9.6/10

Huis & Tuin Toppers


14 Beoordelingen (totaal)
7 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Leendert

Score: 5

14 Jul 2017

Houten veranda

Ik ben erg blij met mijn veranda. Leuke jongens die hem kwamen bouwen. Een aanrader en een aanwinst voor ons huis.

Fijn om te horen! MVG Team Huis & Tuin Toppers


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Mieke de Bruin

Score: 5

14 Jul 2017

Goede kwaliteit en goede service en vakmensen!

Ik vond ze bij toeval want ik wilde een nieuwe schuur en nieuwe tegels, ik kreeg een snelle reactie en een redelijke offerte prijs/kwaliteit. Goede vakmensen , ze denken echt met je mee en alles is mogelijk , niets is te gek! hele nette werknemers die hard en in overleg werken! Het is echt heel mooi geworden!

Bedankt voor deze positieve beoordeling. Daar zijn we erg blij mee. Met vriendelijke groet, Peter Hobo - Huis & Tuin Toppers


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Dhr vd Linden

Score: 5

15 Jan 2017

Betrouwbaar bedrijf

Overzichtelijke site. Het geeft een goed inzicht van de producten en de prijzen. Vriendelijk personeel tijdens telefonisch contact. Bij de aflevering van haardhout werd de pallet netjes voor de deur geplaatst. Ik ben in contact gekomen door mond op mond reclame.

Geachte heer vd Linden, Fijn om te horen dat u tevreden bent. Wij zien u graag de volgende keer weer! Vriendelijke groeten, Peter - Huisentuintoppers.nl


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Dhr. Straathof

Score: 5

03 Jan 2017

Fantastische service

Er zijn tegenwoordig best veel aanbieders op de markt om Haardhout te laten bezorgen. Ik ken ze natuurlijk niet allemaal, maar dat is ook niet nodig. De bestelling bij Haardhouttoppers.nl ging hartstikke soepel. Ik vond het persoonlijke contact en de communicatie via What's app erg prettig en wekt veel vertrouwen. Gewoon een goede partij die doet wat ze zeggen!

Bedankt en graag gedaan! :-)


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Romke Bijl

Score: 4

31 Dec 2016

Prima service

Ze kwamen het hout de volgende brengen, en zetten de pallet netjes in de tuin. Het geld mocht ik achteraf overmaken.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Paul

Score: 4

14 Dec 2016

Top hout!

Meerdere malen hout besteld bij Haardhouttoppers.nl. Na m'n bestelling werd ik snel gebeld om een afspraak voor levering te maken.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Familie Van Klaveren

Score: 4

28 Oct 2016

Haardhout bestelling

Wat ik erg fijn vind is dat het haardhout in mn tuin werd gezet. Scheelt me veel heen en weer lopen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

MJL, Alphen a/d Rijn

Score: 5

20 Sep 2016

Strakke tuin

Wij hebben in zowel in onze voor- als achtertuin kunstgras laten aanleggen door Huis & Tuin Toppers uit Lisserbroek. We zijn zeer te spreken over het resultaat. Onze achtertuin is smal en voorheen lagen er tegels met steentjes ertussen. Dat was ooit leuk - totdat je kinderen krijgt... Onze achtertuin was rommelig doordat de steentjes overal terechtkwamen door spelende kinderen. Ook komt er weinig zon in onze achtertuin, dus werden de tegels groen en glad. Onze voortuin is, tja, klein. Wat moet je ermee. Het kunstgras was voor ons de ideale oplossing. Voor en achter werd in twee dagen aangelegd en het resultaat is een frisse en strakke tuin. Je kan op sokken de tuin in lopen, de kinderen spelen er heerlijk in en het ziet er realistisch uit (type Veluwe 26). Vroeger zagen we uit het raam een grauwe bende, nu een frisse groene tuin. Nee - een designertuin is het niet, maar daarvoor is de ruimte te beperkt en krijgt het praktische bij ons voorrang. We zijn erg blij mee met onze nieuwe tuinen. Bedankt, Huis & Tuin Toppers!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Mevrouw Kok

Score: 5

19 Sep 2016

Uitstekende snelle service!

Zeer goede service voor een goede prijs. Fijne en snelle communicatie. Zou dit bedrijf echt aan iedereen aanraden!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Rob

Score: 5

19 Sep 2016

Goede service, goede kwaliteit hout, waardoor ik een terugkerende klant ben.

Met de webshop heb ik nog geen ervaring, maar ziet er erg overzichtelijk en duidelijk uit. Wel heb ik meerdere keren hout afgehaald. Binnen no-time kon ik het hout, gezaagd en wel, ophalen. Erg goede service, waardoor ik een terugkerende klant ben. Ook ben ik erg tevreden over de kwaliteit van het hout.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Huis & Tuin Toppers levert producten via diverse webwinkels: oa. haardhout - kunstgras - tuinhout - veranda's, (steigerhouten) meubelen en woonaccessoires.

Wij zijn constant bezig om onze dienstverlening te verbeteren, daarom zijn wij erg geïnteresseerd in uw mening en vragen wij u ons bedrijf te beoordelen.

Huis & Tuin Toppers richt zich zowel direct op consumenten, als op samenwerkingen met zakelijke partners.


Contactgegevens
E-mail: info@huisentuintoppers.nl
Tel: 06 13 58 55 06
KVK: 54244250

Adres
Huis & Tuin Toppers
Lisserbroekerweg 40
2165 BG Lisserbroek


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate