9.4/10

Hoverboardvoordeel.nl


26 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

10 Aug 2017

5

hoverboard besteld

Voor mijn zoontje een hoverboard besteld. Ik had zelf geen idee wat zo'n ding is, maar hij kon zelf op de website uitkiezen en ik heb het besteld. Was snel in huis


Zou u ons aanbevelen?: Ja

19 Jul 2017

5

Zeer tevreden over de service

Op advies heb ik een bij hoverboardvoordeel.nl een webshop gekocht. ik had per ongeluk de verkeerde adresgegevens doorgegeven maar hoverboardvoordeel.nl reageerde heel snel op mijn mailtje waardoor ik de volgende dag de hoverboard binnen had!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Jul 2017

5

Perfecte service

Onlangs een hoverboard hier gekocht, snelle levering en goede aftersales. Zo'n hoverboard is even wennen maar vind het nu echt geweldig!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 Jun 2017

5

Tevreden met hoverhummer

Maand geleden de hoverhummer besteld, nog steeds dagelijks veel gemak en plezier van. Snelle afhandeling, goede ervaring.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

17 Jun 2017

4

Alles ok maar niet helemaal het zelfde als op foto's.

Verschilt van handvaten in het echt dan op website. Duurder model gekocht om degelijkere materialen te hebben maar zie nu het verschil niet met goedkopere modellen.

Antwoord van Hoverboardvoordeel.nl
Bedankt voor je review Rohnny. Wellicht is het op de foto niet duidelijk te zien, maar bij het duurdere model zit het verschil in het voorwiel en worden er andere bevestigingen gebruikt. Veel plezier met de hoverboard!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

14 Jun 2017

5

Prima geholpen! Goede kwaliteit

Snelle levering, erg goede service bij upgrade omdat gewensde kleur niet aanwezig was. Board voldoet aan alle wensen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

09 Jun 2017

5

Heel goede kwaliteit!

Voor zijn jaardag, had mijn zoon slechts 1 ding staan op zijn verlanglijstje; een hoverboard. Omdat ik veel positiefs heb gehoord over Hoverboardvoordeel.nl, besloot ik de hoverboard ook daar te kopen. We zijn inmiddels drie jaren verder en hij doet het nog steeds evengoed! Topkwaliteit, houden zo!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

26 May 2017

5

Top hoverboards!

Twee hoverboards besteld, werken erg goed!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

25 May 2017

5

Hoverboard

Geweldige onderdelen die zij altijd op voorraad hebben. Je besteld ze voor 17:00 op werkdagen en hebt het product de volgende dag al binnen. Dit is echt een top ervaring die ik graag wil delen met een ieder!

Antwoord van Hoverboardvoordeel.nl
Uit je reactie blijkt dat je ondanks de 2 sterren toch super tevreden bent, bedankt Anita en veel plezier!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

23 May 2017

5

Uitstekende service!

Gisteren heb ik het besteld en het is nu al in huis! Echte top service, een aanrader voor iedereen!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bedrijfsinformatie


Hoverboardvoordeel.nl

Hoverboardvoordeel.nl is het adres voor kwalitatieve hoverboards. Wij garanderen de beste prijs kwaliteit verhouding en bieden hierbij goede garantie voorwaarden aan. Niet voor niets zijn wij nu een van de populairste hoverboard webwinkels van het moment.

Contactgegevens


078-6416419
KVK: 57627940

Hoverboardvoordeel.nl
Burgemeester Keijzerweg 14
3352 AR
Burgemeester Keijzerweg 14

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten