9.6/10

Health Mate


14 Beoordelingen (totaal)
1 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Natascha Nelen-Iliohan

Score: 5

16 Mar 2017

Hele goede ervaring met Health Mate

Kussen voor onze infraroodcabine besteld. Vlot en goed afgehandeld.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

H.Wever

Score: 5

02 May 2016

Snel en goed

Prima


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

J.A. Bos - van Wering

Score: 5

29 Feb 2016

Goede voorlichting, uitstekende service.

Heel tevreden met mijn cabine.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marijke de Sain

Score: 5

03 Dec 2015

Door het gebruik van sauna HealtMate het lichaam wéér voor sporten gereed.

Zeer positief heb last van artrose en schouderproblemen. Vooral ook slijtage aan de heupen. Kan door het gebruik van de sauna behoorlijk onder controle houden.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Van miert

Score: 4

25 Nov 2015

Lekker apparaat

Bevalt goed geeft echt een ontspannen gevoel


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Carla van Breukelen

Score: 5

12 Nov 2015

Super cabine mooie kwaliteit!!

Ben reuze blij met de aanschaf van mijn infraroodcabine. 3persoons dus lekker ruim, Mooie afwerking en het hout ruikt ook zonder gebruik heerlijk. Is zijn geld dubbel en dwars waard. De service en informatie van Health Mate de Meern is ook Top...had er geen ervaring mee maar ben heel erg goed geholpen. Al met al een hele goede aankoop waar ik hopelijk jaren plezier van zal hebben. Kan hem aan iedereen aanbevelen!!!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Alfred

Score: 5

11 Nov 2015

Super en heerlijk, we hadden het eigenlijk eerder moeten doen!

Eenvoudige bediening, mooie uitstraling, prima kwaliteit en heerlijke ervaring.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Mevrouw J. Ridderhof

Score: 5

11 Nov 2015

Goede voorlichting, klantvriendelijke

Goede ervaring, eerst aan huis gekeken of cabine wel door trappenhuis kon. Lukte niet dus er werd een andere op- lossing gezocht. Plaatsing en uitleg van de cabine werd door beide heren goed gedaan. We zijn zeer tevreden en zullen Health Mate zeker bij anderen aanbevelen.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Hilde Vogelzang

Score: 5

04 Nov 2015

Heerlijke en weldadige warmte, een genot voor mijn voeten!

Sinds bijna 2 weken heb ik een voetsauna van Health Mate. Al jaren heb ik last van wintervoeten. Met wisselbaden heb ik het iets weten te verbeteren, maar het is niet afdoende en een gedoe. Nu ik gewoon met mijn sokken aan in dit saunaatje kan stappen, wordt het me makkelijker gemaakt om er dagelijks aandacht aan te besteden. En belangrijker: het werkt. Meteen. Mijn voeten voelen beter, niet meer zo opgezet en zonder pijnlijke plekken. Ik weet niet hoe het gaat als het hartje winter is of druilerig en koud weer, maar het begin is veelbelovend!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Petra Terpsma

Score: 4

23 Oct 2015

Goede keuze

Onlangs hebben wij een cabine aangeschaft, en wat hebben we daar een goede keuze bij gemaakt. Vriendelijk personeel, nemen de tijd om alles uit te leggen. Om eerlijk te zijn begrepen wij het verschil niet met goedkope cabines, maar als je een beetje verdiept dat wordt dat 100% duidelijk.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Bedrijfsinformatie


logo

Al meer dan 35 jaar is Health Mate® een begrip in de infraroodsector. In 1979 produceerde dit van oorsprong Amerikaanse bedrijf de eerste Health Mate® infraroodcabine. Het bedrijf is inmiddels de absolute nummer één van de infraroodcabinefabrikanten en is daarom al sinds 1979 de referentie in de sector.

Kijk op www.healthmate.nl voor meer informatie.


Contactgegevens
E-mail: info@healthmate.nl
Tel: 030 2657342
KVK: 30214375

Adres
Health Mate
Boteyken 319
3454PD De Meern


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate