9.6/10

Huis & Tuin Toppers


32 Beoordelingen (totaal)
17 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Tommey

Score: 5

13 Jan 2018

Service op maat - goed bereikbaar

Aflevering op verzoek op zaterdagochtend. En dat wordt goed nagekomen. En uitstekend bereikbaar via WhatsApp.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Tommey

Score: 5

13 Jan 2018

Service op maat - goed bereikbaar

Aflevering op verzoek op zaterdagochtend. En dat wordt goed nagekomen. En uitstekend bereikbaar via WhatsApp.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bert Gelderland

Score: 5

12 Jan 2018

Besteld en 1dag later ontvangen,toppie

1 m3 hout besteld via internet en dag later al ontvangen ,prima en nette service,ik ben tevreden.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Theo van Delft

Score: 5

12 Jan 2018

Top service

Hardhout bestellen, wordt keurig in de tuin geplaatst en lege krat wordt retour genomen. Maakt niet uit of je thuis bent of niet. ZEER TEVREDEN.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Kees Spaans

Score: 5

02 Jan 2018

Keurige behandeling, vriendelijk en snel.

Bestelling werd keurig op tijd bezorgd. Vriendelijke en zeer behulpzame chauffeur.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Sjaak van Weerdenburg

Score: 3

01 Jan 2018

Goede service, maar hout is niet echt droog.

Hoewel de advertentie spreekt over oven gedroogd hout, zit er ook wel wat verrot hout tussen. Bovendien is het hout niet direct te gebruiken. Het smeult en sist en brandt niet goed door. De service en levering was wel prima in orde.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

R. Steenvoorde

Score: 5

18 Dec 2017

Prima service

Ik was al eerder zelf een paar zakjes hout gaan halen op de drive-in op zaterdag, ik werd hier erg prettig geholpen en het hout brandde prima. Dus de volgende bestelling, 1 cuub gemixt hout, (gratis) laten bezorgen aan huis. Ik heb me nooit bedacht dat er in dit proces ook service verleend kon worden, maar de mannen die de bestelling verzorgden hebben het hout heel netjes droog onder mijn carport gezet, op een manier dat het niet in de weg staat. Erg fijn, want zo'n pallet verplaats je zelf niet zo 1-2-3. Hier bestel ik de volgende keer weer! :)


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Leon Goossens

Score: 5

19 Nov 2017

Top haardhout kijk en bestel, bij haardhouttoppers.nl

Website duidelijk, overzichtelijk en direct gemakkelijk bestellen; ruime keuze in hout voor beste prijs, optie achteraf betalen ook met pin bij aflevering, nu goede aanbieding met extra aanmaakblokjes; snelle levering op tijd volgens afspraak per mobiel met vriendelijk contact; prima hout in handzame maat blokken, droog, schoon en netjes gestapeld op stevige open box-pallet; bij aflevering met pallet-trolley neergezet exact op handige gewenste plaats; nu genieten van gemakkelijk en sfeervol branden in de openhaard en later weer bestellen bij Haardhouttoppers.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Annette Zwart

Score: 4

09 Nov 2017

Mooi en snel

Super snel


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

F. Bredius

Score: 5

02 Nov 2017

Goeie service, klantvriendelijk en goed ovengedroogd hout, wat er voor zorgt dat ik deze winter met grote grijns mijn haart zal gaan gebruiken!

Zie regel hierboven! Zeer goede kwaliteit gedroogd hout!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Huis & Tuin Toppers levert producten via diverse webwinkels: oa. haardhout - kunstgras - tuinhout - veranda's, (steigerhouten) meubelen en woonaccessoires.

Wij zijn constant bezig om onze dienstverlening te verbeteren, daarom zijn wij erg geïnteresseerd in uw mening en vragen wij u ons bedrijf te beoordelen.

Huis & Tuin Toppers richt zich zowel direct op consumenten, als op samenwerkingen met zakelijke partners.


Contactgegevens
E-mail: info@huisentuintoppers.nl
Tel: 06 13 58 55 06
KVK: 54244250

Adres
Huis & Tuin Toppers
Lisserbroekerweg 40
2165 BG Lisserbroek


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate