9.2/10

Hoverboardvoordeel.nl


25 Beoordelingen (totaal)
17 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Quinten

Score: 5

19 Jul 2017

Zeer tevreden over de service

Op advies heb ik een bij hoverboardvoordeel.nl een webshop gekocht. ik had per ongeluk de verkeerde adresgegevens doorgegeven maar hoverboardvoordeel.nl reageerde heel snel op mijn mailtje waardoor ik de volgende dag de hoverboard binnen had!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Ruthger

Score: 5

17 Jul 2017

Perfecte service

Onlangs een hoverboard hier gekocht, snelle levering en goede aftersales. Zo'n hoverboard is even wennen maar vind het nu echt geweldig!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Rudy

Score: 5

26 Jun 2017

Tevreden met hoverhummer

Maand geleden de hoverhummer besteld, nog steeds dagelijks veel gemak en plezier van. Snelle afhandeling, goede ervaring.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Rohnny

Score: 4

17 Jun 2017

Alles ok maar niet helemaal het zelfde als op foto's.

Verschilt van handvaten in het echt dan op website. Duurder model gekocht om degelijkere materialen te hebben maar zie nu het verschil niet met goedkopere modellen.

Bedankt voor je review Rohnny. Wellicht is het op de foto niet duidelijk te zien, maar bij het duurdere model zit het verschil in het voorwiel en worden er andere bevestigingen gebruikt. Veel plezier met de hoverboard!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Pieter

Score: 5

14 Jun 2017

Prima geholpen! Goede kwaliteit

Snelle levering, erg goede service bij upgrade omdat gewensde kleur niet aanwezig was. Board voldoet aan alle wensen!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Lisa

Score: 5

09 Jun 2017

Heel goede kwaliteit!

Voor zijn jaardag, had mijn zoon slechts 1 ding staan op zijn verlanglijstje; een hoverboard. Omdat ik veel positiefs heb gehoord over Hoverboardvoordeel.nl, besloot ik de hoverboard ook daar te kopen. We zijn inmiddels drie jaren verder en hij doet het nog steeds evengoed! Topkwaliteit, houden zo!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Daniel

Score: 5

26 May 2017

Top hoverboards!

Twee hoverboards besteld, werken erg goed!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Anita Timmermans

Score: 1

25 May 2017

Hoverboard

Geweldige onderdelen die zij altijd op voorraad hebben. Je besteld ze voor 17:00 op werkdagen en hebt het product de volgende dag al binnen. Dit is echt een top ervaring die ik graag wil delen met een ieder!

Uit je reactie blijkt dat je ondanks de 2 sterren toch super tevreden bent, bedankt Anita en veel plezier!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Damon Rabbers

Score: 5

23 May 2017

Uitstekende service!

Gisteren heb ik het besteld en het is nu al in huis! Echte top service, een aanrader voor iedereen!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Erik

Score: 5

22 May 2017

Fijn en snel geholpen!

Ik ben goed geholpen door de klantenservice om een leuke hoverboard aan te schaffen voor mijn kind


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Hoverboardvoordeel.nl is het adres voor kwalitatieve hoverboards. Wij garanderen de beste prijs kwaliteit verhouding en bieden hierbij goede garantie voorwaarden aan. Niet voor niets zijn wij nu een van de populairste hoverboard webwinkels van het moment.


Contactgegevens
E-mail: klantenservice@hoverboardvoordeel.nl
Tel: 078-6416419
KVK: 57627940

Website
httsp://www.hoverboardvoordeel.nl

Adres
Hoverboardvoordeel.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR Burgemeester Keijzerweg 14


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten