10/10

goodiez.nl


13 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Mel

Score: 5

01 Apr 2016

Gewoon Goed!

Ik ben al een tijdje op zoek naar dit product. Contact gezocht met goodiez perfecte levering, overzicht en advies. Bedankt voor de moeite


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Mevr. Langbroek

Score: 5

10 Feb 2016

Zeer klantvriendelijk, snelle levering

Na de keuze om de spullen op te halen werd er direct contact opgenomen. De flexibiliteit van de verkoper voor het ophaalmoment was super! De klantvriendelijke benadering nog beter. En dat alles voor een prima prijs! Als je nenuco nodig hebt is goodiez echt een aanrader!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Intensso Hairstyles

Score: 5

03 Feb 2016

Hele snelle top service

Ik had het met spoed nodig en dacht, 24uur t/m 48uur is wel goed dan. Tot mijn verbazing kreeg in het 12uurtjes later binnen. Wat voor mij beter uitkwam! Goede prijs en snelle service!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Nathalie van Ostaijen

Score: 5

26 Jan 2016

Snel,netjes en alles tiptop verzorgd!

Ik had mijn product op zondag besteld en kon deze de maandag erna gelijk al ophalen! Geweldig


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Suzanne

Score: 5

22 Jan 2016

Fijne website, snelle goede service! Top!

Vorige week de Nenuco luchtverfrissers besteld bij Goodiez. Fijne makkelijke website en de keuze om de producten af te halen of te laten bezorgen. De producten waren snel bezorgd en het huis ruikt heerlijk naar Nenuco! Ik ben fan van Goodiez en zal zeker vaker bestellen!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Daphny

Score: 5

17 Jan 2016

Super

Fijne webshop, mooi overzicht en super producten 😍


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Joy

Score: 5

17 Jan 2016

Goodiez

Niet duur, fijne site (duidelijk en mooi in elkaar gezet ), vlotte levering en super blij met de producten.. Was al heel lang op zoek naar een Nenuco web winkel 👌🏻. Zal zeker vaker gaan bestellen..


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Aad van Reijswoud

Score: 5

17 Jan 2016

Goodiezz.nl eindelijk een webwinkel die de heerlijke frisse Nanuco produkten kan leveren in Nederland.

Tot op heden niets dan lof. Binnen 2/3 dagen alles prima in huis. Goed verpakt. zelfs goed telefonisch te bereiken. Ga zo door.


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Linda

Score: 5

17 Jan 2016

Goede en snelle levering

Alles ruikt super lekker


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja

Marion

Score: 5

17 Jan 2016

Uitstekend!

De dag dat je besteld is het de volgende dag al geleverd!


Beveelt u dit bedrijf aan: Ja



Bedrijfsinformatie


logo

Een ruim assortiment aan Nenuco Cologne producten.


Contactgegevens
E-mail: info@goodiez.nl
Tel: 0627354349
KVK: 64261816

Adres
goodiez.nl
Carel Willinksingel 312
3059WD Rotterdam


Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten

Bent u ondernemer?

Krijg nu uw klantbeoordelingen via custorate