9.8/10

Hydro Cleaning


20 Beoordelingen (totaal)
20 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Peter Gelderland

Score: 4

10 Apr 2018

Prima bedrijf met hardwerkende eigenaren die heel goed werk afleveren en veilig werken!

Safety first is in orde. Mannen denken goed mee en geven als nodig, en ook ongevraagd, prima advies. Prima materiaal en goede voorzieningen om ongelukken te voorkomen. Verbeteringen mogelijk door: Toch met een hoogwerker gaan werken als de financiën dat toestaan. (ergonomisch beter, veiliger en minder handelingen nodig zoals lopen op dak of borgkabels verleggen) Vooraf met klanten afspreken wie er allemaal gaan komen en wie wat gaat doen. Verwachte lengte om karwei te klaren + geplande werktijden vooraf afstemmen. (nu was het onduidelijk wie er waarom was en wat die mensen verwacht worden te doen en uiteindelijk stopt alles plotseling op zaterdag 15:00 om vervolgens nog een hele zondag door te moeten gaan om het af te maken Al met al heel tevreden. Gr Peter


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Trudi van Baarsen

Score: 4

23 Feb 2018

Keurig en net bedrijf! Komen hun afspraken na!

Prima bedrijf, weer zit tegen om verder af te maken maar ze houden netjes telefonisch contact met je! Daarom nog geen 5 sterren maar als het net afgemaakt wordt, impregneren en voegen dan verdienen ze zeker 5 sterren! Kwaliteit en prijs is prima!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Margreet van der Bent

Score: 5

14 Feb 2018

Uitstekend

Super goed bedrijf heel aardige jongens. 1 minpuntje wat betreft communicatie 2x niet ingelicht ergens over.dat was jammer voor de rest top


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Margreet van der Bent

Score: 5

14 Feb 2018

Uitstekend

Super goed bedrijf heel aardige jongens. 1 minpuntje wat betreft communicatie 2x niet ingelicht ergens over.dat was jammer voor de rest top


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Dhr. E.P. Massaar

Score: 5

19 Dec 2017

Net werk afgeleverd,

Deskundig, vriendelijk personeel.Goed werk afgeleverd en conform alle gemaakte afspraken


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

E. Nieland

Score: 5

18 Nov 2017

goede hulp en mooi afgeleverd

na wat strubbelingen en een half afgewerkt project van een slecht bedrijf heeft Hydro Cleaning ons en 2 buren ons super goed geholpen en onze muren netjes afgeleverd

Hartstikke bedankt voor de goede beoordeling. Wij vinden het fijn om te lezen dat jullie tevreden zijn over het opgeleverde resultaat en dat wij jullie hebben kunnen helpen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Jack Schiffers

Score: 5

17 Oct 2017

Spontaan, sociaal, servicegericht

Goede ervaring, leuke en gezellige werklui. Al was de buurt niet zo blij. Het vuil lag zelfs 4 tuinen verder. Maar zij waten zelfs bereid dit weg te spuiten. Vervuilde auro’s werden zelfs afgespoten. Lijkt me moeilijk als bedrijf dit te voorkomen of verhelpen. Maar zij zetten zich service gericht in. Top.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Patrick Uittenbogaard

Score: 5

26 Sep 2017

Professioneel bedrijf met correcte vakmensen.

Het project bestond uit het reinigen en conserveren van 5 verschillende muren met een opv van ca 250m2. Van de offerte tot de uitvoering is het bijzonder prettig verlopen. Afspraken zijn keurig nagekomen. Hier werken vakmensen met goed materiaal die zich inzetten voor een goed eindresultaat.

Beste Patrick, Hartstikke bedankt voor de fijne samenwerking en de mooie aanbeveling over onze werkwijze! We hopen jullie nog eens van dienst te mogen zijn.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Thirza van Haaften

Score: 5

12 Sep 2017

Betrouwbaar, kundig en snel

Snel handelen, betrouwbaar, kundig en afspraak is afspraak


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Peter Piels

Score: 5

01 Aug 2017

Prima werk geleverd en binnen de afgesproken tijd, wij kunnen er weer jaren tegen.

Snelle reactie op onze aanvraag, kundig advies de uitvoering verzorgd binnen ons budget. Terras ziet er weer perfect uit. Dat hadden wij zelf niet voor elkaar gekregen. Heerlijk ont- zorgt.

Beste Peter, Hartelijk dank voor de beoordeling van Hydro Cleaning. Wij zijn erg blij om te lezen dat u tevreden bent over het resultaat en de manier zoals wij de werkzaamheden hebben uitgevoerd.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Hydro Cleaning biedt verschillende reinigingsdiensten aan van kleinschalige werkzaamheden tot maatwerk.

Onze klanten variëren van particulieren tot de zakelijke- en non profit sector. Wij bieden vele verschillende werkzaamheden aan onder één dak waaronder:

- Gevelreiniging & Onderhoud
- Dakreiniging & Onderhoud
- Impregneren
- Graffiti verwijderen & Preventie
- Reinigen van terrassen en bestrating

Daarnaast proberen wij het verschil te maken door duurzaam en verantwoord te reinigen zonder gebruik te maken van chemische reinigingsmiddelen. Dit kan dankzij de revolutionaire reinigingstechniek van Hydro Cleaning. Het minimaal belasten van het milieu met daarbij veiligheid als belangrijk speerpunt is daarom een geïntegreerd onderdeel van onze bedrijfsvoering.


Contactgegevens
E-mail: info@hydrocleaning.nl
Tel: 010 - 307 41 93
KVK: 67813542

Adres
Hydro Cleaning
Schoutweg, 24
3233CN Oostvoorne


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate