende reinigingsdiensten aan van kleinschalige werkzaamheden tot maatwerk.

Onze klanten variëren van particulieren tot de zakelijke- en non profit sector. Wij bieden vele verschillende werkzaamheden aan onder één dak waaronder:

- Gevelreiniging & Onderhoud
- Dakreiniging & Onderhoud
- Impregneren
- Graffiti verwijderen & Preventie
- Reinigen van terrassen en bestrating

Daarnaast proberen wij het verschil te maken door duurzaam en verantwoord te reinigen zonder gebruik te maken van chemische reinigingsmiddelen. Dit kan dankzij de revolutionaire reinigingstechniek van Hydro Cleaning. Het minimaal belasten van het milieu met daarbij veiligheid als belangrijk speerpunt is daarom een geïntegreerd onderdeel van onze bedrijfsvoering.


Contactgegevens
E-mail: info@hydrocleaning.nl
Tel: 010 - 307 41 93
KVK: 67813542

Adres
Hydro Cleaning
Schoutweg, 24
3233CN Oostvoorne


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate