9.6/10

Health Mate


15 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

16 Mar 2017

5

Hele goede ervaring met Health Mate

Kussen voor onze infraroodcabine besteld. Vlot en goed afgehandeld.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

22 Oct 2016

5

voetsauna

Is een degelijk toestel om snel koude voeten nog lang achteraf een goede doorbloeding te bezorgen,vooral voor vrouwen is dit belangrijk omdat als ze maaltijden nuttigen,terwijl ze koude voeten hebben ,nierproblemen krijgen en na verloop van meer tijd ook baarmoederproblemen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

02 May 2016

5

Snel en goed

Prima


Zou u ons aanbevelen?: Ja

29 Feb 2016

5

Goede voorlichting, uitstekende service.

Heel tevreden met mijn cabine.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

03 Dec 2015

5

Door het gebruik van sauna HealtMate het lichaam wéér voor sporten gereed.

Zeer positief heb last van artrose en schouderproblemen. Vooral ook slijtage aan de heupen. Kan door het gebruik van de sauna behoorlijk onder controle houden.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

25 Nov 2015

4

Lekker apparaat

Bevalt goed geeft echt een ontspannen gevoel


Zou u ons aanbevelen?: Ja

12 Nov 2015

5

Super cabine mooie kwaliteit!!

Ben reuze blij met de aanschaf van mijn infraroodcabine. 3persoons dus lekker ruim, Mooie afwerking en het hout ruikt ook zonder gebruik heerlijk. Is zijn geld dubbel en dwars waard. De service en informatie van Health Mate de Meern is ook Top...had er geen ervaring mee maar ben heel erg goed geholpen. Al met al een hele goede aankoop waar ik hopelijk jaren plezier van zal hebben. Kan hem aan iedereen aanbevelen!!!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Nov 2015

5

Super en heerlijk, we hadden het eigenlijk eerder moeten doen!

Eenvoudige bediening, mooie uitstraling, prima kwaliteit en heerlijke ervaring.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

11 Nov 2015

5

Goede voorlichting, klantvriendelijke

Goede ervaring, eerst aan huis gekeken of cabine wel door trappenhuis kon. Lukte niet dus er werd een andere op- lossing gezocht. Plaatsing en uitleg van de cabine werd door beide heren goed gedaan. We zijn zeer tevreden en zullen Health Mate zeker bij anderen aanbevelen.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

04 Nov 2015

5

Heerlijke en weldadige warmte, een genot voor mijn voeten!

Sinds bijna 2 weken heb ik een voetsauna van Health Mate. Al jaren heb ik last van wintervoeten. Met wisselbaden heb ik het iets weten te verbeteren, maar het is niet afdoende en een gedoe. Nu ik gewoon met mijn sokken aan in dit saunaatje kan stappen, wordt het me makkelijker gemaakt om er dagelijks aandacht aan te besteden. En belangrijker: het werkt. Meteen. Mijn voeten voelen beter, niet meer zo opgezet en zonder pijnlijke plekken. Ik weet niet hoe het gaat als het hartje winter is of druilerig en koud weer, maar het begin is veelbelovend!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


Health Mate

Al meer dan 35 jaar is Health Mate® een begrip in de infraroodsector. In 1979 produceerde dit van oorsprong Amerikaanse bedrijf de eerste Health Mate® infraroodcabine. Het bedrijf is inmiddels de absolute nummer één van de infraroodcabinefabrikanten en is daarom al sinds 1979 de referentie in de sector.

Kijk op www.healthmate.nl voor meer informatie.

Contactgegevens


030 2657342
KVK: 30214375

Health Mate
Boteyken 319
3454PD
De Meern

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten