10/10

goodiez.nl


13 Beoordelingen (totaal)
0 beoordelingen (12 maanden)

100% van de klanten bevelen dit bedrijf aan

100%

Mel

01 Apr 2016

5

Gewoon Goed!

Ik ben al een tijdje op zoek naar dit product. Contact gezocht met goodiez perfecte levering, overzicht en advies. Bedankt voor de moeite


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Mevr. Langbroek

10 Feb 2016

5

Zeer klantvriendelijk, snelle levering

Na de keuze om de spullen op te halen werd er direct contact opgenomen. De flexibiliteit van de verkoper voor het ophaalmoment was super! De klantvriendelijke benadering nog beter. En dat alles voor een prima prijs! Als je nenuco nodig hebt is goodiez echt een aanrader!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Intensso Hairstyles

03 Feb 2016

5

Hele snelle top service

Ik had het met spoed nodig en dacht, 24uur t/m 48uur is wel goed dan. Tot mijn verbazing kreeg in het 12uurtjes later binnen. Wat voor mij beter uitkwam! Goede prijs en snelle service!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Nathalie van Ostaijen

26 Jan 2016

5

Snel,netjes en alles tiptop verzorgd!

Ik had mijn product op zondag besteld en kon deze de maandag erna gelijk al ophalen! Geweldig


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Suzanne

22 Jan 2016

5

Fijne website, snelle goede service! Top!

Vorige week de Nenuco luchtverfrissers besteld bij Goodiez. Fijne makkelijke website en de keuze om de producten af te halen of te laten bezorgen. De producten waren snel bezorgd en het huis ruikt heerlijk naar Nenuco! Ik ben fan van Goodiez en zal zeker vaker bestellen!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Daphny

17 Jan 2016

5

Super

Fijne webshop, mooi overzicht en super producten 😍


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Joy

17 Jan 2016

5

Goodiez

Niet duur, fijne site (duidelijk en mooi in elkaar gezet ), vlotte levering en super blij met de producten.. Was al heel lang op zoek naar een Nenuco web winkel 👌🏻. Zal zeker vaker gaan bestellen..


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Aad van Reijswoud

17 Jan 2016

5

Goodiezz.nl eindelijk een webwinkel die de heerlijke frisse Nanuco produkten kan leveren in Nederland.

Tot op heden niets dan lof. Binnen 2/3 dagen alles prima in huis. Goed verpakt. zelfs goed telefonisch te bereiken. Ga zo door.


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Linda

17 Jan 2016

5

Goede en snelle levering

Alles ruikt super lekker


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Marion

17 Jan 2016

5

Uitstekend!

De dag dat je besteld is het de volgende dag al geleverd!


Zou u ons aanbevelen?: Ja

Bent u ondernemer?

Verbeter je SEO, nodig klanten uit om reviews te schrijven. Verzamel nu uw klantbeoordelingen

Meld je nu gratis aan.

Bedrijfsinformatie


logo

Een ruim assortiment aan Nenuco Cologne producten.

Bekijk keurmerk

Contactgegevens

E-mail: info@goodiez.nl
Tel: 0627354349
KVK: 64261816

Adres
goodiez.nl
Carel Willinksingel 312
3059WD Rotterdam

Custorate garanties

  • Echte feedback van klanten
  • Gecontroleerde gegevens
  • Redactionele controle & activering
  • Bemiddeling bij klachten